Ga naar hoofdinhoud

Deze pagina bevat een bonte selectie van allerlei vacatures in de Achterhoek, Twente en de Liemers; gevonden via verschillende nieuwsbronnen, gepubliceerd door de redactie van JobNews. Via de linkjes in de vacatures kun je gelijk door naar de desbetreffende aanbieder.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een andere baan: neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je geen idee van wat je wil met jouw ervaring, skills en/of opleiding: we zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en helpen jou met plezier op weg!

Teamleider Pompinstallaties

Verholt, Ulft

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de prestaties van jouw team. Daarbij is het belangrijk dat je de medewerkers aanstuurt, motiveert en stimuleert tot een optimale inzet van hun kwaliteiten om zo fijn met elkaar te kunnen samenwerken als team. Ook onderhoud je technisch commerciële contacten met een aantal belangrijke opdrachtgevers. Bij deze relaties ben jij de sparringpartner voor lopende en nieuwe projecten, dus ook voor technische vraagstukken.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief medewerker/telefoniste/receptioniste

Diving World, Doetinchem

Ben jij opzoek naar een (starters)functie binnen een leuk, jong team? Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over een afgeronde MBO opleiding. Een recreatie/toerisme richting is een pré maar niet noodzakelijk.

Werkzaamheden:

Als administratief medewerker /telefoniste/receptioniste bij Diving World ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze klanten per e-mail en telefoon. Naast het contact met klanten verwerk je boekingen in ons back office systeem, stel jij facturen op, plaats je reserveringen bij agenten en ondersteun collega’s bij overige administratieve werkzaamheden zoals het versturen van reisbescheiden en het invoeren van prijzen.

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker Klant Contact Centrum VvE

Rebo Group, Doetinchem

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden kunnen er als volgt uitzien; Je maakt opdrachtbonnen met het oog op de afhandelingen van reparatieverzoeken, het beantwoorden van de telefoon en e-mail, je zorgt voor een goede monitoring van de afhandelingen van reparatieverzoeken, het oppakken van administratieve taken en het registeren van alle afspraken en communicatie met eigenaren.

Wat zoeken wij?

 • Minimaal MBO+ werk en denkniveau
 • Kennis en ervaring in een soortgelijke functie in de vastgoedbranche, ervaring tijdens een stage is ook mogelijk!
 • Uitstekende schriftelijke en mondelingen vaardigheden
 • Kan zowel zelfstandig als in een teamverband werken
 • Iemand die structureel te werk kan gaan

Lees hier de gehele vacature >>

Verkoopadviseur Binnendienst

Stemin Breitbach, Lochem

Je komt te werken in een kleine organisatie waar je werkelijk alles ziet gebeuren. De producten zijn tastbaar en een groot deel

daarvan wordt geproduceerd bij Stemin Breitbach. Er is dus een grote kans dat je jouw eigen verkochte product ook zelf de deur uit ziet gaan. Binnen de afdeling verkoop ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces, van advies tot

levering. Dit maakt dat het een uitdagende commerciële binnendienst functie is. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de (internationale) klanten als zij vragen hebben over onze producten.

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker HR

La Souris, Doetinchem

Ben jij creatief, secuur en oplossingsgericht? Houd jij van het werven van personeelsleden en een goede werksfeer? En ben je ook nog op zoek naar een mooie uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf?

Wat ga jij doen?
Als onderdeel van de afdeling administratie en personeelszaken, bied je ondersteuning bij de volgende taken:

 • Digitale personeelsdossiers beheren;
 • Personeels- en salarismutaties verwerken;
 • Verzuim-meldingen beheren;
 • Beoordelingsgesprekken organiseren en uitvoeren;
 • Werving en selectie organiseren en uitvoeren;
 • Ondersteuning directie bij personeelszaken.

Je wordt met name verantwoordelijk voor de werving en selectie ten behoeve van ons personeelsbestand. Voor het overige vang je de werkzaamheden op van je collega’s, op het gebied van personeelszaken en administratie.

