Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Klanten vertellen

Ontdek de ervaringen van anderen met onze diensten.

Klanten vertellen

Op deze pagina kun je een selectie van reviews en feedback van onze tevreden klanten en kandidaten lezen. We vinden het belangrijk om onze klanten en kandidaten de best mogelijke ervaring te bieden en waarderen het daarom enorm wanneer zij de tijd nemen om hun ervaringen met ons te delen.

Ontdek hieronder de ervaringen van anderen met onze diensten. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken op basis van echte ervaringen en feedback van anderen.

10

Geweldig

Ik wist niet wat ik verwachten kon maar heb ontzettend veel gehad aan de adviezen van mijn coach. Stap voor stap zijn we het traject ingegaan en weet wat ik nodig heb en wat ik kan. Samen met mijn coach hebben we veel bereikt. Bedankt voor alles voel me sterker dan voordat ik het traject inging, ook al waren er wel zowel ups als downs, vooral de downs waren pittig maar door een gesprekje van mijn coach was ik snel weer in de ups.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  - Halle (gelderland)
  9

  Betrokken, duidelijk en sociaal

  Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Jacqueline. Na een tweetal telefonische gesprekken hebben wij elkaar ook via Microsoft Teams gesproken, hoewel dit niet de voorkeur genoot was het juist deze geboden flexibiliteit die ervoor zorgde dat wij relatief snel een kennismakingsgesprek konden inplannen. Tijdens de sollicitatierondes en gedurende mijn eerste werkweken heb ik het contact als erg betrokken en fijn ervaren. Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Zou je ons aanbevelen? Ja
   - Doetinchem
   8

   positief

   Positief gesprek gehad met coach Goverien. Integer, eerlijk en goed luisterend oor.
   Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Doetinchem
    9

    Uitstekend!

    Zeer onder de indruk van de bevlogenheid, het enthousiasme en het mee denken. Daar kan menig bureau een voorbeeld aan nemen!
    Zou je ons aanbevelen? Ja
     - Doetinchem
     10

     Super

     Leuke en enthousiaste mensen die met je meedenken in de zoektocht naar jouw volgende carrièrestap!
     Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Dinxperlo
      10

      Blijven voor je zoeken tot ze je weer aan het werk hebben

      Ik kwam in contact met Oostmatch via een sollicitatie. Het ontmoetingsgesprek verliep soepel, vriendelijk en gezellig. Helaas werd de eerste sollicitatie niets, maar ongeveer 2 weken later belde mijn contactpersoon (Jacqueline Middelbrink) of ze me ergens mocht voorstellen. Na de functie en de voor en tegens te hebben besproken heeft Jacqueline mij daar voorgesteld. Ik mocht op gesprek komen en diezelfde middag werd ik gebeld dat ze graag een 2de gesprek met mij wilde. Ook deze verliep positief, waardoor ik nu een andere baan heb gevonden. Ik ben Jacqueline Middelbrink heel dankbaar voor haar inzet, door haar heb ik nu een andere baan gevonden. Ik heb het nog niet meegemaakt dat een bureau zich zo inzet om jou te helpen bij het vinden van een andere / nieuwe baan. Vele zeggen we kijken verder maar hoor je weinig tot niets meer van. Nogmaals dank je wel.
      Zou je ons aanbevelen? Ja
       - Warnsveld
       10

       Oostmatch is zeer betrokken bij de kandidaat

       Erg prettig samengewerkt met Oostmatch. Men is duidelijk, betrokken, correct en kordaat. Er wordt snel geacteerd en gereageerd.
       Zou je ons aanbevelen? Ja
        - Zutphen
        10

        Deskundig, betrokken, denkend in mogelijkheden.

        Met mijn coach was er direct een goede "klik". Hierdoor had ik vertrouwen in haar en kon ik mij kwetsbaar en open stellen voor hulp. Gedurende het gehele traject zag ik weer kansen en kon ik weer denken in mogelijkheden. Met name ook keuzes leren maken en mezelf weer op de voorgrond stellen, met telkens de vraag: "waar word ik gelukkig van". Mijn competenties kan ik nu in een ander werkveld toepassen. Kortom: ik gun een ieder mijn coach zodra dit nodig wordt.
        Zou je ons aanbevelen? Ja
         - Eibergen
         7

         Zonder goede begeleiding - geen succes!!!

