Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Nicole Stroet

Coach, Trainer

Nicole Stroet

Mijn naam is Nicole Stroet (1971), opgegroeid in de Achterhoek en woonachtig in Doetinchem. Ik heb 20 jaar ervaring op gebied van Talent Development, in de uitvoering en als management-lid. Tijdens mijn rol als HR Business Partner bij innovatieve maak-bedrijven in de Achterhoek heb ik mezelf verder ontwikkeld als (loopbaan)coach.

De rode draad in mijn aanpak bestaat uit 4D’s: Dromen, Denken, Durven en Doen

• Dromen – wat is je ambitie / je verlangen
• Denken – welke mogelijkheden zie je om je doelen te bereiken
• Durven – heb lef om een eerste stap te nemen
• Doen – kom in actie!

Soms blijven mensen of organisaties steken in dromen en komen niet tot actie en soms ga je meteen over tot actie zonder een duidelijk doel voor ogen te hebben. Het is mijn doel hierbij te ondersteunen.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Ik hou van de afwisseling in opdrachtgevers en bedrijven, ieder met hun eigen kwaliteiten en uitdagingen. Ik stimuleer anderen om de regie te nemen en hun potentieel optimaal in te zetten. Het is mijn missie om bij mensen het bewustzijn te ‘injecteren’ dat zijzelf een cruciale rol spelen in hun eigen ontwikkeling, met als resultaat groei als individu en van de onderneming.

Specialiteit/deskundigheid
Human Resource Management, (strategische) HR-vraagstukken, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, internationale HRM kennis en Loopbaanadvies.

Mijn collega’s omschrijven mij als
Een gedreven professional, een luisterend oor, integer en betrokken, anderen stimuleren om hun doel te halen, pragmatisch in aanpak en gericht op organisatie én mens.

Back To Top