Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Symbus Kandidaten

Kom in contact met de juiste, ambitieuze werknemers.

Symbus Kandidaten

Als loopbaan- en ontwikkel specialist komen wij dagelijks in contact met mensen die ons inschakelen om samen op zoek te gaan naar een nieuwe passende werkgever. Voor jou biedt dit de ideale kans om ondanks de arbeidskrapte de juiste werknemer te vinden. Lees hieronder hoe het werkt!

Kijk in onderstaand overzicht of jouw kandidaat ertussen staat.

Neem contact op met de loopbaanspecialist voor meer informatie.

Wij spreken jouw interesse door met de kandidaat.

Bij wederzijdse interesse wordt er een kennismaking gepland.

Onze kandidaten.

Kandidaat is een Salesman in hart en nieren. Hij heeft in allerlei functies ruime kennis en ervaring opgebouwd en hierdoor marktkennis verkregen. Deze informatie wil hij graag inzetten om succesvol te zijn en te blijven, maar ook om het door te geven aan collega’s.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat is bereid om uitdagingen aan te gaan en het onbekende te verkennen teneinde tot nieuwe oplossingen en perspectieven te komen. Communiceert op een positieve wijze met de behoefte om zo veel mogelijk resultaten te behalen. Dit maakt hem tot een goede collega, die bereid is om ook anderen te helpen met het bereiken van hun doelstellingen.

Kandidaat maakt makkelijk contacten en bouwt moeiteloos relaties op.

Vanwege zijn behoefte resultaten te boeken, zal hij waar nodig de leiding nemen, met de nodige besluitvaardigheid en gedrevenheid.

Functie- en zoekgebied
Kandidaat staat open voor meerdere functies in een commerciële handels-omgeving;.

Werk- en denkniveau
HBO werk- en denk niveau.

Werkomgeving
Ca. 40 km rondom Doetinchem.

Aantal uren
Beschikbaar voor 32-40 uur.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Korte omschrijving
Deze kandidaat is als productieassistent Supply Chain verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle in- en uitgaande grondstoffen en eindproducten. In deze rol is hij de contactpersoon tussen de verschillende stakeholders als klanten, leveranciers, logistiek dienstverleners en overheidsinstanties.

Dit betreft het coördineren van de dagelijkse scheepsladingen met de vervoerders en klanten, het inplannen van verladingspersoneel (ca. 10fte) en het afstemmen van productievolumes met de Productiemanager en Supply Planners. Daarnaast zorg hij voor de inkoop van grondstoffen en het bewaken van de voorraadstanden. Verder coördineert en faciliteert hij het IBP (Intergrated Business Planning) proces voor de locatie waarin de afstemming over de verschillende productielocaties plaatsvindt en is hij het aanspreekpunt voor overheidsinstanties als Rijkswaterstaat en het havenbedrijf bij calamiteiten of werkzaamheden.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat is betrouwbaar, gestructureerd, leergierig, zelfstandig, analytisch sterk en zorgzaam. Dit komt dagelijkse terug in zijn doen en laten op de werkvloer. Hij neemt zijn taken serieus, gaat op een respectvolle manier met mens en milieu om en streeft ernaar om het elke dag een beetje beter te doen samen met de mensen om hem heen.

Functie en zoekgebied
Kandidaat is toe aan een volgende stap met nieuwe uitdagingen op een hoger niveau waarin hij zichzelf kan blijven ontwikkelen. Daarom wil hij zich meer richten op strategische vraagstukken en minder op dagdagelijkse operationele bezigheden.

Hij zoekt een uitdagende functie in de hoek van Supply Chain of Operations Management waarbij hij kan bijdragen aan het verbeteren van processen. Het zou fijn zijn wanneer de leidinggeven en/of een mentor hem kan ondersteunen in zijn persoonlijke ontwikkeling en verdere doorgroeimogelijkheden.

Dit bij voorkeur bij een bedrijf dat open staat voor vernieuwing, ontwikkeling en uitdagingen.

Werk en denkniveau
HBO.

Ervaring binnen internationaal opererende bedrijven met collega’s uit diverse landen en culturen.

Taalvaardig in het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift.

