Skip to content

Mijn hele leven was ik werkzaam in de zorgsector. Na mijn studie begon ik met een HR project in de thuiszorg, vervolgens waren er diverse teams waar ik zorgmanager was. Er waren ook interessante projecten die ik mocht leiden; op het opzetten van een flexpool, een particuliere thuiszorg afdeling en een ledenservice kan ik trots terugkijken. Als manager Personenalarmering leerde ik de wereld van de domotica kennen.

De afgelopen zeven jaar was ik werkzaam als recruiter in de zorg. Eerst als corporate recruiter bij een grote thuiszorg- organisatie en vervolgens werkte ik zes jaar lang voor diverse zorgorganisaties in de Achterhoek en Overijssel als zelfstandig recruiter. Hier kende ik de hoed en de rand.

Begin 2022 zocht ik een nieuwe uitdaging. Het is goed om even stil te staan bij wat dingen in het leven en jezelf bloot te stellen aan nieuwe prikkels. Volgens mij is daar nooit iemand slechter van geworden! Ik nam contact op met Edwin van Kleef, eigenaar van Symbus en vertelde dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Na een goed gesprek kreeg ik een PPA test (o.a. om te kijken wat mijn bijdrage binnen het team kon zijn) en binnen een week was alles rond. Ik kon van start bij Symbus! Voordat ik van start ging kreeg ik al berichtjes van mijn toekomstige collega’s, dit voelde als een echt welkom.

Valentijn 2022 begon ik met een nieuwe baan bij Symbus! Valentijnsdag is de dag om de ander te verwennen. Maar je mag jezelf natuurlijk ook verwennen, immers de relatie met jezelf is net zo belangrijk in het leven.  Met mijn nieuwe baan, kreeg ik weer nieuwe collega’s en ging ik hybride werken. Na twee jaar alleen thuis gewerkt te hebben kon ik weer naar kantoor en had ik collega’s.  Wat is dat heerlijk! Bovendien kan ik nu met de fiets naar mijn werk. Zo is reistijd meteen “sporttijd” en geen weggegooide tijd in de auto. En moet ik zeggen, het is voor mij ook een genietmoment.

Sinds begin 2023 hebben we de tak werving & selectie verder voortgezet onder de naam Oostmatch. Duurzame inzetbaarheid en gelukkige werknemers is waar Symbus en Oostmatch voor staan. En dat doen ze zeker voor de eigen medewerkers. Zo heb ik al meerdere trainingen mogen volgen.

Waar ik voorheen zocht naar verzorgenden IG, verpleegkundigen en basisartsen, zoek ik nu mijn kandidaten in de Sales, Inkoop en HR. De zorg was een afgebakend terrein, bij Oostmatch zijn de klanten heel divers. De bedrijven hebben heel verschillende producten, diensten en culturen. Waardoor de kandidaten die reageren op de vacatures ook heel verschillend zijn.

Een half jaar geleden heb ik mijn nieuwe kans gepakt en dit heeft me al een hoop gebracht: nieuwe uitdagingen, fijne collega’s en een hoop frisse energie. Ben jij ook klaar voor een nieuwe kans? Kijk op https://oostmatch.nl/vacature-overzicht

Denk jij na het lezen van bovenstaande kansen: dit is een mooie uitdaging voor mij? Bel, app of mail en laat deze kans niet lopen. Zit jij op dit moment prima op je plek maar ken jij iemand in jouw netwerk voor wie dit een mooie uitdaging is? Geef het door!

Jacqueline Middelbrink ✉: jmiddelbrink@oostmatch.nl 📞: 06 82 08 09 51

Back To Top