Skip to content

Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar mijn kracht ligt en waar ik het beste tot mijn recht kom.

Ik heb een heel erg nuttige en goed verzorgde trainingssessie gehad Managen van je aandacht en doelen, waarbij o.a. het effectief omgaan met binnenkomend werk behandeld werd. Ik heb er elke dag nog profijt van!

Het was een maatwerktraining in 4 dagdelen wat meerdere onderwerpen aansneed. Hierdoor zat er voor ieder van ons wat nuttigs bij. Iedereen kon er zijn / haar voordelen uit halen. Onder leiding van een erg prettige trainer en op een ongedwongen wijze met plezier de training gevolgd.

Omdat ik even knel kwam te zitten in de ontstane situatie in mijn leven, heb ik gelukkig aan kunnen dringen om dit traject te mogen volgen.
Het is allereerst al een klik die aanwezig moet zijn tussen beide deelnemende personen. Door je openheid en gedrevenheid lukte het mij om meerdere zienswijzen belicht te krijgen en door te spreken. De aangeboden testen leggen op de juiste manier vast waar je sterke eigenschappen liggen, maar ook aan welke eigenschappen je kunt gaan werken om zo nog sterker uit het traject te komen.

Door je hulp voel ik me zeker sterker en heb mijn energie weer op kunnen bouwen en voel me weer klaar om deel te nemen aan een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Dank je wel voor je begrip, steun en waardering. Ik zou iedereen aanraden om een traject te volgen bij mensen die uit eigen leefomgeving komen, dit helpt ook om je beter te focussen of je gevoel ongegrond is of misschien ook wel juist.

De Werving en Selectie aanpak van Symbus met de Persoonlijke Profiel Analyse heeft voor ons duidelijk meerwaarde. Symbus denkt actief mee bij het bepalen van het zoekprofiel en houdt een spiegel voor. Zo maak je als bedrijf een meer objectieve en doelgerichte keuze welke competenties centraal staan in de zoektocht naar de geschikte kandidaat. Met uitstekend resultaat!

Wij hebben Symbus inmiddels een aantal keren ingezet voor een outplacementtraject. Afscheid nemen van een collega is voor de persoon al moeilijk genoeg. Het traject van Symbus is voor de medewerker een hele geruststelling. Begeleid worden naar een nieuwe baan geeft een stukje rust. Symbus gaat hier zeer professioneel mee om. Met een PPA wordt eerst onderzocht waar de passie en interesse ligt. De ( oud ) medewerker wordt professioneel begeleid met het opstellen van een CV tot aan sollicitatiegesprekken en het vinden van een nieuwe uitdaging. Ook de terugkoppeling naar de opdrachtgever is prettig. Een geruststelling dat een oud medewerker niet aan zijn/haar lot wordt overgelaten.

Hoe fijn is het dat onze medewerkers en ook wij als organisatie daarbij goed begeleid en ondersteunt worden door de professionals van Symbus.
De 2e spoor trajecten verlopen volgens de gestelde richtlijnen en deze geven vooral medewerkers weer richting en eigen regie op hun verdere (loopbaan)ontwikkeling.

De professionele werkwijze van Symbus neemt veel werk uit handen, doordat vooraf goed wordt afgestemd wat de wensen en vereisten zijn ten aanzien van een potentiële kandidaat.

De grondige voorselectie en de korte lijnen qua communicatie zorgen voor een minimale belasting bij het zoeken naar de juiste kandidaat.

Wij werken al meerdere jaren succesvol samen met Symbus en diverse vacatures zijn met hun ondersteuning naar volle tevredenheid ingevuld. De adviseurs stellen zich als een echte sparringpartner op tijdens het wervings- & selectietraject. Het dwingt mij om goed na te denken over de inhoud van een functie en het profiel van een kandidaat. De PPA is daarbij een heel nuttig instrument, ook nadat de medewerker in dienst is gekomen. Kortom: Symbus brengt ons personeelsbestand op een hoger niveau en neemt mij als DGA werk uit handen.

Prettige gesprekken gehad en goede tips ontvangen voor het ‘ontdekken’ wat ik nu echt leuk vind.

Ik heb via nl leert een (te) kort traject gehad waar ik veel tips aan overgehouden heb. Hier ben ik erg blij mee.

Ik heb mijn gesprekken in het ontwikkeladviestraject als zeer waardevol ervaren. Scherp krijgen waar mijn interesse ligt en dit matchen aan mijn capaciteiten hebben mijn richting meer kracht gegeven. Karin is een fijne, hartelijke coach die de juiste gerichte vragen weet te stellen om je aan het denken zetten. Ook de hulp bij voorbereiding op mijn sollicitatiegesprek en de mogelijke vragen daarbij hebben me erg geholpen om me verbaal sterker te maken. Hier kan ik mee vooruit!!

Back To Top