Werkomgeving
Werksfeer: Bij voorkeur een organisatie waarbij er een informele werksfeer is en er ook naast het werk op een gezellige en open manier met elkaar omgegaan wordt.

Reisafstand
: Max. 40km / ca. 30 min vanaf Zevenaar.

Flexibiliteit
: De mogelijkheid tot (bijv. een dag in de week) thuiswerken zal hij als zeer prettig ervaren.

Aantal uren
Fulltime.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Korte omschrijving
Kandidaat is een ervaren Supply Chain Management-, Lean- en Transportdistributie Specialist met meer dan 28 jaar ervaring in multidisciplinaire, internationale en wereldwijde projectgeoriënteerde omgevingen en in verschillende soorten industrieën zoals High Tech, Retail, Semiconductors, Industrial, Med Tech en Automotive.

Hij heeft een brede werkervaring in Project Management, Lean Management, Quality Driven Management, Distributie Management, Sales Management, Tender & Bid Management, Transport Management, TCO en Procurement Management.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat is een zeer gemotiveerde professional, teamspeler, recht door zee, met een sterke drive voor resultaten en kwaliteit. Hij is goed ontwikkeld in culturele verschillen en samenwerking. Hij bezit goede leiderschapsvaardigheden: verbeteren, ontwikkelen en organiseren van teams. Daarnaast is hij sterk in procesmatig en analytisch denken. Wederzijds respect en begrip is de sleutel tot uitstekende resultaten.

Functie- en zoekgebied
Kandidaat zoekt een baan binnen een internationale of nationale omgeving om de kwaliteit en bedrijfsgroei van het bedrijf te verbeteren met ruimte om ook zijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Hiervoor spreken de volgende functies hem aan: Senior Supply Chain & Procurement Manager of Consultant

Werk- en denkniveau
HBO/ WO denk- en werkniveau.

Werkomgeving
Omgeving Arnhem/ Nijmegen/ Doetinchem max 100 km vanaf Groessen (6923 PM).

Aantal uren
Fulltime.

 Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Korte omschrijving
Kandidaat met jaren lange financiële ervaring op uitvoerend vlak (o.a. crediteurenadministratie, maand- en jaarrapportages, BTW aangifte Nederland en Duitsland, internationale betalingen, verlofadministratie etc.). Beheerst naast Nederlands ook de Engelse en Duitse taal. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging op financieel vlak.

Waarde voor de organisatie
Deze kandidaat is een allrounder in financiële vraagstukken die vragen om analytisch inzicht en een accurate werkwijze. Integriteit, betrouwbaarheid en discretie zijn haar kernwaarden. Door het nemen van haar verantwoording, krijgt ze zaken gedaan.

Functie- en zoekgebied
Assistent Controller, Administrateur, Financial Controller, Financieel Specialist in alle branches.

Werk- en denkniveau
HBO werk- en denkniveau.

Werkomgeving
60 km of maximaal 45 minuten rondom Lichtenvoorde in Gelderland en Overijssel.

Aantal uren
32-36 uur verdeeld over 4 dagen.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Deze kandidaat heeft de MEAO bedrijfsadministratie en het praktijk diploma loonadministratie afgerond en vervolgens ontzettend veel ervaring opgedaan op de financiële administratie. Hij heeft veel ervaring met crediteurenbeheer, het verwerken en betalen van inkoopfacturen, het verwerken van bankafschriften, de salarisadministratie en verschillende andere administratieve werkzaamheden.

Waarde voor de organisatie
Hij is zeer loyaal, behulpzaam, nauwkeurig, kan goed zelfstandig werken en vindt het prettig om in een team te werken.

Functie en zoekgebied
Hij wil graag werken op de crediteurenadministratie, het controleren en inboeken van inkomende facturen, het beheren en muteren van leveranciersgegevens, het bijhouden van officiële documenten, het verrichten van bankboekingen en andere ondersteunende werkzaamheden.

Werk- en denk niveau
MBO 4.

Werkomgeving
Gebied Winterswijk met een straal van ca. 30 km.

Aantal uren
Beschikbaar voor 32-40 uur in de week.

Extra informatie
Goede kennis van Excel, SAP, Axapta, Pay- en persmaster.

Kennis van de Engelse en Duitse taal .

Contact
Neem contact op met Bianca Baars.

