Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen jou en jouw organisatie groeien.

Visie & Kernwaarden

Waarom wij doen, wat we doen.

Onze kernwaarden

Visie & Missie
Symbus is specialist in duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Het is onze missie om bevlogen en gelukkige werknemers te creëren, waardoor organisaties profiteren van een hogere productiviteit en aantrekkelijker zijn voor zowel nieuwe als bestaande werknemers. Onze unieke aanpak en visie zorgen voor een integrale benadering van HR thema’s, zoals (zelf)leiderschap, cultuur, leren en ontwikkelen. Dit draagt bij aan duurzame groei van organisaties én mensen.

Tevens willen wij een inspirator en voorbeeld zijn voor andere organisaties op het vlak duurzame ontwikkeling van mens en organisatie “practice what you preach”.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn belangrijk omdat ze de basis vormen voor onze bedrijfscultuur en richting geven aan de keuzes en acties die wij maken. Graag vertellen we je er meer over.

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van onze cultuur, organisatie en dienstverlening. Door vertrouwen kun je samen verder komen. Vertrouwen betekent eerlijk en oprechtheid en overtuigd zijn van de goede bedoelingen van elkaar.

Intrinsiek gedreven

Mensen werken graag bij Symbus omdat ze van betekenis willen zijn voor mens en organisatie. Bevlogen en gelukkige werknemers is waar wij het voor doen.

Zelfleiderschap

Jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en vervolgens effectief in te zetten, dat betekent voor ons persoonlijk leiderschap.  Dit maakt het dat Symbus bestaat uit zelfstandige professionals die persoonlijke verantwoordelijkheid dragen én nemen voor hun werkzaamheden. Zelfleiderschap is ook een thema wat we sterk stimuleren bij onze kandidaten waarmee we verschillende trajecten ingaan.

Iedere dag beter willen worden

Iedere dag beter worden is voor ons geen ‘open deur’ maar een thema dat daadwerkelijk leeft binnen Symbus. Dit doen we door kritisch naar onze processen en kwaliteit te kijken, maar zit ook in de ontwikkeling van mens en organisatie.

Samen maken we het verschil

Wij realiseren ons dat we samen veel sterker zijn dan het individu. Kennisdeling en samenwerken wordt sterk gestimuleerd. Daarnaast staat samen ook voor de samenwerking met onze klanten en kandidaten. Met alleen eenrichtingsverkeer komen we er niet.

Visie Symbus
Back To Top