         Je wordt niet in een hoek geschoven of gelabeld, zoals het soms voor jezelf kan voelen in een re-integratietraject, maar gewaardeerd en door Symbus getipt op jou sterkten en behoeften. Hierdoor bouw je weer energie en zelfvertrouwen op. Na sommige tegenslagen in het re-integratie heb je dit absoluut nodig. Ik ben volledig tevreden en ik beveel dit iedereen aan.
         Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Emmerich - Duitsland
          9

          Tevreden

          Ik wist niet wat het Re-Integratie Traject/ 2e spoor begeleiding voor me ging inhouden, wat ik kon verwachten. Wist wel dat het iets was wat ik echt niet wilde omdat het me lichamelijk niet goed ging en ik me moest neerleggen bij het feit dat mijn werk niet meer goed voor me was en ik moest stoppen. Dat vond ik moeilijk te accepteren maar mijn Trajectbegeleidster heeft me in deze moeizame tijd veel geboden aan steun, nieuwe inzichten en ideeën. Dat heeft me weer, letterlijk, een nieuwe kans gebracht. Ben erg blij dat ik nu binnenkort met een nieuwe baan mag starten. Op een heel ander werkvlak. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Het Traject heb ik absoluut als waardevol, leerzaam en veilig ervaren. Tevreden ga ik na het afrondingsgesprek naar huis. Bedankt, Goverien.
          Zou je ons aanbevelen? Ja
           - ‘-Heerenberg
           8

           Geen stilzitters!

           Fijn en prettig kennismakingsgesprek gehad op het kantoor van Oostmatch/Symbus. Dan gaat het team aan de slag om voor jou de perfecte werkgeversmatch te vinden. Wekelijks een up-date van de stand van zaken. Daar waar nodig worden wensen bijgesteld en blijft de communicatie hoog in het vaandel staan. Je word niet vergeten! Een vertrouwd adres voor toekomstige werknemers maar ook zeker voor werkgevers.
           Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Doesburg
            10

            Re-integratie met persoonlijke aandacht, duidelijke opdrachten en een luisterend oor.

            Tijdens het re-integratie traject bij Symbus werd ik begeleid door Goverien Teerds. Ik heb de gesprekken als persoonlijk ervaren, Goverien luistert goed en aandachtig. Door middel van de opdrachten heb ik een beeld gekregen van mijn capaciteiten en welke functies er bij mij zouden passen. Hierdoor weet ik hoe ik van waarde kan zijn voor een werkgever. De aanwezigheid van Goverien bij gesprekken met het UWV heb ik als erg prettig ervaren. Het totale traject heb ik als positief en leerzaam ervaren.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
             - Lichtenvoorde
             10

             Zeer tevreden over de samenwerking.

             Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar mijn kracht ligt en waar ik het beste tot mijn recht kom.
             Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Aalten
              10

              Een prettige en moeiteloze wervingservaring die leidt naar de juiste functie

              De recruiter begon op een prettige manier contact met me op te nemen en heeft tests gebruikt om de juiste positie voor me te vinden, iets wat erg belangrijk is. Nu ik deze positie heb gevonden, zie ik dat het de juiste keuze voor mij is, en dat is te danken aan mijn recruiter die hard heeft gewerkt om dit te laten gebeuren. Ik zou het bureau ten zeerste aanbevelen aan mensen die niet alleen op zoek zijn naar een leuke baan, maar ook naar een baan die goed bij hen past.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Nerantzoulis
              10

              prettige gesprekken en duidelijke tools

              De gesprekken waren erg prettig. Karin heeft mij tools gegeven die ik direct kon inzetten op mijn werk. Ook heeft ze mij een spiegel voor gehouden. Hierdoor kreeg ik een beter inzicht in wat ik kon veranderen.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              8

              Een open en positief traject

              Ik ben erg tevreden over de begeleiding en de hulp die ik heb gekregen in mijn werkfit traject.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Didam
              10

              Ik voelde me gehoord!

              Tijdens mijn traject ben ik begeleid door Goverien Teerds. Zij is iemand die luistert en ook hoort wat je zegt! Ze denkt in mogelijkheden als je vastloopt en beschermt tegen overmoed. Ik heb de begeleiding tijdens mijn re-integratietraject als zeer waardevol ervaren. Mijn werkfit-traject heeft mij zelfs een vast contract opgeleverd. Hoe mooi is dat.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              9

              Prima professionele bemiddeling met het gewenste resultaat.

              Jacqueline heeft mij op zeer professionele wijze bemiddeld. De communicatie was zakelijk maar erg vriendelijk en met de juiste dosis humor. Erg fijn.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Gendringen
              8

              De aanhouder wint !!!