T: 06 10 73 10 25 
M: bbaars@symbus.nl

Roberto volgt bij Symbus een loopbaantraject. Hij heeft ruime ervaring als transportplanner (in- en export). Hij is bedreven in het plannen van routes, het beheren van transportdocumentatie en het oplossen van logistieke uitdagingen. Een resultaatgerichte professional met communicatieve en leidinggevende kwaliteiten. Hij is geduldig, accuraat en kwaliteitsgericht.

Hij zoekt een baan als transportplanner; bij voorkeur bij een productiebedrijf.

Waarde voor de organisatie
Roberto heeft het natuurlijk vermogen om constant en voorspelbaar werk te leveren. Hij weet als transportplanner een waardevolle bijdrage aan de organisatie te leveren als hij de kans krijgt de kwaliteitsnormen hoog te houden. Hij is loyaal en kostenbewust.

Functie en zoekgebied
Transportplanner productiebedrijf.

Denk- en werkniveau
MBO.

Werkomgeving
Tot ca. 30 kilometer rondom Wehl.

Aantal uren
Fulltime.

Extra informatie
Direct beschikbaar.

Geen nachtdiensten.

Contact
Neem contact op met Karin Bolder.

T: 06 57 46 12 51
M: kbolder@symbus.nl

Kandidaat is een ervaren Sales Manager die graag zijn kennis, afkomstig uit verschillende (inter-) nationale marktsegmenten, wil inzetten en delen. Hij is een echte verbinder met sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus in de organisatie.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat is in staat probleemoplossend te opereren. Ondanks tegenstand zal hij de concurrentie aangaan en zich inzetten om meetbare resultaten te boeken. Hij is bereid om  verantwoordelijkheid op zich te nemen en anderen uit te dagen de doelstellingen te bereiken.

Functie- en zoekgebied
Staat open voor alle branches. Accountmanager (senior), Sales Coördinator, Sales manager (geen koude acquisitie), Verkoopbinnendienst en Customerservice.

Werk- en denkniveau
HBO aangevuld met ruime praktijkervaring.

Werkomgeving
Ca. 30 km om Doetinchem.

Aantal uren
Beschikbaar voor 36-40 uur.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Deze kandidaat is per 1 november op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply chain- of evenementenplanning. Na een aantal jaren werkervaring is hij nu op zoek naar een (midden)klein bedrijf waar hij helemaal zijn ei in kwijt kan. Het helpen van klanten, het regelen voor klanten dat is waar hij blij van wordt! Hij is op zoek naar een organisatie met een informele sfeer en waar het gaat om de logistieke planning van een tastbaar product. Met zijn opgebouwde ervaring heeft hij geleerd hoe je in een dergelijke functie om moet gaan met werkdruk, daaruit blijkt ook zeker dat hij stressbestendig is. Hij spreekt goed Engels en kan zich met Duits prima redden. Hij heeft in het verleden ook ervaringen opgedaan in de evenementensector, door Corona is dit stil komen te liggen en heeft hij een ander pad gekozen. Echter staat hij ook voor deze branche nog steeds helemaal open.

Functie- en zoekgebied
Supply chain- / evenementplanner.

Werk- en denkniveau
HBO werk- en denkniveau.

Werkomgeving
Arnhem – Duiven – Zevenaar.

Aantal uren
Fulltime.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Wicky Boschker.

T: 06 10 37 65 22
M: wboschker@oostmatch.nl

Manique volgt bij Symbus een re-integratietraject. Ze heeft ruime ervaring in het bakkersvak maar wil graag een overstap maken naar de techniek.

Ze is een logische denker die goed in staat is om iets objectief te bekijken. Ze houdt ervan om een opdracht zorgvuldig uit te voeren en van a tot z tot in de puntjes uit te werken. Kwaliteitsgericht, leergierig, samenwerkingsgericht, handig, geduldig en precies zijn woorden die haar goed omschrijven. Ze laat zich niet snel van de wijs brengen en is zeer enthousiast om in de techniek aan de slag te gaan.

Manique zoekt een baan (leerplek) in de fijnmechanische techniek waar ze de mogelijkheid krijgt het vak te leren. Ze is gemotiveerd en zeer bereid om de benodigde scholing te volgen.

