skip to Main Content
Specialist in duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling
Weinig reistijd, locatie in de regio
Ervaren en praktische docenten
Fysieke en online opleidingen

Opleidingen in duurzame inzetbaarheid en (loopbaan)ontwikkeling

Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema dat van grote positieve invloed is op de (strategische) inzetbaarheid en productiviteit van werknemers.
Als specialist op dit thema hebben wij korte interessante opleidingen ontwikkeld voor HR managers en leidinggevenden.  In 1 dag doe je praktische kennis op die je morgen kunt inzetten, vanaf strategie t/m de werkvloer. Wil jij ook weten hoe je met strategische duurzame inzetbaarheid jouw organisatie productiever maakt, meld je dan aan.

Opleiding:

Duurzame inzetbaarheid voor HR managers

Afgestemd op HR managers
1 dag
Praktische kennis opdoen over duurzame inzetbaarheid
Inzichten in tools, middelen en interventies
Op strategisch en operationeel niveau

€ 695,- ex. BTW

Opleiding:

Duurzame inzetbaarheid voor leidinggevenden

Afgestemd op leidinggevenden
1 dag
Praktische kennis opdoen over duurzame inzetbaarheid
Vanuit werknemers en bedrijfseconomisch perspectief
Kennis die je morgen kan inzetten

€ 695,- ex. BTW

Advies nodig, wij staan voor je klaar!

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
Adviseur

Symbus-Karin_Bolder-200x200

Karin Bolder
Adviseur

Duurzame inzetbaarheid en Symbus

In de visie van Symbus beschouwen wij duurzame inzetbaarheid niet als algemeen containerbegrip en ook niet als een variant op (integraal) gezondheidsmanagement of vitaliteit. Duurzame inzetbaarheid zien wij wel als een strategisch facet dat integraal onderdeel van de bedrijfsvoering uitmaakt.

Duurzame inzetbaarheid doe je ook niet met enkel een blik op de verre toekomst, maar het begint in feite met de eerste werkdag van de werknemer en de werkgever. Duurzame inzetbaarheid gaat veel verder dan alleen gezondheidsaspecten. Het gaat ook over werkvermogen, opleiding, competenties, ontwikkeling en cultuur en maakt integraal onderdeel uit van de strategische bedrijfsvoering.

Door de toenemende vergrijzing, ontgroening, technologische ontwikkelingen en structureel minder personeelsaanbod wordt het steeds meer van economisch levensbelang voor organisaties om tijdig in te spelen op deze ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid speelt hierbij een sleutelrol.

Back To Top