Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Wicky Boschker

Manager, Klantadviseur Oostmatch

Wicky Boschker

Mijn naam is Wicky Boschker, geboren en getogen in de Achterhoek en woon nu in de omgeving van Doetinchem. Na mijn opleiding Small Business en Retail Management in Enschede, ben ik in 2017 gestart bij Symbus in de rol van Consultant Werving & Selectie. Na een aantal jaren werkervaring vond ik het een uitdaging én toegevoegde waarde om de HBO opleiding HRM naast mijn werk te gaan volgen, deze heb ik eind 2022 met succes afgerond. 

Vanaf januari 2023 is de werving & selectietak verder gegaan onder de handelsnaam “Oostmatch”, waar ik naast mijn actieve rol als werving & selectie consultant de Manager ben. In 2023 heb ik met succes nog de studie Organisatiepsychologie afgerond. Alle geleerde stof in deze studie kan ik goed inzetten in mijn rol als Manager om de collega’s nog verder te ontwikkelen en met elkaar steeds beter te worden.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
De verschillende gesprekken met klanten én kandidaten maakt de functie divers. De klanten adviseren om de juiste stap binnen de organisatie te zetten is waar ik mij helemaal in thuis voel. Het klantgerichte werk bij Oostmatch sluit volledig aan bij wie ik ben als persoon. Daarnaast word ik blij van medewerkers ontwikkelen en dat is precies wat ik kan doen in mijn rol als Manager.

Specialiteit/deskundigheid
Werving en selectiespecialist o.a. op het gebied van Sales, Inkoop / Logistiek, Administratie / Financieel en Managementfuncties.  

Mijn collega’s omschrijven mij als
Mens- en resultaatgericht, commercieel, creatief, attent, betrokken en communicatief sterk.

Back To Top