Waarde voor de organisatie
Manique weet een waardevolle bijdrage aan de organisatie te leveren. Vanuit haar specialisme zal zij de kwaliteit, systemen en procedures bewaken. Analytisch en precies als zij is, zal zij zo objectief mogelijk te werk gaan.

Functie- en zoekgebied
Leerplek binnen de fijnmechanische techniek.

Werk- en denkniveau
MBO 4 opgeleid.

Werkomgeving
Tot circa 30 kilometer rondom Lichtenvoorde.

Aantal uren
Fulltime.

Bij voorkeur starten met minder uren (bijvoorbeeld halve dagen) om vervolgens uren op te bouwen. Dit kan in overleg.

Extra informatie
Direct beschikbaar.

Geen nachtdiensten.

Contact
Neem contact op met Karin Bolder.

T: 06  57 46 12 51
M: kbolder@symbus.nl 

Deze kandidaat heeft de opleiding SPW afgerond en heeft ervaring opgedaan binnen de kinderopvang. Daarnaast heeft ze ook ervaring als verkoopmedewerkster en leidinggevende. Tevens verricht ze al jarenlang administratieve, organisatorische, marketing en creatieve werkzaamheden binnen haar vrijwilligerswerk bij de musicalvereniging.

Waarde voor de organisatie
Ze is communicatief zeer vaardig, representatief, leergierig, enthousiast, behulpzaam en oplossingsgericht.

Functie- en zoekgebied
Ze zoekt een ondersteunende functie op het gebied van administratie, gastvrouw, winkelmedewerker waarbij ze kan regelen & organiseren en het liefste ook contact heeft met mensen. Haar voorkeur ligt binnen het onderwijs, de zorg of een creatieve organisatie, maar daarnaast staat ze ook open voor andere branches.

Werk- en denk niveau
MBO 4 / HBO.

Werkomgeving
Gebied Doetinchem met een straal van 30 km.

Aantal uren
Beschikbaar voor 16-24 uur in de week. Indien mogelijk met minder uren starten zodat dit kan worden opgebouwd.

Extra informatie
Op korte termijn beschikbaar.

Proefplaatsing (max. 2 maanden) behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Neem contact op met Bianca Baars.

T: 06  10 73 10 25
M: bbaars@symbus.nl 

Deze kandidaat heeft een sterke achtergrond en ervaring op het vlak van Sales Management maar kan hierbij ook een combinatie met operations maken. Het is een kandidaat die enthousiast en gedreven is en na wat wijzigingen die spelen binnen de huidige organisatie, kijkt hij graag verder naar nieuwe mogelijkheden. Hij heeft een grote affiniteit met techniek en dan met name de maakindustrie. Zijn toegevoegde waarde zal liggen op zowel het sales- als leidinggevende aspect. Niks hierin is hem vreemd. Hij kijkt uit naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie vanaf ca. 50 medewerkers.

Waarde voor de organisatie
De kandidaat is gedreven, zorgvuldig, analytisch en toegankelijk. Als echte teamplayer weet hij anderen te coachen en te enthousiasmeren. Hij is veelzijdig mede gezien zijn ervaring op het vlak van Sales & Operations Management binnen de industrie, machine- en apparatenbouw.

Functie- en zoekgebied
Mogelijke functies zijn: Sales Coördinator, Sales Manager, Sales & Operations Manager in de maakindustrie.

Werk- en denkniveau
HBO.

Werkomgeving
30-40 km rondom gemeente Zevenaar, is bij voorkeur werkzaam richting Doetinchem of de Achterhoek.

Aantal uren
Beschikbaar voor 36-40 uur.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Wicky Boschker.

T: 06 10 37 65 22
M: wboschker@oostmatch.nl

Kandidaat heeft een uitgebreide ervaring in functies als administratief / financieel medewerker in de breedste zin van het woord. Diversiteit in een functie maakt het voor haar interessant, alleen boekhouden of alleen administratieve taken wordt ze niet gelukkig van. Een diverse financiële functie waarbij zij vrijheid in haar functie heeft is wat haar het meeste aanspreekt.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat moet gewaardeerd worden voor haar natuurlijk vermogen om constant en voorspelbaar werk te leveren. Zij weet een waardevolle bijdrage aan de organisatie te leveren wanneer zij in een specialistische of administratieve omgeving werkzaam is, waarin zij de kans krijgt de kwaliteitsnormen hoog te houden. Zij zal haar sterkten met name tonen aan diegene met wie zij veel samenwerkt. Daarnaast is zij in staat overenthousiaste mensen te kalmeren en toont zij loyaliteit.

