Ga naar hoofdinhoud

Team Assessment: Inzichten in elkaars gedragsvoorkeur zorgt voor meer samenwerking

Met behulp van een PPA team analyse krijgt het team inzichten in elkaars persoonlijk voorkeursgedrag, de overeenkomsten en verschillen. Het zorgt ervoor dat collega’s meer begrip gaan vertonen voor verschillende inzichten en standpunten, waardoor het team beter gaat samenwerken.

Een Team-Assessment is bij uitstek geschikt voor:

Het verkrijgen van inzicht in de juiste inzet van de sterke punten van het team
Het identificeren van evt. team beperkingen
Het verkrijgen van respect voor elkaars rollen, het waarderen van de kwaliteiten die daarbij horen en een ieder zoveel mogelijk op de manier te laten werken die hem het beste past
Het opstellen van ontwikkelplannen
Het werven van kandidaten, waarvan het gedragsprofiel past bij het team
Het effectief leiden van het team

Team-Assessments brengen de gedragsvaardigheden en samenwerking van complete teams naar een hoger niveau. Naast dat dit de kwaliteit verhoogt, verbetert het ook de effectiviteit, motivatie en werksfeer.  

Download hier een voorbeeldrapportage:

De toegevoegde waarde van Symbus

Vanzelfsprekend zijn al onze assessors gecertificeerd om deze [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] te mogen uitvoeren. Maar nog veel belangrijker is dat het [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] en coachen van mensen onze ‘corebusiness’ is. Daarom kunnen wij het maximale rendement uit de [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] halen en e.e.a. in de  juiste context plaatsen.

Meer weten?

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
adviseur

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
adviseur

Back To Top