              Een moeilijke te vervullen vacature is deze week ingevuld. Na een lange zoektocht is Symbus er in geslaagd om een kandidaat voor deze functie te vinden.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Ponstein
              8

              Leerzame en interessante training

              Ik heb de training burn-out preventie voor leidinggevenden gevolgd. De aanpak is pragmatisch, gericht op de praktijk. Een absolute aanrader
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Hengelo
              8

              Leerzame en leuke cursus gehad

              Het was een mooie cursus (Excelleren als Leidinggevende) waar veel aspecten aan bod zijn gekomen. Een absolute aanrader!
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Zieuwent
              8

              Leerzame inhoud, kundige trainer, prettige locatie

              Ik heb de training als een echte toevoeging ervaren. Er was een goede balans tussen de inhoud en de opdrachten. Daarbij was Tom een hele prettige en kundige trainer en hadden we een enthousiast klein groepje wat zeer prettig werkte. Ik zou deze training zeker aanbevelen.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Wehl
              10

              Professioneel en vriendelijk

              Communicatie verliep heel soepel. Deskundig en zeer goede ervaring met deze organisatie.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Empe
              10

              Professioneel, betrokken en persoonlijk

              Ik was erg blij met de begeleiding van Karin tijdens het hele traject. Zij is geduldig en heeft een luisterend oor. Door allerlei tests heeft zij mij inzicht gegeven in wat ik kan en (hoe gek het misschien ook klinkt) wie ik ben. Tevens heeft zij mij laten zien hoe het solliciteren tegenwoordig gaat. Heel nuttig!
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Aalten
              9

              Leuke en leerzame training

              Het was een training in 4 dagdelen wat meerdere onderwerpen aansneed. Hierdoor zat er voor ieder van ons wat nuttigs bij. Iedereen kon er zijn / haar voordelen uit halen. Onder leiding van een erg prettige trainer en op een ongedwongen wijze met plezier de training gevolgd.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Bredevoort
              9

              Het inzichtelijk helder maken waar je privé en zakelijk nu daadwerkelijk staat

              Dankzij Karin heb ik zowel privé, maar als zakelijk mijzelf kunnen ontdekken aan de hand van diverse rollenspellen, vragenlijsten en enquêtes. Wat ik heel erg plezierig vond aan de begeleiding van Karin, was dat zij vaak de vraag achter de vraag stelde en probeerde de echte waarheid boven water te halen. Zowel privé als zakelijk heeft het traject mij enorm veel bijgebracht!
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doesburg
              10

              Super blij en zeer tevreden!

              Ik ben super blij en zeer tevreden met Nicole Stroet als mijn begeleider. Ze heeft waar nodig mij op de juiste manier gestimuleerd, soms feedback gegeven en waar nodig ook afgeremd. Al met al een supervrouw die weet hoe ze met haar cliënten moet omgaan. Met de juiste vragen, opdrachten en gesprekken zijn mijn mogelijkheden en kansen duidelijk geworden, hierdoor kan ik met overtuiging en vol goede moed mijn nieuwe baan in.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              10

              Super begeleid en zeer tevreden!

              Ik ben super blij en zeer tevreden met Nicole Stroet als mijn begeleider. Ze heeft waar nodig mij op de juiste manier gestimuleerd, soms feedback gegeven en waar nodig ook afgeremd. Al met al een supervrouw die weet hoe ze met haar cliënten moet omgaan. Met de juiste vragen, opdrachten en gesprekken zijn mijn mogelijkheden en kansen duidelijk geworden, hierdoor kan ik met overtuiging en vol goede moed mijn nieuwe baan in.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              10

              Super begeleid en zeer tevreden!

              Ik ben super blij en zeer tevreden met Nicole Stroet als mijn begeleider. Ze heeft waar nodig mij op de juiste manier gestimuleerd, soms feedback gegeven en waar nodig ook afgeremd. Al met al een supervrouw die weet hoe ze met haar cliënten moet omgaan. Met de juiste vragen, opdrachten en gesprekken zijn mijn mogelijkheden en kansen duidelijk geworden, hierdoor kan ik met overtuiging en vol goede moed mijn nieuwe baan in.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              10

              Super begeleid en zeer tevreden!

              Ik ben super blij en zeer tevreden met Nicole Stroet als mijn begeleider. Ze heeft waar nodig mij op de juiste manier gestimuleerd, soms feedback gegeven en waar nodig ook afgeremd. Al met al een supervrouw die weet hoe ze met haar cliënten moet omgaan. Met de juiste vragen, opdrachten en gesprekken zijn mijn mogelijkheden en kansen duidelijk geworden, hierdoor kan ik met overtuiging en vol goede moed mijn nieuwe baan in.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Doetinchem
              94 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
              Back To Top