Functie- en zoekgebied
Financieel/Administratief medewerker.

Werk- en denkniveau
MBO werk- en denkniveau.

Werkomgeving
Omgeving Zevenaar-Babberich-Doetinchem.

Aantal uren
Beschikbaar voor 36-40 uur.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Wicky Boschker.

T: 06 10 37 65 22
M: wboschker@oostmatch.nl

De kandidaat is een ervaren projectmanager / vestigingsmanager (b2b, b2c). Hij is creatief in het benaderen van bestaande – en nieuwe doelgroepen en heeft ruime ervaring in verandermanagement. Kijkt naar verschillende belangen, weet disciplines met elkaar te verbinden en medewerkers te coachen in het veranderingsproces.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat biedt de organisatie zijn bereidheid verantwoordelijkheden en autoriteit op zich te nemen. Hij zal anderen uitdagen zijn doelstellingen te bereiken. Daarnaast is hij in staat probleemoplossend te werk te gaan en bezit hij het vermogen om ondanks tegenstand de concurrentie aan te gaan en meetbare resultaten te boeken.

Functie- en zoekgebied
Kandidaat staat open voor alle branches. Verkoop Buitendienst (geen koude acquisitie), Verkoopbinnendienst, Customerservice (Regio/District rol), ook belangstelling voor een development rol.

Werk- en denkniveau
HBO aangevuld met brede praktijkervaring.

Werkomgeving
Ca. 60 kilometer rondom Doetinchem; regio Gelderland/Overijssel/Twente.
In overleg is incidenteel reizen binnen Nederland (1/2 per week) geen probleem.

Aantal uren
Beschikbaar voor 32-40 uur.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

De kandidaat heeft twee lange dienstverbanden achter de rug en is nu weer beschikbaar voor een nieuwe baan. Hij heeft een jarenlange ervaring in de voertuigbouw en is ook weer in deze sector op zoek, bij voorkeur een service gerelateerde functie. De schakel zijn tussen bijvoorbeeld engineering / werkvoorbereider en werkplaats is waar zijn hart sneller van gaat kloppen. De wens is om de laatste twee jaar van zijn carrière nog een fijne werkgever te vinden, met een platte structuur en korte lijnen, waar hij zijn technische hart kan laten spreken.

Waarde voor de organisatie
Kandidaat is oplossingsgericht en komt het beste tot zijn recht wanneer hij dit door praktisch en technische handelen kan doen. Hij is klantgericht en dienstverlenend. Vind het belangrijk om de feiten in het vizier te houden en afspraken na te komen. Het is een echte teamspeler die sociaal is ingesteld maar wel enige autonomie wenst in zijn werk.

Functie- en zoekgebied
Service / technisch gericht in de voertuigbouw.

Werk- en denkniveau
Algemeen MBO+ werk- en denkniveau, rekenkundig / analytisch op HBO werk- en denkniveau.

Werkomgeving
Ca. 30 – 45 min rondom Doetinchem.

Aantal uren
Op korte termijn beschikbaar voor 28 uur.

Extra informatie
Is gewend te reizen (nationaal en internationaal).

Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Wicky Boschker.

T: 06 10 37 65 22
M: wboschker@oostmatch.nl

Pragmatisch ingestelde (project) manager met ruime ervaring als ondernemer, projectmanager en (interim) manager. Op zoek naar een mooi bedrijf om kennis, kunde en enthousiasme in te zetten voor de opstart of verdere ontwikkeling van bedrijven en organisaties.

Waarde voor de organisatie
Een people manager die de mouwen graag opstroopt. Technisch en Bedrijfskundige opleiding op HBO- en WO-niveau. Een brede ervaring, met name binnen het MKB, op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en projectmanagement. Levert commitment en toewijding aan een organisatie. Ervaring binnen productiebedrijven, farmaceutische industrie, gezondheidszorg en online uitgevers.

