Ga naar hoofdinhoud

Onze Kernwaarden

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van onze cultuur, organisatie en dienstverlening. Door vertrouwen kun je samen verder komen.  Vertrouwen betekent eerlijk en oprechtheid en overtuigd zijn van de goede bedoelingen van elkaar.

Zelfleiderschap

Jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en vervolgens effectief in te zetten, dat betekent voor ons persoonlijk leiderschap.  Dit maakt het dat Symbus bestaat uit zelfstandige professionals die persoonlijke verantwoordelijkheid dragen én nemen voor hun werkzaamheden. Zelfleiderschap is ook een thema wat we sterk stimuleren bij onze kandidaten waarmee we verschillende trajecten ingaan.

Intrinsiek gedreven

Mensen werken graag bij Symbus omdat ze van betekenis willen zijn voor mens en organisatie. Bevlogen en gelukkige werknemers is waar wij het voor doen.

Iedere dag beter willen worden

Iedere dag beter worden is voor ons geen ‘open deur’ maar een thema dat daadwerkelijk leeft binnen Symbus. Dit doen we door kritisch naar onze processen en kwaliteit te kijken, maar zit ook in de ontwikkeling van mens en organisatie.

Samen maken we het verschil

Wij realiseren ons dat we samen veel sterker zijn dan het individu. Kennisdeling en samenwerken wordt sterk gestimuleerd. Daarnaast staat samen ook voor de samenwerking met onze klanten en kandidaten. Met alleen eenrichtingsverkeer komen we er niet.

Back To Top