Ga naar hoofdinhoud
Korte en krachtige opleiding
Speel slim in op de krappe arbeidsmarkt
Praktisch en leerzaam
Leer van andere cursisten en branches

Maak je organisatie aantrekkelijker voor nieuw en bestaand personeel, verminder arbeidsverspilling en verhoog de productiviteit.

De ideale cursus voor HR en management die willen leren hoe je met duurzame organisatieontwikkeling jouw organisatie productiever en aantrekkelijker maakt.  Een ‘must’ in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt waar personeel schaars is!

Opleiding:

Duurzame Organisatieontwikkeling

Plaats en startdata:
Onze cursussen worden verzorgd op locaties in en/of rondom Doetinchem.
Als een fysieke opleiding vanwege corona niet mogelijk is, verzorgen wij deze online (virtual class room).

  • 05 oktober 2023
  • 07 maart 2024
Opleidingsduur: 1 dag, 9.00 – 16.00 uur
Laagdrempelig instappen; geen voorkennis nodig
Doelgroep: HR en Management
Verzorgd door docenten met zeer ruime praktische ervaring

€ 695,- ex. BTW
Inclusief lesmateriaal, lunch en hoge toegevoegde waarde.

Aanmelding opleiding Duurzame Organisatieontwikkeling

Wilt u de factuur per mail?

Afwijkende factuurgegevens?

Gegevens cursist

Gegevens extra cursist

Doe kennis op die morgen ingezet kan worden

[glossary_exclude]Duurzame organisatieontwikkeling en  inzetbaarheid [/glossary_exclude]heeft vele facetten. Tijdens deze dag besteden we aandacht aan de laatste ontwikkelingen en beschikbare hulpmiddelen. We bekijken [glossary_exclude]duurzame inzetbaarheid [/glossary_exclude]vanuit zowel het perspectief van organisatie als ook de individuele medewerker.

We belichten de relatie tussen [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling, inzetbaarheid [/glossary_exclude]en strategisch beleid.

Door een juiste strategie en inzet van de juiste interventies kun je met duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid de productiviteit van de werknemers en organisatie significant verhogen. Investeren in duurzame inzetbaarheid loont en we leggen uit hoe je dat inzichtelijk maakt.

Best practices van deelnemers en andere organisaties

Zet de inzichten van de dag om in acties en start met een [glossary_exclude]plan van aanpak[/glossary_exclude].

Heb je vragen over deze opleiding?

2

Edwin van Kleef
Adviseur

Symbus-Nicole_stroet

Nicole Stroet
Adviseur

Meer informatie over de opleiding ‘Duurzame Organisatieontwikkeling’

In de visie van Symbus beschouwen wij [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid [/glossary_exclude]niet als algemeen containerbegrip en ook niet als een variant op (integraal) gezondheidsmanagement of [glossary_exclude]vitaliteit[/glossary_exclude]. [glossary_exclude]Duurzame inzetbaarheid [/glossary_exclude]zien wij wel als een strategisch facet van HR-management, dat op zijn beurt een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering uitmaakt.

[glossary_exclude]Duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid [/glossary_exclude]doe je ook niet met enkel een blik op de verre toekomst, maar het begint in feite met de eerste werkdag van de werknemer en de werkgever. [glossary_exclude]Duurzame inzetbaarheid [/glossary_exclude]gaat veel verder dan alleen gezondheidsaspecten. Het gaat ook over werkvermogen, opleiding, competenties, ontwikkeling en cultuur en maakt integraal onderdeel uit van de strategische bedrijfsvoering.

Door de toenemende vergrijzing, ontgroening, technologische ontwikkelingen en structureel minder personeelsaanbod wordt het steeds meer van economisch levensbelang voor organisaties om tijdig in te spelen op deze ontwikkelingen. [glossary_exclude]Duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid [/glossary_exclude]speelt hierbij een sleutelrol.

Maar hoe ga ik hier dan praktisch en succesvol mee aan de slag? Dit en andere antwoorden worden gegeven tijdens onze training. We gaan dan in op achtergronden, succesvolle implementatie, leerpunten en praktische tips.

Voor wie is de opleiding interessant?
De opleiding is gericht op iedereen die zich actief bezig houdt met (strategisch) personeelsbeleid binnen de organisatie zoals directie, HR medewerkers en  management, en is interessant voor iedere organisatie, van groot tot klein.

Doelstelling van de opleiding

  • Praktische kennis opdoen over [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid[/glossary_exclude]
  • Praktische tips meekrijgen om morgen mee aan de slag te gaan
  • Inzichten in tools, middelen en interventies m.b.t [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid[/glossary_exclude]
  • Inzichten krijgen in de kosten/baten analyse
  • Strategisch en operationeel inzicht krijgen in [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid[/glossary_exclude]
  • Ervaringen delen met andere deelnemers

Opleidingsduur
De opleiding duurt 1 dag. De lesdag duurt van 09:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.

Cursuslocatie
Onze cursussen worden verzorgd op locaties in en/of rondom Doetinchem waarbij vanzelfsprekend alle corona-maatregelen in acht worden genomen.

Gewenste voorkennis
Er worden geen specifieke eisen gesteld aan de voorkennis.

Studiebelasting
De studiebelasting beperkt zich tot het volgen van de opleiding.

Prijs
De investering voor deze opleiding bedraagt € 695,- Dit is inclusief lesmateriaal en lunch, exclusief BTW.

De docenten
De training wordt verzorgd door docenten die een zeer ruime praktische ervaring hebben op het vlak van HR management en [glossary_exclude]duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid[/glossary_exclude].

Doorgang opleiding en corona
Mocht het door geldende coronamaatregelen niet mogelijk zijn om de opleiding op locatie te verzorgen, dan bieden we een online oplossing aan (virtual classroom).

Back To Top