Functie- en zoekgebied
(Adjunct) directeur, Projectmanager, Operationeel manager, Bedrijfsadvies.

Werk- en denkniveau
WO denk- en werkniveau.

Werkomgeving
Straal van 60 km rondom Nijmegen.

Aantal uren
Ca. beschikbaar voor 32 uur per week.

Extra informatie
Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Jacqueline Middelbrink.

T: 06 82 08 09 51
M: jmiddelbrink@oostmatch.nl

Deze kandidaat begeleid ik vanuit een werving & selectie traject. Hij heeft een ruime ervaring in een binnendienst functie, met name richting ordermanagement. Hierin was de rode draad het goed monitoren van het ordermanagement. Dus de aanname, afspraken met klanten over condities en levertijden, orderverloop bewaken, voorraden in de gaten houden, het schakelen tussen diverse partijen m.b.t. productie, inkoop en transport. Hij heeft zich ook veel gericht op het relatiebeheer met de klanten en deze, waar mogelijk, ook verder uitgebouwd. De kandidaat is, na een dienstverband van bijna 24 jaar, nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. De voorkeur gaat hierin uit naar een functie waarin hij bezig kan zijn met adviseren van klanten (adviesverkoop), een stuk relatiebeheer en het ‘ontzorgen’ van de klant.

Waarde voor de organisatie
De kandidaat is goed in het overzicht bewaren en het schakelen tussen verschillende afdelingen/klanten of dergelijke. Hij zoekt graag de verbinding op met collega’s, hij is een teamplayer en is dienstverlenend ingesteld. Het is een loyale kandidaat die denkt in mogelijkheden met oog voor de klant en organisatie. Sterk in het aangaan van langdurige klantrelaties en zet graag dat stapje extra.

Aantal uren
Fulltime beschikbaar.

Werk- en denkniveau
MBO+.

Werkomgeving
Zevenaar – Doetinchem – Lichtenvoorde.

Functie- en zoekgebied
Een binnendienst functie waarbij hij relaties met klanten kan leggen, onderhouden en uitbreiden. Dit kan richting ordermanagement zijn, op een sales afdeling maar ook een klantenservice afdeling.

Extra informatie
Op korte termijn beschikbaar.

Voor deze kandidaat geldt een fee.

Contact
Neem contact op met Wicky Boschker.

T: 06 10 37 65 22
M: wboschker@oostmatch.nl

Kandidaat heeft ruime ervaring als mechanisch constructeur/ engineer in de algemene machinebouw met praktische kennis van productiemethoden, materialen, aandrijftechniek, pneumatiek, elektro- en besturingstechniek, sterkte- capaciteit en kostprijsberekeningen.
Zoekt een brede functie waarbij hij contacten heeft binnen en buiten de organisatie zoals collega’s in de werkplaats, toeleveranciers en opdrachtgevers. Centraal staat het zoeken naar oplossingen bij het ontwerpen van machinedelen of installaties.

Waarde voor de organisatie
Is in staat om zijn uitgebreide kennis toe te passen op verschillende technische posities binnen een organisatie. Met zijn oplossingsgerichte houding onderzoekt hij niet alleen de technische aspecten, hij houdt ook rekening met voorwaarden zoals kostprijs en levertijd.

Functie- en zoekgebied
Mechanisch engineer / ontwerper.

Werk- en denkniveau
HBO (HTS Werktuigbouwkunde).

Werkomgeving
Ca. 30 (auto-) minuten rondom Enschede – Almelo.

Aantal uren
Bespreekbaar, voorkeur voor 32 uur per week.

Extra informatie
Rijbewijs BE, in bezit van auto.

Talen: Nederlands, Engels en Duits.

Contact
Neem contact op met Nicole Stroet.

T: 06 23 80 55 00
M: nstroet@symbus.nl

Klaas volgt bij Symbus een re-integratietraject en heeft besloten om zijn oude wens, namelijk met hout en in de bouw werken, weer na te streven. Na zijn opleiding LTS Timmeren en Metselen heeft hij ruime ervaring opgedaan als Voorman dakdekker (Kunststof), maar de bouw en het werken met hout trekt nog altijd.

