Ga naar hoofdinhoud

Team Assessment

Teams zijn van cruciaal belang om als organisatie uit te blinken. Toch blijkt dat de meerderheid van de teams significant minder presteert dan maximaal haalbaar zou moeten zijn. Dit kost organisaties veel geld. Het TeamAssessment zorgt dat teams gemotiveerd en loyaal zijn en presteren naar maximaal vermogen. 

De kracht van teams
Sterke teams zijn nodig om uw organisatie te laten groeien. Teams die gezamenlijk werken aan gemeenschappelijke doelen, nu en in de toekomst. Het team assessment geeft inzicht in de opleidingsbehoeften en ontdekt voor welke vaardigheden wellicht nieuwe medewerkers moeten worden aangetrokken. Het inspireert teams én teamleden afzonderlijk om het beste uit zichzelf te halen.

Een Team-Assessment is bij uitstek geschikt voor:

Het verkrijgen van inzicht in de juiste inzet van de sterke punten van het team
Het identificeren van evt. team beperkingen
Het verkrijgen van respect voor elkaars rollen, het waarderen van de kwaliteiten die daarbij horen en een ieder zoveel mogelijk op de manier te laten werken die hem het beste past
Het opstellen van ontwikkelplannen
Het werven van kandidaten, waarvan het gedragsprofiel past bij het team
Het effectief leiden van het team

Team-Assessments brengen de gedragsvaardigheden en samenwerking van complete teams naar een hoger niveau. Naast dat dit de kwaliteit verhoogt, verbetert het ook de effectiviteit, motivatie en werksfeer.  

Download hier een voorbeeldrapportage:

De toegevoegde waarde van Symbus

Vanzelfsprekend zijn al onze assessors gecertificeerd om deze testen te mogen uitvoeren. Maar nog veel belangrijker is dat het testen en coachen van mensen onze ‘corebusiness’ is. Daarom kunnen wij het maximale rendement uit de testen halen en e.e.a. in de  juiste context plaatsen.

Meer weten?

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
adviseur

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
adviseur

Back To Top