Skip to content

In onze rubriek ‘Mens & Werk’ spreken wij met iemand over zijn of haar werk. Om zo een interessant inkijkje te krijgen bij een bedrijf en een werkdag van een van hun werknemers. Richard vertelt graag meer over zijn werk bij Stemin Breitbach te Lochem. Zij zijn gespecialiseerd in advies, ontwerp, productie en distributie van schakelbare- en niet-schakelbare koppelingen gericht op de algemene machinebouw. Deze koppelingen worden toegepast bij o.a. pompenfabrikanten, verpakkingsbedrijven, pretparken, vliegtuigsimulatoren, landbouw en nog veel meer.

Richard, kan je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Richard Garvelink ik ben woonachtig in Winterswijk, 54 jaar, getrouwd en vader van twee jongens in de leeftijd van 20 en 22 jaar. De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende buitendienstfuncties met een technische achtergrond. Daarnaast ben ik raadscommissielid voor de gemeente Winterswijk.  Wekelijks speel ik volleybal en in de weekenden maken we er af en toe een feest van d.m.v. een Drive Inn Show waarmee we al 20 jaar te vinden zijn op feesten en partijen.

Hoe en wanneer ben jij bij het bedrijf terecht gekomen?

Ik ben vrij recent bij Stemin-Breitbach begonnen. Ik kende het bedrijf al geruime tijd en nadat ik gehoord had dat er een nieuwe vacature beschikbaar kwam was de deal vrij snel beklonken. En daar hebben we tot op heden nog geen spijt van gehad!

Wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Ik ben werkzaam op de verkoop binnendienst, en draag zorg voor alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met het verkoopproces. Dit betekent dagelijks contact met klanten wereldwijd, het verzorgen van de orderintake, uitbrengen van offertes, aanvragen verzorgen m.b.t. de inkoop, uitwerken van technische vraagstukken en overleg met w.v.b. en productie.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?

Stemin blijft innoveren in mens en machine waardoor er regelmatig nieuwe ontwikkelingen zijn. Met name het geavanceerde computersysteem, een goed uitgerust machinepark en veel kennis en kunde maken je als medewerker enthousiast. Regelmatig staan we voor nieuwe uitdagingen die we door de juiste tools en samenwerking graag met beide handen aanpakken.

Wat was je allerleukste werkdag bij dit bedrijf?

Er is geen specifieke dag te noemen die anders is dan normaal. Dagelijks dragen we zorg voor de diverse aanvragen opdrachten en doen we er alles aan om tijdig onze producten te kunnen leveren. Dit zorgt uiteraard voor wat hectiek, maar dat zien we ook weer als een positieve uitdaging.

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij dit bedrijf?

Ik leer iedere dag nog en probeer zoveel mogelijk zaken op te pakken om zo verder te kunnen groeien binnen het bedrijf. Daarbij is de ondersteuning van collega’s onmisbaar en dat mag zeker als waardevol worden beschouwd wanneer ze je met raad en daad terzijde staan.

Jullie zoeken een nieuwe collega via Symbus: waarom?

Zoals reeds gemeld hebben we veel werk, en willen we onze klanten optimaal blijven bedienen. Het aantrekken van nieuw en fris personeel is hierbij een must. Dit doen we deels zelf, maar ook de expertise en kennis van externe bureaus zoals Symbus is hierbij onmisbaar.

Ook zo enthousiast geworden over het verhaal van Richard?! Symbus zoekt een collega voor Stemin Breitbach. Klik hier voor de vacature!

Back To Top