Skip to content

Medewerkersbetrokkenheid

Engage als boost voor performance

Engage biedt je inzichten om de medewerkersbetrokkenheid een boost te geven binnen jouw organisatie en stelt je in staat om het beste in je mensen naar boven te halen. In het rapport zijn de resultaten van het Engage onderzoek samengevat. Zowel sterke als kwetsbare punten zijn beschreven, op basis waarvan je concrete acties kunt nemen om successen te realiseren. Zo wordt jouw bedrijf een geweldige organisatie om voor te werken.

Dankzij Engage:

Voelen jouw medewerkers grotere commitment voor de organisatie en naar elkaar, zetten zij die extra stap en zullen ze handelen vanuit betrokkenheid.
Ontwikkelen leidinggevenden en managers meer vaardigheden, competenties en zelfvertrouwen.
Profiteren relaties van innovaties, nieuwe ideeën en een hoog niveau van dienstverlening.
Zullen talenten binnen je organisatie goed benut kunnen worden en zal performance groeien.

De pijlers van Engage: De wetenschap

Mensen hebben altijd de behoefte gehad zich in groepen te verzamelen in het kader van veiligheid, om samen vooruit te komen en te groeien. Wij zijn sociale wezens en hebben elkaar nodig. Om in de groep te kunnen gedijen en ons verbonden te voelen met de anderen, hebben we bepaalde primaire en sociale behoeften waarin voorzien dient te worden. Dit geldt niet alleen voor de familie of stam, maar ook in de werksituatie. Engage bouwt voort op deze wetenschap door de menselijke behoeften te meten die de basis zijn voor medewerkersbetrokkenheid en performance.

Testen bij het selecteren van nieuw personeel

Uit ons onderzoek, uitgevoerd onder duizenden personen, is gebleken dat medewerkersbetrokkenheid zich vertaalt in drie hoofd dimensies:

  • De werkrelaties die zij hebben
  • De rol die zij vervullen
  • De beloning die zij ontvangen

Deze drie dimensies zijn verder uitgewerkt in de zeven pijlers van het Engage model.

Download hier een voorbeeldrapportage:

De zeven pijlers van het Engage model

De toegevoegde waarde van Symbus

Vanzelfsprekend zijn al onze assessors gecertificeerd om deze [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] te mogen uitvoeren. Maar nog veel belangrijker is dat het [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] en coachen van mensen onze ‘corebusiness’ is. Daarom kunnen wij het maximale rendement uit de [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] halen en e.e.a. in de  juiste context plaatsen.

Meer weten?

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
adviseur

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
adviseur

Back To Top