Ga naar hoofdinhoud

Wicky Boschker stelt zich voor:

Mijn naam is Wicky Boschker, geboren en getogen in de Achterhoek en woon nu samen met mijn partner in ‘s-Heerenberg. Na mijn opleiding Small Business en Retail Management in Enschede, ben ik in 2017 gestart bij Symbus in de rol van Consultant Werving & Selectie. Vanaf 2021 heb ik mijn rol wat verder uitgebreid en ben ik ook veel bezig met klantadvies en Naar Werk trajecten. Hierin begeleid ik kandidaten die, om verschillende reden geen passende baan meer hebben, naar een nieuwe mooie uitdaging die bij de wensen van de kandidaat aansluit. Tevens heb ik in 2022 de studie HRM, met name gericht op coaching en gesprekstechnieken, afgerond en hiermee ben ik binnen Symbus breed inzetbaar.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
De verschillende gesprekken met klanten én kandidaten maakt de functie divers. Daarnaast proberen de parels uit de markt te vinden en een juiste match te maken tussen kandidaat en klant is waar ik veel energie van krijg. Maar ook de klanten adviseren om de juiste stap binnen de organisatie te zetten is waar ik mij helemaal in thuis voel. Het klantgerichte werk bij Symbus sluit volledig aan bij wie ik ben als persoon.

Specialiteit/deskundigheid:
Werving en selectiespecialist o.a. op het gebied van HR-functies, sales en techniek. Klantadviseur en begeleider van Naar Werk kandidaten.

Mijn collega’s omschrijven mij als:
Mens- en resultaatgericht, commercieel, creatief, attent, betrokken en communicatief sterk.

Back To Top