Ga naar hoofdinhoud

Symbus testcentrum

Ons testcentrum biedt de inzichten die je nodig hebt om je bedrijf beter te maken en je medewerkers duurzaam en op hun kracht in te zetten.
Het kan o.a. ingezet worden voor: 
 

Het selecteren van nieuw personeel
Ontwikkeling en inzichten te krijgen van het bestaande personeel
Beoordelen kwaliteiten van bestaand personeel voor een andere functie
Teamontwikkeling
Loopbaanontwikkeling

Persoonlijke Profiel Analyse:

Wat is zijn/haar werkpersoonlijkheid?

Deze test geeft inzicht in iemands werkgedrag, kwaliteiten en beperkingen, communicatiestijl, waarde voor de organisatie en motivatoren.  

Leervermogen:

Leervermogen: hoe snel pakt iemand nieuwe dingen op?

Deze test geeft inzicht in het leervermogen en het vermogen zich nieuwe vaardigheden eigen te maken: wat is iemands potentieel in een nieuwe functie? 

Emotionele Intelligentie:

wat zijn de emotionele vaardigheden?

Deze test geeft Inzicht in de mate waarin iemand in staat is om emoties te benoemen en managen, zowel die van zichzelf als van anderen. De Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) laat zien in hoeverre iemand inzicht heeft in de eigen emoties en hiermee weet om te gaan. 

Leiderschapspotentieel:

over welke leiderschapskwaliteiten beschikt iemand?

Help je leidinggevenden de allerbeste versie van zichzelf te worden en herken en bekrachtig de leiders van de toekomst. De High Potential Trait Indicator (HPTI) identificeert leiderschapspotentieel. 

Teamassesment:

Hoe sterk is uw team?

Teams zijn van cruciaal belang om als organisatie uit te blinken. Toch blijkt dat de meerderheid van de teams significant minder presteert dan maximaal haalbaar zou moeten zijn. Dit kost organisaties veel geld. Het Team Assessment zorgt dat teams gemotiveerd en loyaal zijn en presteren naar maximaal vermogen.

Algemene intelligentie:

wat is het denkniveau?

Door middel van subtests worden de cognitieve capaciteiten (numeriek, abstract, verbaal) gemeten en vergeleken met referentiegroepen op VMBO, MBO, HBO, WO vergeleken. De ideale test om een indicatie te krijgen van het denkniveau.

Interesse- & competentietest

inclusief een beroependatabase

Deze test meet jouw interesses en competenties en er wordt gekeken naar 6 verschillende menstypen: praktisch, analytisch, kunstzinnig, sociaal, ondernemend en conventioneel. Alle beroepen zijn gescoord op deze zes menstypen en vanuit de uitslag kun je meteen zien wat passende beroepen en opleidingen zijn. Verder vind je informatie over beroepen, opleidingen, vacatures, cursussen en de kans op werk. 

Medewerkersbetrokkenheid:

Engage als boost voor performance

Engage biedt je inzichten om de medewerkersbetrokkenheid een boost te geven binnen jouw organisatie en stelt je in staat om het beste in je mensen naar boven te halen. In het rapport zijn de resultaten van het Engage onderzoek samengevat. Zowel sterke als kwetsbare punten zijn beschreven, op basis waarvan je concrete acties kunt nemen om successen te realiseren. Zo wordt jouw bedrijf een geweldige organisatie om voor te werken.

Meer weten?

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
adviseur

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
adviseur

Back To Top