skip to Main Content

Duurzame invulling van jouw vacature
Op lange termijn scheelt dit veel kosten.
Vaste prijs
Geen verrassingen achteraf.
Een nieuwe collega die écht bij jullie past
Assessments voor iedere kandidaat.
Full commitment
Volledige inzet totdat de juiste kandidaat is gevonden.

Werven en selecteren met full commitment

Wij vullen jouw vacature duurzaam in met de juiste persoon. Dat is geen loze kreet maar onze toezegging. Dit doen we door onze slimme aanpak maar vooral door het commitment dat wij met elkaar afspreken. Wij gaan continu door totdat we jouw vacature duurzaam hebben ingevuld!

Werkwijze voor een succesvolle duurzame invulling van jouw vacature

Het lijkt misschien een makkelijke vraag, maar dat is het niet. Hard skills kun je vaak redelijk snel benoemen, maar het selecteren van de juiste soft skills wordt al lastiger. Daarom kruipen we in de rol van onderzoeker en bepalen we samen naar wie je op zoek bent. Door hier vooraf goed over na te denken, vergroten we de kans op een duurzame inzetbaarheid.

Dankzij stap 1 hebben we veel informatie. Dit gieten we nu in een zogenoemde persoonlijke profiel analyse (PPA). Nu vormt zich een profiel van jouw ideale nieuwe medewerker. Dit profiel gebruiken we als basis. Dit stelt ons in staat om te bekijken of een potentiële kandidaat bij jouw wensen past.

We overtuigen interessante kandidaten om te solliciteren, met een aparte pagina voor jouw vacature. Op deze pagina laten we (met foto’s en video’s) zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Met de juiste triggers zorgen we ervoor dat potentiële kandidaten op een laagdrempelige manier kunnen reageren.

Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt, zijn wij vastberaden om die ene kandidaat die bij jouw organisatie past, te vinden. Dat betekent dat we doorlopend voor jou op zoek zijn. Naast ons uitgebreide netwerk, maken we gebruikt van recruitmentsoftware. Deze software stelt ons in staat om een nog veel grotere groep potentiële kandidaten te bereiken. Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt, zijn wij doorlopend op zoek naar die ene kandidaat.

Voor iedere interessante kandidaat zetten we een assessment in, naast de persoonlijke gesprekken die we voeren. De uitkomsten hiervan leggen we naast de eerder opgestelde PPA van de ideale nieuwe medewerker. Op deze manier ontstaat een gouden combinatie met extra betrouwbaarheid en selecteren we de kandidaten waar je echt naar op zoek bent.

Er is een match! Natuurlijk helpen we je met een soepele indiensttreding van je nieuwe medewerker. Dat doen we bijvoorbeeld door een actieve bijdrage te leveren aan de contractonderhandelingen. Zo komen we samen tot een positieve overeenkomst.

In het eerste jaar leren jullie elkaar kennen. Dit bepaalt (mede) het succes op een duurzame en gelukkige arbeidsrelatie. Daarom staan we ook tijdens deze fase voor je klaar met loopbaanbegeleiding van een professionele coach. We helpen jullie concrete resultaten te behalen. Loopbaanbegeleiding biedt een medewerker meer motivatie, zelfvertrouwen, perspectief, bewustwording, werktevredenheid, vitaliteit en positieve energie. Bovendien weten we uit ervaring dat het voor een nieuwe medewerker prettig is om deze onderwerpen met een onafhankelijk vertrouwenspersoon te bespreken.

Binnen 24 uur een reactie.

Wij helpen je graag verder!

Ervaringen van onze klanten

Het continu pakket, de aanvullende oplossing voor de lange termijn

Bovenstaande werkwijze is gericht op het invullen van een ‘losse’ vacature die op relatief korte termijn ingevuld moet worden. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jouw organisatie behoefte heeft aan een continue instroom van nieuwe medewerkers. Ons continu-pakket is daar de juiste oplossing voor!

Binnen 24 uur een reactie.

Back To Top