Ga naar hoofdinhoud
'Een duidelijke meerwaarde'

De Werving en Selectie aanpak van Symbus met de Persoonlijke Profiel Analyse heeft voor ons duidelijk meerwaarde. Symbus denkt actief mee bij het bepalen van het zoekprofiel en houdt een spiegel voor. Zo maak je als bedrijf een meer objectieve en doelgerichte keuze welke competenties centraal staan in de zoektocht naar de geschikte kandidaat. Met uitstekend resultaat!

‘Symbus neemt veel werk uit handen’

De professionele werkwijze van Symbus neemt veel werk uit handen, doordat vooraf goed wordt afgestemd wat de wensen en vereisten zijn ten aanzien van een potentiële kandidaat.

De grondige voorselectie en de korte lijnen qua communicatie zorgen voor een minimale belasting bij het zoeken naar de juiste kandidaat.

‘Personeelsbestand op hoger niveau’

Wij werken al meerdere jaren succesvol samen met Symbus en diverse vacatures zijn met hun ondersteuning naar volle tevredenheid ingevuld. De adviseurs stellen zich als een echte sparringpartner op tijdens het wervings- & selectietraject. Het dwingt mij om goed na te denken over de inhoud van een functie en het profiel van een kandidaat. De PPA is daarbij een heel nuttig instrument, ook nadat de medewerker in dienst is gekomen. Kortom: Symbus brengt ons personeelsbestand op een hoger niveau en neemt mij als DGA werk uit handen.

Back To Top