Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Maike Gijsen

Content Manager

Maike Gijsen

Mijn naam is Maike Gijsen (1990). Ik ben sinds februari 2022 aan het werk bij Symbus. Een nieuwe, spannende maar vooral gave stap! Ik woon samen met mijn man Jelle en onze teckel Obi. Ik ben van origine een westerling, maar voel me nu al een aantal jaren thuis in de Achterhoek.

De afgelopen jaren heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ik heb met veel liefde en enthousiasme voor de klas gestaan. Binnen deze rol was ik vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken rondom mijn leerlingen, als wel de lesinhoud, contacten met ouders, deelname in verschillende projectgroepjes en meedenken over de visie omtrent de school. Ik heb het lesgeven met veel passie gedaan; om iets te kunnen betekenen in het leven van een (jong) kind heb ik altijd als erg waardevol beschouwd. Het onderwijs heeft mij veel moois gebracht, maar na enkele jaren voelde ik dat ik mijn (werk)geluk daar niet ga vinden.

Weten wat je niet wilt is soms makkelijker dan weten wat dan wel. In mijn zoektocht naar ander passend werk ben ik een traject loopbaanbegeleiding gestart bij Symbus. Samen met mijn loopbaancoach ben ik aan de gang gegaan om te ontdekken waar mijn talenten en interesses liggen. Ontzettend inspirerend, uitdagend en motiverend om met behulp van jouw coach een nieuw pad te gaan ontdekken! Vanuit mijn vaardigheden en interesses ontstond de kans om een bijdrage te kunnen gaan leveren binnen het team van Symbus; eentje die ik met beide handen en veel plezier aangrijp.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Dat ik werkervaring op kan doen binnen een voor mij nieuwe wereld. Waar er plek is voor mijn creativiteit en waar ik kansen mag pakken om de dingen anders te gaan doen.

Specialiteit / deskundigheid
Binnen Symbus zal ik mij voornamelijk bezig houden met het creëren en delen van toffe en interessante content op de social mediakanalen. Daarnaast zal ik een stukje website beheer oppakken en verantwoordelijk zijn voor de e-mailmarketing (Job News).

Mijn collega’s omschrijven mij als
Enthousiast, nieuwsgierig, creatief in mijn denken en doen, organisatorisch sterk en lief voor anderen.

Back To Top