Lees hier de gehele vacature >>

Financieel Medewerker (24-32 uur)

Logisz, Doetinchem

Als Financieel Medewerker werken in de dynamische wereld van marketing en communicatie? In deze verantwoordelijke functie verzorg je onze financiële administratie tot in de puntjes; van salarisadministraties tot het uitzoeken van tussenrekeningen. Dit doe je samen met de manager finance & control, maar vanuit jouw rol heb je dagelijks contact met alle teams. Krijg je hier energie van en voel je je thuis in een informele organisatie? Dan leren we je graag kennen!

Wat ga je doen bij Logisz?

Je gaat je bezighouden met uiteenlopende financiële administratieve werkzaamheden, zoals het inboeken van journaalposten en het verwerken van bankboekingen. Jij bent degene binnen LOGISZ die de administratie uiterst zorgvuldig verwerkt in onze digitale systemen, zoals Exact Online, Blue 10 en NMBRS.

Lees hier de gehele vacature >>

Content Marketeer

Pinkcube, Doetinchem

Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een ambitieuze organisatie, waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. ‘Noaberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom.

Van zoekvraag tot relatiegeschenk; jij zorgt dat (potentiële) klanten in elke fase van de e-commerce klantreis door een roze bril kijken. Met jouw energie, vlotte pen en creativiteit zorg je voor onderscheidende content voor onze klanten. Het leukste aan jouw werk? De afwisseling tussen contentcreatie, ervoor zorgen dat de content op de juiste kanalen terechtkomt en vindbaar wordt. Of je nou bezig bent met on page SEO verbeteringen, een nieuwsbrief maakt met nieuwe producten of een inspiratiepagina opzet als onderdeel van onze eindejaarscampagne; jouw werk als content marketeer bij Pinkcube is alles behalve saai.

Lees hier de gehele vacature >>

Junior Engineer W-Installaties

Rensa, Doetinchem

Voor de klanten van Rensa, voornamelijk installateurs, ben jij als Engineer -W verantwoordelijk voor het opzetten van de (ontwerp) tekeningen in Revit, het maken van berekeningen voor veelal uitdagende HVAC gerelateerde projecten (verwarmings-, koel- en luchtbehandelingsinstallaties alsmede water-, en rioleringsinstallaties) en het opstellen en aanleveren van de benodigde materiaallijsten. Heb je deze ervaring nog niet? Dan leren we je het graag bij.

Lees hier de gehele vacature >>

Verschillende vacatures met gratis loopbaanbegeleiding

Achterhoek & Gelderland

Wat je gaat doen

 • Je kijkt op: nieuwekansen.symbus.nl in een ruim aanbod van verschillende vacatures in de Achterhoek en Gelderland
 • Je kijkt of er een vacature tussen staat die jou aanspreekt
 • Je vult het contactformulier in
 • Je wordt de eerstvolgende werkdag gebeld
 • Je wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek op kantoor om jouw verdere sollicitatieprocedure door te nemen
 • Je krijgt advies over de sollicitatie
 • Je krijgt (als jouw cv aansluit op de vacature) gratis een test aangeboden m.b.t. jouw voorkeurgedrag om iets over jezelf te leren en als eventuele aanvullend rapport voor jouw toekomstige werkgever!

Lees hier alle vacatures>>

Medewerker Planning | Foodsector

Vion, Groenlo

Je komt te werken in een team dat continu in beweging is en waarbij communicatie één van de belangrijkste onderdelen is. Samen met jouw 5 andere collega’s controleer je dagelijks de orders op beschikbaarheid en schaaf je bij waar nodig. Hiervoor heb je veel contact met de productieafdeling om de productieplanning aan de hand van de verkregen orders te wijzigen. De afdeling planning is de eerste schakel richting het hele productieproces. Dus het is belangrijk dat jij het overzicht bewaart en op tijd bij- of afschaalt.

Lees hier de gehele vacature >>

Gastheer/ -vrouw

Villa Welgelegen, Groenlo

Ben jij díe zelfstandige gastheer/gastvrouw met liefde en passie voor het vak? Dan zijn wij zéker op zoek naar jou! Wij verwelkomen je graag binnen ons jonge, dynamische, gezellige en enthousiaste team van Welgelegen.

