Ga naar hoofdinhoud

Missie en Visie

Symbus helpt werkgevers om goed personeel te vinden en aan te nemen, werknemers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en indien nodig proactief te begeleiden naar een volgende werkgever.
Duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en gelukkige werknemers zijn vanaf de instroom tot en met de uitstroom de pijlers van onze dienstverlening.
Onze klanten zijn werkzaam binnen alle soorten branches en functies, vanaf de maakindustrie t/m de zorg een van de werkvloer t/m de directie. Door de kracht van diversiteit en kruisbestuiving kunnen wij onze klanten de hoge kwaliteit bieden en verrassende oplossingen bieden.
Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak waarbij we naast onze soft skills zoals bijvoorbeeld onze loopbaankwaliteiten ook uitgebreid gebruik maken van recruitmenttechnologie, assessments en slimme marketing. Juist door deze integrale aanpak bieden wij een groot onderscheidend vermogen. Voor onze klanten betekent dit naast alle sociaal menselijke voordelen een groot financieel voordeel.
Onze kwaliteit van dienstverlening zorgt voor een verhoging van de aantrekkelijkheid voor bestaand en nieuw personeel, minder arbeidsverspilling, hogere productiviteit en meer winst.
De ambitie van Symbus is om de komende jaren uit te groeien tot “Dé integrale specialist in duurzame organisatieontwikkeling. Zowel op het vlak van visie- en strategieontwikkeling als het inzetten van concrete interventies én oplossingen. Duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid gaat in onze visie veel verder dan een loopbaangesprek of een fitnessabonnement en vraagt om een integrale aanpak op strategisch, organisatorisch en individueel niveau.
Back To Top