Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Strategisch HR Partner voor Directie en DGA's

Laat HR de drijvende kracht achter je groei zijn!

HR Business Partner
Bespaar tijd en verminder zorgen
Continuïteit en expertise van een HR-team
Onbegrensde groei voor je bedrijf
Jij kan je richten op jouw sterktes

Voor talloze DGA’s en directieleden in het MKB is personeel van onschatbare waarde, maar brengt het ook aanzienlijke uitdagingen met zich mee die groei, focus, productiviteit en werkplezier belemmert. Het is onze missie om deze dynamiek om te draaien. Hierdoor kun jij je volledig richten op je sterke punten, terwijl wij de ontwikkeling van je HR-beleid verzorgen. Samen kunnen we je organisatie naar nieuwe hoogten brengen.

Duurzame organisatieontwikkeling als drijvende kracht

  • Strategische Groei: Het stelt de directie in staat om strategische groei te realiseren door HR-processen te optimaliseren.
  • Leiderschap: Het bevordert zelfleiderschap en leiderschapsontwikkeling, wat leidt tot effectievere en zelfbewuste leiders.
  • Talentbehoud: Het ondersteunt het behoud van waardevol talent door middel van opleiding en ontwikkeling.
  • Cultuur en Productiviteit: Het helpt bij het vormgeven van een positieve bedrijfscultuur en het verhogen van de algehele productiviteit van het personeelsbestand.

Kies voor Symbus als jouw strategisch HR partner en profiteer van deze voordelen.

Wij zorgen ervoor dat HR geen “last” meer is, maar een motor wordt voor groei en tevredenheid en jij je kunt concentreren op wat je het beste doet, je bedrijf naar nieuwe hoogten leiden.

Te vaak blijven organisaties vastzitten op een bepaald groeiniveau vanwege HR-complexiteit. Wij bieden je de kans om die beperkingen te doorbreken en samen met HR te groeien. Symbus opent de deur naar onbeperkte groei voor jouw bedrijf.

Je hebt niet meer uren in een dag nodig; je hebt gewoon meer tijd nodig voor je bedrijf. Symbus geeft je die tijd terug door allerlei HR-beslommeringen uit handen te nemen.

Door professioneel met HR aan de slag te gaan, bind je je werknemers aan je bedrijf. Het ziekteverzuim daalt, de productiviteit stijgt, en je bedrijf wordt aantrekkelijker voor nieuw talent.

Bij veel organisaties rust de HR-verantwoordelijkheid vaak op één HR-manager. Als die persoon ziek is of met vakantie gaat, stokt het proces en belandt de verantwoordelijkheid weer bij de directie. Bovendien is HR zo breed en complex dat het simpelweg onmogelijk is om dit bij één persoon neer te leggen. Bij Symbus hebben we deze uitdaging opgelost. We hebben een toegewijd HR-team dat jou ondersteunt, waarbij de HR-partner jouw gezicht is en als projectmanager fungeert. Zo garanderen we continuïteit en profiteer je van een brede kennisbasis om elke HR-uitdaging effectief aan te pakken.

Wil je meer weten? Wij staan voor je klaar!

Edwin van Kleef
Edwin van Kleef
Adviseur
Jolanda Bouwmeester
Jolanda Bouwmeester
Strategisch HR Partner

Ervaringen van anderen.

Zeer tevreden over de samenwerking

Op een professionele en prettige wijze ben ik gematcht aan een nieuwe werkgever. Er is daarbij goed gekeken naar waar…

Manuela
Aalten

Abonneer je op onze Jobnews Oost-Nederland!

Mis nooit meer een update over onze diensten, kandidaten, trainingen en opleidingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief ontvang je maandelijks informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daarnaast lees je interessante artikelen over onder andere werkgeluk en de huidige arbeidsmarkt. Ook houden we je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame ontwikkeling van mens en organisatie.

Blijf op de hoogte met Symbus nieuws.

Back To Top