Skip to content

Succesvolle UWV-trajecten

Word werkfit voor jouw nieuwe, passende uitdaging.

UWV

Symbus heeft in de afgelopen 16 jaar ruime ervaring opgedaan met het succesvol uitvoeren van re-integratietrajecten voor kandidaten van het UWV. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak maakt dat wij inzetbaar zijn bij het uitvoeren van de re-integratietrajecten “Werkfit maken” en “Naar werk”. Wij zijn actief voor diverse UWV-kantoren in de Achterhoek, de Liemers en Twente.

Waarom Symbus?
Bij Symbus worden kandidaten individueel ondersteund bij het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Samen kijken wij hoe wij de kandidaat het beste naar een nieuwe, passende uitdaging kunnen begeleiden. Omdat iedere persoon en elke vraag als uniek ervaren wordt door ons, kijken wij altijd naar de persoon en wat bij diegene past. Op deze manier zoeken wij steeds naar een passende en structurele oplossing. Tijdens het re-integratietraject krijgt de deelnemer een vaste loopbaancoach of re-integratiebegeleider.

“Wat ons uniek maakt is dat wij binnen Symbus beschikken over verschillende specialismes. Zo kunnen wij direct schakelen met de afdeling Werving & Selectie (Oostmatch), waardoor we onder andere toegang hebben tot een database met vacatures.” 

Onze ervaren loopbaancoaches en re-integratiebegeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van kandidaten vanuit de ziektewet en/of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Symbus bestaat uit een team dat beschikt over ruime kennis van de plaatselijke arbeidsmarkt en een relevant netwerk.

Re-integratie diensten.

Klik hier voor meer informatie. 

Klik hier voor meer informatie. 

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Edwin van Kleef
Adviseur
Goverien Teerds
Goverien Teerds
Re-integratiecoach

Wil je weten of wij jouw vragen kunnen beantwoorden? Wil je ons eerst beter leren kennen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of plan deze hieronder direct in!

Ervaringen van onze klanten.

Zeer tevreden over de samenwerking

Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar…

Manuela
Aalten

Wij zijn trots! Klanten beoordelen ons met een:

Onze beoordelingen.

Bekijk de beoordelingen van onze klanten.

Blijf op de hoogte met Symbus nieuws.

Back To Top