Wat wij van jou verwachten!

 • Je bent representatief en brengt inspiratie en initiatief mee op de werkvloer.
  Spontaan, enthousiast en vrolijk karakter
 • Goede dranken en gerechtenkennis is gewenst
 • Flexibele houding, je vindt het geen probleem te werken in de avonden/weekenden
 • Een collegiale teamplayer, maar zelfstandig functioneer jij natuurlijk ook prima
 • Je maakt het onze gasten graag naar de zin
 • Je inzet, motivatie en kennisniveau vinden wij belangrijker dan opleiding en werkervaring

Wat jij van ons mag verwachten!
Binnen Welgelegen kom je terecht in een leuk, inspirerend team. Iedere dag dragen zij vol enthousiasme en passie de smaakbeleving van onze zorgvuldig samengestelde gerechten en dranken over aan onze gasten.
Wie bij Welgelegen komt eten en drinken, komt voor de totale smaakbeleving. Je besteedt, samen met je collega’s veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en de dranken en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien.

Lees hier de gehele vacature >>

Accountmanager New Business

Spikker Specials, Zevenaar

Je gaat samen met o.a. onze engineers producten ontwikkelen om nieuwe markten aan te boren. Weet jij machines te optimaliseren samen met onze mensen van Research & Development en kun je daarbij denken in commerciële doelstellingen? Dan willen we graag met je in gesprek!

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk – en denkniveau waarbij het helpen ontwikkelen van nieuwe producten op commerciële basis belangrijk is.
 • Als relatiebeheerder heb je geen moeite om ook nieuwe klanten te bezoeken;
 • Je bent taalvaardig in Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Basiskennis van techniek (machinebouw of machinecomponenten) is een must;
 • Je ziet de kansen in de markt.

We horen je denken: “Waarom zou dit iets voor mij zijn?”

Je begint met een inwerkperiode op basis van jouw kennis en kunde waarin je de producten en de techniekmogelijkheden leert kennen. Daarna zie je het als een uitdaging om de markt te analyseren en te onderzoeken welke mogelijkheden en kansen er liggen voor Spikker Specials B.V. Hierbij krijg je veel ondersteuning van je collega’s, echter de leiding ligt bij jou. Je durft deuren in te trappen en handelt als een ondernemer binnen een financieel gezond bedrijf.

Doel is het realiseren van langdurige klantrelaties die je zelf blijft beheren. Je ziet jouw klanten als partners, je  analyseert hun processen, stelt de goede vragen en geeft technisch advies om zo te komen tot een tastbaar eindproduct. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s.

Lees hier de gehele vacature >>

Technisch Support Medewerker | Duurzame Techniek

Mennekes E-Mobility, Deventer

Mennekes E-Mobility is ontwikkelaar én fabrikant van laadpalen, laadpleinen, energiemanagementsytemen en beschikt over een eigen backoffice-systeem. Voor deze organisatie wil je werken! Je komt te werken in een branche die volop in ontwikkeling is en veel uitdagingen biedt op het vlak van Elektro en ICT/Software.

Je krijgt 30 vakantiedagen, een 13e maand, uitstekende pensioenvoorwaarden, een elektrische auto en een vast contract. Je krijgt het beste van twee werelden. Je hebt de sterkten en zekerheid van een groot internationaal bedrijf en de flexibiliteit van het kleine zelfstandige team in Nederland (Deventer).

Wat neem jij mee naar Mennekes?

 • Je hebt kennis van Elektrotechniek, ICT én bent communicatief, contact met klanten vind jij geen probleem;
 • De combinatie tussen elektro en ICT / Software triggert jou;
 • Je wordt blij van alle uitdagingen die op jouw pad komen op het vlak van energiemanagement en complexe integrale laadoplossingen (combi met zonnestroom en opslag).

Lees hier de gehele vacature >>

Service Engineer

Kaak, Terborg

Waarom aan het werk als Service Engineer bij Kaak?

