Skip to content
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Dorien Agelink

HR Adviseur / Verzuimbegeleider

Dorien Agelink

Ik ben Dorien Agelink, geboren en getogen in de prachtige Achterhoek. Mijn wieg stond in Doetinchem maar ik woon inmiddels al geruime tijd met heel veel plezier in Ruurlo.

Al vroeg in mijn loopbaan raakte ik geïnteresseerd in de mens binnen organisaties. Dat was voor mij de aanleiding om de HBO opleiding Personeel & Organisatie te volgen. Daarna werkte ik bij meerdere organisaties  als allround HR-adviseur (o.a. Rabobank, Gemeente). In de jaren daarna heb ik mezelf doorontwikkeld op het gebied van vitaliteit, voeding en leefstijl. Ik hielp in individuele coaching trajecten veel mensen met het aanleren van een gezondere leefstijl.

Ook binnen het HR-werkveld ben ik blijven leren. Ik volgde de opleiding Regie op Verzuim en deed veel kennis van de wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim en de Wet Verbetering Poortwachter op. Hierdoor ben ik ook inzetbaar als casemanager verzuim. Daarnaast ondersteun ik graag bij allerlei praktische zaken op het gebied van in-, door- en uitstroom. Denk hierbij aan het opstellen van een personeelshandboek, bijhouden van personeelsdossiers, ondersteunen bij de ontwikkeling van de HR-cyclus of een medewerkers tevredenheidsonderzoek.

Ik werk graag op een systematische en gestructureerde manier. Kwaliteit staat voor mij altijd voorop. Ik vind het belangrijk om de dingen die ik doe goed te doen. Dit geldt niet alleen voor mijn eigen werk, ik kan ook een positieve bijdrage leveren aan de omgeving waarin ik werk. Streven naar continue verbetering (waar mogelijk) en werkplezier vind ik belangrijk.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Als HR-allrounder lever ik graag een praktische bijdrage aan de uitvoering van HR-beleid binnen verschillende organisaties. De afwisseling en verschillende mensen maken mijn werk heel erg boeiend!

Specialiteit/deskundigheid
Allround HR-adviseur met specialistische kennis op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast deskundig op het gebied van de vitale organisatie.

Mijn collega’s omschrijven mij als
Vriendelijk, betrokken, betrouwbaar, goede luisteraar, breed inzetbaar, positief, vitaal.

Back To Top