Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Karin Bolder

Coach, Trainer

Karin Bolder

Mijn naam is Karin Bolder (1967). Ik woon met mijn man en kinderen in het mooie Lochem. Het eerste deel van mijn loopbaan heb ik doorgebracht binnen het bankwezen. Op kantoren in de Liemers, Achterhoek en Twente heb ik in diverse HR-functies gewerkt, zoals HR-adviseur, HR-manager en outplacementadviseur. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Symbus. Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn diploma HBO-Personeelsmanagement aangevuld met diverse opleidingen/trainingen op het gebied van Human Resources, loopbaanadvies, organisatiepsychologie, burn-out preventie en coaching. En nog steeds volg ik opleidingen om mijzelf te blijven ontwikkelen in het vak.

Bij Symbus houd ik me vooral bezig met coaching, trainingen, burn-out preventie en loopbaan- en re-integratieadvies. Ook ben ik gecertificeerd voor het afnemen van alle testen die Symbus inzet voor haar klanten. Hierbij kun je onder andere denken aan testen op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap, leervermogen, emotionele intelligentie, cognitieve capaciteiten en beroepskeuze.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Ik vind het geweldig om mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. De goede gesprekken, de diversiteit aan vraagstukken en mensen en de mogelijkheid om mijzelf in te brengen in de trainingen/trajecten, geven mij veel energie en voldoening. Tevreden klanten zijn voor mij de kers op de taart.

Specialiteit/deskundigheid
Coaching, trainingen, burn-outpreventie, loopbaanadvies, outplacementtrajecten en testen.

Collega’s omschrijven mij als
Eerlijk, positief, daadkrachtig, toegankelijk, integer, mensgericht, een professional, niet bang om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. Iemand die op zoek gaat naar de vraag achter de vraag.

Back To Top