Klaas is op zoek naar een baan waarin hij zijn twee rechterhanden kan laten wapperen. Het lijkt hem interessant om met zijn ervaring in de bouw vakmensen te ondersteunen met hand- en spandiensten zodat het werk lekker doorloopt. Dat kan zowel op de bouw als in de werkplaats. ‘Het zou helemaal mooi zijn wanneer ik de mogelijkheid krijg om nieuwe dingen te leren.’
‘Ik zoek een werkgever die mij de kans geeft deze stap te maken. Aan mijn inzet en motivatie zal het zeker niet liggen.’

Waarde voor de organisatie
Klaas beschrijft zichzelf als een nuchtere, handige, behulpzame en betrouwbare collega die praktisch is ingesteld en graag met zijn handen werkt.

Functie- en zoekgebied
Ondersteunen in Bouw / Houtbewerking; afwisselend staan, zitten, lopen.

Werk- en denkniveau
MBO.

Werkomgeving
Ca. 10 kilometer rondom Eibergen (beschikt over een rijbewijs, geen auto).

Aantal uren
3 x 8 uur per week.

Extra informatie
Direct beschikbaar; geen ploegendienst.

Proefplaatsing (max. 2 maanden) behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Neem contact op met Nicole Stroet

T: 06 23 80 55 00
M: nstroet@symbus.nl

Diane volgt bij Symbus een re-integratietraject. Ze heeft ruime ervaring in de zorg als huishoudelijk medewerkster. ‘Ik vind het fijn om met mensen te werken, laat mensen in hun waarde en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.’ ‘Ik werk een opdracht helemaal af.’

Diane zoekt een baan met zittend, licht productie- of inpakwerk.

Waarde voor de organisatie
Diane wordt graag gewaardeerd voor haar natuurlijk vermogen om constant en voorspelbaar werk te leveren. Zij lis precies en levert kwaliteit. Zij laat haar sterkten vooral zien aan diegene met wie zij veel samenwerkt. Daarnaast is zij in staat overenthousiaste mensen te kalmeren en toont zij loyaliteit.

Functie- en zoekgebied
Zittend, licht productie- of inpakwerk.

Werk- en denkniveau
LBO Verzorging.

Werkomgeving
Maximaal 15 kilometer vanaf Varsseveld.

Aantal uren
Ca. 5 x 4 uur per week, in de ochtend.

Extra informatie
Direct beschikbaar; geen ploegendienst.

Contact
Neem contact op met Nicole Stroet.

T: 06 23 80 55 00
M: nstroet@symbus.nl

*Voor kandidaten aangeduid met een ‘€’ geldt een fee.

Abonneer je op onze Jobnews Oost-Nederland!

Mis nooit meer een update over onze diensten, kandidaten, trainingen en opleidingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daarnaast lees je interessante artikelen over onder andere werkgeluk en de huidige arbeidsmarkt. Ook houden we je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame ontwikkeling van mens en organisatie.

Blijf op de hoogte met Symbus nieuws.

De kracht van denken

De invloed van mindset op gedrag en resultaat is een fascinerend onderwerp dat vaak wordt bestudeerd in psychologie en gedragswetenschappen. Een mindset is een mentale houding of overtuiging die iemand…

Lees meer

Duurzame Inzetbaarheid: Van Thema naar Cultuur

Duurzame inzetbaarheid is een term die steeds vaker opduikt in organisaties. Het verwijst naar het vermogen van werknemers om op de lange termijn gezond, gemotiveerd en productief te blijven werken.…

Lees meer

Stress bij Jonge Werkenden: De Strijd tussen Ambities en Werkdruk

In de huidige maatschappij worden jonge mensen geconfronteerd met een dynamische en veeleisende arbeidsmarkt. Ambitieuze doelen, torenhoge verwachtingen en de druk om te presteren kunnen een aanzienlijke tol eisen van…

Lees meer

Symbus Eigenwijze Kijk: ‘De leidende rol van HR: cruciaal voor groei en succes’

In de huidige dynamische arbeidsmarkt, gekenmerkt door intense concurrentie en veranderende werknemersbehoeften, kan HR niet langer een secundaire rol spelen in organisaties. Het is van vitaal belang dat HR de…

Lees meer
Back To Top