Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Over ons

Symbus maakt werkend Nederland positiever én productiever!

Onze kernwaarden

De naam Symbus is afgeleid van het woord ‘symbiose’. Deze term uit de biologie verwijst naar een samenwerkingsverband tussen twee organismen waarin beide profiteren. Door te werken aan een positieve relatie tussen jouw organisatie en je medewerkers bevorderen we een gezonde balans tussen de behoeften van beide. Dit leidt tot meer productiviteit, tevredenheid en groei voor alle betrokkenen.

Mensgericht werken aan organisatiegroei
De Symbus Ontwikkelingsaanpak is gericht op de groei van organisaties als geheel. Dit doen we aan de hand van de HR-thema’s vakkennis, betrokkenheid, vitaliteit en werk-privé.  Om balans te brengen tussen deze vier thema’s is er een samenwerking nodig tussen werkgever en werknemer. Samen zorgen jullie voor meer werkplezier en hogere productiviteit.

Door middel van HR-ondersteuning, training en coaching werken we aan jouw organisatiecultuur. Samen creëren we een werkomgeving waarin medewerkers zich langdurig gewaardeerd voelen en ruimte krijgen om te groeien en hun talenten te ontwikkelen. Met als doel een positieve impact te hebben op de groei en toekomstbestendigheid van je organisatie.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn belangrijk omdat ze de basis vormen voor onze bedrijfscultuur en richting geven aan de keuzes en acties die wij maken. Graag vertellen we je er meer over.

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van onze cultuur, organisatie en dienstverlening. Door vertrouwen kun je samen verder komen. Vertrouwen betekent eerlijk en oprechtheid en overtuigd zijn van de goede bedoelingen van elkaar.

Intrinsiek gedreven

Mensen werken graag bij Symbus omdat ze van betekenis willen zijn voor mens en organisatie. Bevlogen en gelukkige werknemers is waar wij het voor doen.

Zelfleiderschap

Jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en vervolgens effectief in te zetten, dat betekent voor ons persoonlijk leiderschap.  Dit maakt het dat Symbus bestaat uit zelfstandige professionals die persoonlijke verantwoordelijkheid dragen én nemen voor hun werkzaamheden. Zelfleiderschap is ook een thema wat we sterk stimuleren bij onze kandidaten waarmee we verschillende trajecten ingaan.

Iedere dag beter willen worden

Iedere dag beter worden is voor ons geen ‘open deur’ maar een thema dat daadwerkelijk leeft binnen Symbus. Dit doen we door kritisch naar onze processen en kwaliteit te kijken, maar zit ook in de ontwikkeling van mens en organisatie.

Samen maken we het verschil

Wij realiseren ons dat we samen veel sterker zijn dan het individu. Kennisdeling en samenwerken wordt sterk gestimuleerd. Daarnaast staat samen ook voor de samenwerking met onze klanten en kandidaten. Met alleen eenrichtingsverkeer komen we er niet.

Visie Symbus
Back To Top