Ga naar hoofdinhoud

Symbus heeft grote ambities om in Oost-Nederland door te groeien.

Om deze ambities te kunnen waarmaken zijn wij op zoek naar jou. Bevlogen mensen die vooruit willen. Dus wil jij graag aan het werk bij Symbus op het vlak van werving&selectie, duurzame inzetbaarheid, re-integratie, outplacement, loopbaanontwikkeling neem dan contact met ons op. Mochten er momenteel voor jou geen interessante vacature zijn maar ben je benieuwd naar jouw kansen, neem dan contact op met Edwin van Kleef 06 47490880 / evankleef@symbus.nl

Waarom kiezen voor Symbus?

Je komt te werken in een unieke omgeving die enerzijds heel mensgericht is, maar anderzijds volop gebruik maakt van allerlei technologieën die beschikbaar zijn op het vlak van recruitment, testen, matching en loopbaanontwikkeling. Je krijgt daarbij alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van Symbus. Symbus gelooft in de zelfstandige kracht van iedere werknemer, zonder allerlei beperkende regels op te leggen. Thuiswerken en flexibele werktijden zijn dus bij ons standaard ‘voorwaarden’.

Je bent vrij om jouw werkuren over de werkweek te verdelen
Scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt actief gestimuleerd
Een marktconform salaris
Symbus_Sandra_Roes

Sandra Roes
Office manager

Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om me te ontwikkelen. Omdat Symbus altijd in beweging is, is mijn werk uitdagend en afwisselend.

Symbus-Karin_Bolder

Karin Bolder
Re-integratie en loopbaandviseur

Geen dag is hetzelfde. De diversiteit aan klanten, opdrachten en werkzaamheden houden mij scherp en zorgen ervoor dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte om mee te denken en nieuwe dingen op te pakken c.q. te ontwikkelen. Bij Symbus werk ik in een gezellig en gemotiveerd team waar ik helemaal mezelf kan zijn. Samen maken we onze organisatie steeds beter en sterker. Dat geeft mij veel energie en voldoening.

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
Consultant werving & selectie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, Symbus kijkt écht naar de mens achter de medewerker. De professionele werkwijze met een groot oog voor de medewerker, dat past bij mijn persoonlijke visie en hierdoor draag ik dat graag samen met de organisatie uit.

Missie en Visie

Symbus helpt werkgevers om goed personeel te vinden en aan te nemen, werknemers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en indien nodig proactief te begeleiden naar een volgende werkgever.
Duurzame inzetbaarheid en gelukkige werknemers zijn vanaf de instroom tot en met de uitstroom de pijlers van onze dienstverlening. Re-integratieprojecten zoals wij die voor het UWV uitvoeren als 2e spoor trajecten zijn voor ons logisch onderdeel van deze 2 pijlers.
Onze klanten zijn werkzaam binnen alle soorten branches en functies, vanaf de maakindustrie t/m de zorg een van de werkvloer t/m de directie. Door de kracht van diversiteit en kruisbestuiving kunnen wij onze klanten de hoge kwaliteit bieden en verrassende oplossingen bieden.
Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak waarbij we naast onze soft skills zoals bijvoorbeeld onze loopbaankwaliteiten ook uitgebreid gebruik maken van recruitmenttechnologie, assessments en slimme marketing. Juist door deze integrale aanpak bieden wij een groot onderscheidend vermogen. Voor onze klanten betekent dit naast alle sociaal menselijke voordelen een groot financieel voordeel.
Onze kwaliteit van dienstverlening zorgt voor een hogere bedrijfscontinuiteit, minder kosten, meer omzet en meer winst.
De ambitie van Symbus is om de komende jaren uit te groeien tot “Dé integrale specialist in duurzame inzetbaarheid’ van Oost-Nederland. Zowel op het vlak van visie- en strategieontwikkeling als het inzetten van concrete interventies én oplossingen. Duurzame inzetbaarheid gaat in onze visie veel verder als een loopbaangesprek of een fitnessabonnement en vraagt om een integrale aanpak op strategisch, organisatorisch en individueel niveau.
Back To Top