Skip to content

Voor onze rubriek Mens & Werk hebben wij weer een leuk interview met een werknemer van een echt Achterhoeks bedrijf. Ditmaal spreken wij Jaap Hoogland; eigenaar van Rusink Interieur. Ook zo benieuwd naar zijn verhaal? Lees hieronder gauw verder.

Jaap, fijn dat wij jou spreken. Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben 57 jaar en sinds 2009 samen met mijn vrouw eigenaar van Rusink Interieur. Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Westendorp.

Wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Ik ben directeur/eigenaar en zorg voornamelijk voor de werkvoorbereiding en aansturing van de productie. Daarnaast help ik ook in de verkoop.

Hoe ben je ooit (bij) Rusink begonnen?

In het verleden had ik vele gesprekken met mijn schoonvader, die met veel passie kon vertellen over Rusink Interieur. Hierdoor was ik ontzettend benieuwd hoe het er zou zijn. In 2009 heb ik de overstap gemaakt, eigenlijk gewoon omdat het me leuk leek.

In al die jaren dat ik er nu werk moet ik zeggen dat mijn schoonvader helemaal gelijk had. Het is een mooi bedrijf en er werken bevlogen en betrokken mensen. Mensen die bij ons werken blijven ook vaak bij ons. Twee jaar geleden is onze productieleider na vijftig dienstjaren met pensioen gegaan. Op dit moment is 43 dienstjaren het meest, maar we hebben net ook twee jonge kerels aangenomen die bij ons het vak geleerd hebben en het nu verder gaan ontwikkelen. Kortom een familie bedrijf met een hechte binding onderling.

Rusink zoekt een nieuwe collega via Symbus: waarom?

We hebben voor Symbus gekozen omdat het gevoel goed was en ook de manier van werken goed bij ons aansluit. De menselijke factor is heel belangrijk.

Symbus is voor Rusink Interieur op zoek naar een collega Werkvoorbereider Interieurbouw. In grote lijnen ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de opdracht naar de daadwerkelijke uitvoering: met passie naar het ideale interieur voor de klant! Lees er op deze pagina alles over.

Back To Top