Ga naar hoofdinhoud

UWV trajecten

Symbus heeft in de afgelopen 13 jaar ruime ervaring opgedaan met het succesvol uitvoeren van re-integratietrajecten voor kandidaten van het UWV. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak maakt dat wij inzetbaar zijn bij het uitvoeren van de re-integratietrajecten “Werkfit maken” en “Naar werk”. Wij zijn actief voor diverse UWV-kantoren in de Achterhoek, de Liemers en Twente. 

Re-integratiediensten

Symbus voert voor UWV de volgende re-integratiediensten uit: 

  • Werkfit Maken
    Klik hier voor meer informatie. 
  • Naar Werk
    Klik hier voor meer informatie. 

Waarom Symbus?

Bij Symbus worden kandidaten individueel ondersteund bij het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Samen kijken wij hoe wij de kandidaat het beste naar een nieuwe, passende uitdaging kunnen begeleiden. Omdat iedere persoon en elke vraag als uniek ervaren wordt door ons, kijken wij altijd naar de persoon en wat bij diegene past. Op deze manier zoeken wij steeds naar een passende en structurele oplossing. Tijdens het re-integratietraject krijgt de deelnemer een vaste loopbaancoach of re-integratiebegeleider. 

“Wat ons uniek maakt is dat wij binnen Symbus beschikken over verschillende specialismes. Zo kunnen wij direct schakelen met de afdeling Werving en Selectie, waardoor we onder andere toegang hebben tot een database met vacatures.” 

Onze ervaren loopbaancoaches en re-integratiebegeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van kandidaten vanuit de ziektewet en/of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Symbus bestaat uit een team dat beschikt over ruime kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een relevant netwerk. Zij wonen en werken in de regio. 

Meer weten?

2

Edwin van Kleef
adviseur

Goverien

Goverien Teerds
Re-integratie coach

Back To Top