Ga naar hoofdinhoud

Symbus heeft grote ambities om in Oost-Nederland door te groeien.

Om deze ambities te kunnen waarmaken zijn wij op zoek naar jou. Bevlogen mensen die vooruit willen. Dus wil jij graag aan het werk bij Symbus op het vlak van training & ontwikkeling, werving & selectie, strategisch  HR, duurzame organisatieontwikkeling, re-integratie, outplacement, lnem dan contact met ons op. Mochten er momenteel voor jou geen interessante vacature zijn maar ben je benieuwd naar jouw kansen, neem dan contact op met :

Oostmatch Werving & selectie
Wicky Boschker
06 10376522
wboschker@oostmatch.nl

Symbus
Edwin van Kleef
06 47490880
evankleef@symbus.nl

Actuele vacatures

Vacature Consultant Werving&Selectie  (20/32 uur)

HR Strategisch Businesspartner (20/32 uur), meer info volgt

Waarom kiezen voor Symbus?

Je komt te werken in een unieke organisatie waar duurzame ontwikkeling als een rode draad door onze dienstverlening heenloopt. Je krijgt daarbij alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van Symbus. Symbus gelooft in de zelfstandige kracht van iedere werknemer, zonder allerlei beperkende regels op te leggen. Thuiswerken en flexibele werktijden zijn dus bij ons standaard ‘voorwaarden’.

Je bent vrij om jouw werkuren over de werkweek te verdelen
Scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt actief gestimuleerd
Symbus_Sandra_Roes

Sandra Roes
Office manager

Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om me te ontwikkelen. Omdat Symbus altijd in beweging is, is mijn werk uitdagend en afwisselend.

Symbus-Karin_Bolder

Karin Bolder
Re-integratie en loopbaandviseur

Geen dag is hetzelfde. De diversiteit aan klanten, opdrachten en werkzaamheden houden mij scherp en zorgen ervoor dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte om mee te denken en nieuwe dingen op te pakken c.q. te ontwikkelen. Bij Symbus werk ik in een gezellig en gemotiveerd team waar ik helemaal mezelf kan zijn. Samen maken we onze organisatie steeds beter en sterker. Dat geeft mij veel energie en voldoening.

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
Consultant werving & selectie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, Symbus kijkt écht naar de mens achter de medewerker. De professionele werkwijze met een groot oog voor de medewerker, dat past bij mijn persoonlijke visie en hierdoor draag ik dat graag samen met de organisatie uit.

Onze drijfveren en visie

“Bevlogen en gelukkige werknemers is waar wij het voor doen” is onze lijfspreuk en zegt alles over wie we zijn en wat we willen betekenen voor organisaties en mensen. Het zegt ook  hoe hoog we de lat leggen. Immers, bevlogenheid is het allerhoogste wat bereikt kan worden. Werknemers en werkgever zitten dan samen in een flow van een hoge motivatie, betrokkenheid en werkplezier wat de productiviteit en winst verhoogt. Helemaal in de huidige en krappe arbeidsmarkt zijn bevlogen en gelukkige werknemers meer dan ooit, goud waard.

Duurzame organisatieontwikkeling is voor ons de basis om tot een bevlogen organisatie te komen. Symbus is specialist in duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Dit loopt als een rode draad door onze totale dienstverlening heen en start al bij de werving van nieuwe werknemers. Zowel op organisatorisch als op persoonlijk niveau is duurzame ontwikkeling de basis. Binnen Symbus zijn wij  iedere dag bezig om vanuit duurzame organisatieontwikkeling steeds beter te worden. Wij willen met Symbus een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor andere organisaties.

Duurzame organisatieontwikkeling is in onze visie een strategische aanpak waarbij vanuit een integrale visie voor zowel werkgever én werknemer gestructureerd en duurzaam allerlei HR thema’s worden behandeld die van directe invloed zijn op het resultaat en doelstellingen van de organisatie. Het gaat o.a. over zelfleiderschap, opleiden, competenties, ontwikkelen en cultuur.

Met onze unieke aanpak en visie maken wij organisaties duurzaam beter.

  • Je bent aantrekkelijker voor nieuwe en bestaande werknemers
  • Je creëert minder loonverspilling en hogere productiviteit.
  • Je speelt beter in op veranderde werknemersbehoeften op het vlak van o.a. persoonlijke ontwikkeling, werk/privé balans.
  • Bevlogen en gelukkige werknemers maken het verschil
Back To Top