Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Karin Bolder

Coach, Trainer

Karin Bolder

Mijn naam is Karin Bolder (1967). Ik woon samen met mijn man en twee opgroeiende kinderen in het mooie Lochem. Het grootste deel van mijn loopbaan heb ik doorgebracht binnen het bankwezen. Op kantoren in de Liemers, Achterhoek en Twente heb ik in diverse HR-functies gewerkt, zoals HR-adviseur, HR-manager en outplacementadviseur. Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn diploma HBO-Personeelsmanagement aangevuld met diverse opleidingen/trainingen op het gebied van Human Resources, loopbaanadvies, organisatiepsychologie en coaching. En nog steeds volg ik opleidingen om mijzelf te blijven ontwikkelen in het vak.

Binnen Symbus houd ik me vooral bezig met loopbaanadvies. Daarnaast geef ik trainingen en zet ik mijn jarenlange HR-ervaring in als HRM adviseur bij (technische) bedrijven in ons werkgebied. Ook ben ik gecertificeerd voor het afnemen van alle testen die Symbus inzet voor haar klanten. Hierbij kun je onder andere denken aan testen op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap, leervermogen, emotionele intelligentie en beroepskeuze.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Ik vind het geweldig om mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen, hen te laten ontdekken wat bij ze past en te zien dat ze energie krijgen en vertrouwen in de toekomst. Vaak resulterend in die passende baan. De goede gesprekken, de diversiteit aan vraagstukken en mensen en de mogelijkheid om mijzelf in te brengen in de trajecten, geven mij energie. Tevreden klanten zijn voor mij de kers op de taart.

Specialiteit/deskundigheid
Loopbaanadvies, trainingen, outplacementtrajecten, testen en HR-advies.

Collega’s omschrijven mij als
Eerlijk, positief, daadkrachtig, toegankelijk, mens- en resultaatgericht, een professional, niet bang om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. Iemand die op zoek gaat naar de vraag achter de vraag.

Back To Top