Veel dynamiek en uitdaging. Je combineert mechatronisch werken op de montageafdeling met serviceklussen en de storingsdienst. Elektraproductie, softwarematige  en mechatronische uitdagingen.

Veel zelfstandigheid en vrijheid! Jij bent de professional waar we in vertrouwen en je lost dingen samen met de klant op.

Over Kaak?

Kaak ontwikkelt en produceert stand-alone machines en complete productielijnen voor de industriële bakkerijbranche. Samen met gekwalificeerde experts werkt Kaak continu aan nieuwe ontwikkelingen en klantspecifieke oplossingen. Kaak heeft diverse productielocaties in Europa met ieder hun eigen specialisme. Door de krachten te bundelen is Kaak in staat om de klant een totaalconcept te leveren, van silo tot krat.

Wat neem je mee naar Kaak?

 • Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica (niveau 3 of 4);
 • Enkele jaren kennis en ervaring met Siemens Step 7 of TIA Portal;
 • Zelfstandigheid, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit o.a. ten aanzien van het draaien van de storingsdienst (24/7);
 • De bereidheid om een deel van het jaar internationaal te reizen (planning in goed overleg);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift t.b.v. communicatie met de klanten.

Lees hier de gehele vacature >>

Engineer / Tekenaar W-Installaties

Rensa Techniek, Doetinchem

Voor de klanten van Rensa, voornamelijk installateurs, ben jij als Engineer -W verantwoordelijk voor het opzetten van de (ontwerp) tekeningen in Revit, het maken van berekeningen voor veelal uitdagende HVAC gerelateerde projecten (verwarmings-, koel- en luchtbehandelingsinstallaties alsmede water-, en rioleringsinstallaties) en het opstellen en aanleveren van de benodigde materiaallijsten.

Samen met een team van collega’s ben je een vraagbaak voor vragen op het gebied van modelleren in Revit en 3D ontwerpen waarbij je ook actief bezig bent met het verder door ontwikkelen van Revit.

Wie ben jij?

Aangezien de gebouwen van de toekomst steeds slimmere en complexere installaties krijgen en de wensen van de klant steeds uitdagender worden zoeken we iemand die energie krijgt in het blijven groeien in kennis en kunde (tekenprogramma’s en installatietechnische kennis) om deze uitdaging aan te gaan. Daarnaast bezit je over:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB / installatietechniek;
 • Bij voorkeur een aantal jaren ervaring als (junior) Tekenaar/ Engineer WTB in de installatietechniek of klimaatsystemen;Technisch inzicht en kan je goed tekeningen lezen;
 • Ben jij goed in staat om de vraag van de opdrachtgever te kunnen vertalen naar het juiste installatie ontwerp.

Lees hier de gehele vacature >>

Elektromonteur – bij een wereldwijde producent in de bakkerijmachines

Kaak, Terborg

Waarom werken als Elektromonteur bij Kaak?

 • Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van verschillende onderdelen tot één machine, zoals een rijskast, spiraaltoren of transportband.
 • Na een jaar inwerkperiode de mogelijkheid om door te groeien naar Service Engineer.
 • Een bovengemiddeld salaris, winstuitkering, montagetoeslagen, een vast contract, 40 vrije dagen en je overuren worden 150% uitbetaald.

Wat neem je mee naar Kaak?

 • Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica of je neemt de juiste kennis mee;
 • Je bent kwaliteitesbewust, stelt hoge eisen aan je werk en hebt goed praktisch inzicht om problemen op te lossen;
 • De bereidheid om een deel van het jaar internationaal te reizen (planning in goed overleg).

Lees hier de gehele vacature >>

Service Coördinator

Distrimex, Doetinchem

Als Service Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de relaties van Distrimex wat betreft de service van BBA pompsets.  Jij helpt klanten snel en effectief  wanneer zij te kampen hebben met een storing in het pompsysteem. Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en planning van de afdeling. Je maakt revisievoorstellen en prijsopgaven, volgt deze voorstellen/opgaven op en voert telefonische analyses uit.

