Ga naar hoofdinhoud

'Persoonlijke begeleiding op maat'

Nedap werkt al jaren samen met Symbus voor begeleiding van outplacementtrajecten en loopbaancoaching. Tijdens deze begeleiding wordt er echt gekeken wat iedere (oud) medewerker nodig heeft om te excelleren en energie te krijgen bij Nedap of van een nieuwe uitdaging. Er wordt uitgebreid gekeken naar de kwaliteiten en drijfveren om te onderzoeken waar de passie zit. Dit doet Symbus op een professionele manier, maar ook op een persoonlijke manier. Hierdoor voelen (oud) medewerkers zich op zijn of haar gemak in het gehele proces. Vooral echt gehoord en geholpen. Het voelt persoonlijk en echt op maat. Dit is dan ook de kracht van de samenwerking met Symbus en waarom wij al jaren kiezen om met elkaar samen te werken.

Sterker uit het traject gekomen

Omdat ik even knel kwam te zitten in de ontstane situatie in mijn leven, heb ik gelukkig aan kunnen dringen om dit traject te mogen volgen.
Het is allereerst al een klik die aanwezig moet zijn tussen beide deelnemende personen. Door je openheid en gedrevenheid lukte het mij om meerdere zienswijzen belicht te krijgen en door te spreken. De aangeboden testen leggen op de juiste manier vast waar je sterke eigenschappen liggen, maar ook aan welke eigenschappen je kunt gaan werken om zo nog sterker uit het traject te komen.

Door je hulp voel ik me zeker sterker en heb mijn energie weer op kunnen bouwen en voel me weer klaar om deel te nemen aan een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Dank je wel voor je begrip, steun en waardering. Ik zou iedereen aanraden om een traject te volgen bij mensen die uit eigen leefomgeving komen, dit helpt ook om je beter te focussen of je gevoel ongegrond is of misschien ook wel juist.

'Begeleid worden naar een nieuwe baan geeft rust'

Wij hebben Symbus inmiddels een aantal keren ingezet voor een outplacementtraject. Afscheid nemen van een collega is voor de persoon al moeilijk genoeg. Het [glossary_exclude] outplacement [/glossary_exclude] traject van Symbus is voor de medewerker een hele geruststelling. Begeleid worden naar een nieuwe baan geeft een stukje rust. Symbus gaat hier zeer professioneel mee om. Met een PPA wordt eerst onderzocht waar de passie en interesse ligt. De ( oud ) medewerker wordt professioneel begeleid met het opstellen van een CV tot aan sollicitatiegesprekken en het vinden van een nieuwe uitdaging. Ook de terugkoppeling naar de opdrachtgever is prettig. Een geruststelling dat een oud medewerker niet aan zijn/haar lot wordt overgelaten.

‘Heldere spiegeling en feedback om zoekprofiel scherp te krijgen’

Ik heb mijn gesprekken in het ontwikkeladviestraject als zeer waardevol ervaren. Scherp krijgen waar mijn interesse ligt en dit matchen aan mijn capaciteiten hebben mijn richting meer kracht gegeven. Karin is een fijne, hartelijke coach die de juiste gerichte vragen weet te stellen om je aan het denken zetten. Ook de hulp bij voorbereiding op mijn sollicitatiegesprek en de mogelijke vragen daarbij hebben me erg geholpen om me verbaal sterker te maken. Hier kan ik mee vooruit!!

Back To Top