Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Jacqueline Middelbrink

Werving & Selectie Oostmatch

Jacqueline Middelbrink

Mijn naam is Jacqueline Middelbrink, geboren (1966) en getogen in de Achterhoek. Mijn loopbaan heeft zich grotendeels afgespeeld in zorg. Hier heb ik diverse functies en mooie projecten mogen doen. Na een jaar corporate recruiter, was ik ruim zes jaar regiomanager bij Akkolade. Naast acquisitie van klanten was het mijn taak om de vacatures van de klant in te vullen met de best mogelijke en op dat moment beschikbare kandidaten. Februari 2022 ben ik gestart ik bij Symbus in de functie van Consultant Werving en Selectie en vanaf januari 2023 is de werving & selectietak verder gegaan onder de handelsnaam “Oostmatch”.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Het geeft mij energie om mensen met elkaar te verbinden, de beste match tussen organisatie en kandidaat te creëren en bij te dragen aan werkgeluk. Ik ben nieuwsgierig en wil graag de mens achter het profiel leren kennen. Daarbij ben ik doortastend en een goede luisteraar die doorvraagt. Ik ga voor kwaliteit en denk graag in mogelijkheden. Mijn passie voor mijn werk maakt dat ik graag een stapje extra zet.

Specialiteit / deskundigheid
Werving en selectiespecialist o.a. op het gebied van Sales, Inkoop / Logistiek, Administratie / Financieel en Managementfuncties.

Mijn collega’s omschrijven mij als
Oprecht, energiek, leergierig, loyaal en een gezellige collega.

Back To Top