De functie vraagt een bepaalde basiskennis over pompen. Maar het belangrijkste is dat jij over de skills beschikt om deze mooie functie te kunnen uitvoeren. Werk jij in een andere technische branche in een soortgelijke functie (zoals bijvoorbeeld in de autobranche), dan is dit de kans om een overstap te maken.

 • Je hebt mbo plus/hbo werk- en denkniveau en kennis van pomptechniek;
 • Je hebt bij voorkeur een diploma in elektrotechniek, autotechniek of werktuigbouwkunde;
 • Heb je kennis van dieseltechniek? Dan is dit een pré;
 • Je bent bereid om telefonische storingsdiensten te draaien volgens een roulatieschema (24/7);
 • Je bent enthousiast, kwaliteitsbewust, servicegericht en kunt werken onder tijdsdruk;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, waarmee je vertrouwen weet op te bouwen en tot succes komt;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beheerst ook de Engelse en Duitse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van ERP software (SAP).

Lees hier de gehele vacature >>

Medisch maatschappelijk werker

Doetinchem

Wat biedt deze functie?
Ziekte kan ingrijpende gevolgen hebben voor patiënten en hun omgeving. Als medisch maatschappelijk werker ben je deskundig in het behandelen van spannings- en stressklachten die te maken hebben met de ziekte, de behandeling, de opname en/of het ontslag uit het ziekenhuis.

Hoe ga je te werk?

 • In de gesprekken met de patiënt en mensen uit de naaste omgeving, heb je een begeleidende/behandelende rol bij de verwerking van het ziek zijn, de behandeling  en het hervinden van een balans.
 • De doelen stressreductie, aandacht voor eigen regie, aandacht voor kwaliteit van leven en het ontwikkelen van gezondheidsvaardigheden vanuit de visie op positieve gezondheid, spreken je in het bijzonder aan.
 • Levert de ziekte praktische gevolgen op, dan geef je hierover informatie en advies, waar nodig ondersteun je de patiënt bij het organiseren van zorg.
 • Je bent een verbindende factor in het organiseren van psychosociale (na)zorg zowel binnen het ziekenhuis als in het netwerk buiten het ziekenhuis.

Lees hier de gehele vacature >>

Technical Support Sales Engineer

Flow Meter Group, Doetinchem

Flow Meter Group bv (FMG) is een engineering/productiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van energie- en gasmeetsystemen. Ben jij technisch, klantvriendelijk, een ster in vragen stellen en kan jij duidelijk uitleg geven? Binnen deze functie zal je het aanspreekpunt worden voor klanten m.b.t. de technische vragen, verzoeken en problemen. Voor jouw collega’s ben jij dé technische man of vrouw van de afdeling!

Dit ga je doen:

 • Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor FMG en haar klanten, relatiebeheer is hierbij belangrijk voor jou;
 • Je adviseert de klanten bij de aanschaf van de producten van FMG;
 • Samen met de klant bepaal je wat een gerichte oplossing is wat de klant nodig heeft;
 • Voor jouw collega’s ben jij dé technische man of vrouw van de afdeling.

Lees hier de gehele vacature >>

Klantcontact medewerker

Zutphen

Als Klantcontact medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt zodra de klant telefonisch contact opneemt of via de chat/mail. Met jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid weet jij telefonisch de behoefte van de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen. Dus heb jij uitstekende commerciële en communicatieve skills? Én staat de klant altijd centraal bij jou? Dan komen wij graag met jou in contact!

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Het begint natuurlijk met passie voor wonen en klanten;
 • Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een commerciële studie afgerond;
 • Bij voorkeur werkervaring in de telefonie;
 • Zowel telefonisch als via de mail en chat vind jij het leuk om klanten zowel mondeling als schriftelijk te woord te staan;
 • Je kunt snel schakelen en de rust bewaken in het klantcontact;
 • Je maakt een systeem snel eigen en bent behendig met de computer;
 • Je bent proactief en geeft verbeteringen aan voor de website en ons assortiment naar aanleiding van klantvragen;
 • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Lees hier de gehele vacature >>

Back To Top