Skip to content

Een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen en groei.

In de wereld van werk en carrière komen we vaak mensen tegen die indruk op ons maken, die ons inspireren door hun doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Mijn collega Maike is zo iemand, en ik ben ontzettend trots op haar ‘ontdekkingsreis’ en prestaties.

Maike kwam binnen bij ons bedrijf via een UWV Werkfit-traject, en ik mocht haar hierin begeleiden. Ze had een achtergrond als docent, maar door persoonlijke omstandigheden was ze gedwongen om te heroverwegen wat voor werk het beste bij haar zou passen. Haar zoektocht was er een van vallen en opstaan, waarbij ze zichzelf uitdaagde om te ontdekken wie ze werkelijk was, wat ze wilde bereiken en welk soort werk bij haar paste.

Het was geen makkelijke reis, maar Maike liet zich niet uit het veld slaan. Door de inzet van gesprekken, opdrachten en testen kreeg ze steeds een beter beeld van wat ze nog wel kon en waar haar kwaliteiten lagen. Zo greep ze ook de kans aan om bij Symbus werkervaring op te doen als contentmanager, waarin ze haar creativiteit tot haar recht kon laten komen. Dit was een totaal andere richting dan haar vorige baan als docent, maar Maike omarmde deze kans. Ze ging aan de slag en stortte zich vol overgave in haar nieuwe rol.

Het resultaat van haar toewijding en vastberadenheid is dat Maike nu mijn collega is en haar plaats heeft gevonden binnen de arbeidsmarkt. Haar transformatie is niet alleen indrukwekkend, maar ook inspirerend. Het laat zien dat zelfs als het leven ons uitdaagt en we gedwongen worden om nieuwe wegen in te slaan, er altijd kansen zijn om te groeien en te bloeien.

Haar verhaal herinnert ons eraan dat het nooit te laat is om te ontdekken wat we nog wel kunnen. Haar doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allen, en ik ben er trots op om haar collega te mogen noemen. Laten we allemaal een voorbeeld nemen aan Maike en de moed blijven
houden om te zien waar mogelijkheden liggen en wat we nog kunnen bereiken.

Door: Goverien Teerds, 18 januari 2024

Blijf op de hoogte met Symbus nieuws.

Back To Top