Skip to content

Deze pagina bevat een bonte selectie van allerlei vacatures in de Achterhoek, Twente en de Liemers; gevonden via verschillende nieuwsbronnen, gepubliceerd door de redactie van JobNews. Via de linkjes in de vacatures kun je gelijk door naar de desbetreffende aanbieder.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een andere baan: neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je geen idee van wat je wil met jouw ervaring, skills en/of opleiding: we zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en helpen jou met plezier op weg!

Projectmanager

Dorset Green Machines, Aalten

Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het project vanaf het moment van overdracht van de sales organisatie tot aan een succesvolle oplevering bij de klant. De doorlooptijd van de installaties varieert van 3 weken tot enkele maanden. Samen met je team en in afstemming met je klant geef je het project vorm. Naast de technische projecten wordt je ook betrokken bij de verdere ontwikkeling van en innovaties binnen onze eigen organisatie.

Lees hier de gehele vacature >>

Secretaresse

Azora, Terborg

Je voert diverse secretariële werkzaamheden uit, waaronder het notuleren van diverse overleggen en de agendaplanning en ondersteunt bij projectmatige werkzaamheden. Je werkt in teamverband samen met je collega’s van het paramedisch- en medisch secretariaat en de cliëntenadministratie. Je bent dienstverlenend, hebt projectmatig overzicht en hebt zin om invulling te geven aan deze spilfunctie in Terborg.

Lees hier de gehele vacature >>

Klantbeheerder Agrarisch

Alfa, Zelhem

Voor onze agrarische klanten ben jij het eerste aanspreekpunt, om wat voor vraag het ook gaat. Met jouw achtergrond sta je klanten bij op belangrijke momenten, van veranderingen van juridische structuren tot bedrijfsopvolging. Daarnaast spreek je door jouw affiniteit met de agrarische sector de taal van de boer. Hierdoor creëer je, mede door het inzetten van jouw contactvaardigheid en drive, écht waarde voor onze klanten.

Lees hier de gehele vacature >>

Content Specialist

Stichting Archipel, Zutphen (hybride)

Ontwikkel de leukste en beste content over ons openbare basisonderwijs en onze kinderopvang, leg de laatste hand aan onze splinternieuwe website en help onze kindcentra en scholen om te laten zien waar ze zo goed in zijn: kinderen de beste versie van zichzelf laten worden. Je adviseert de organisatie proactief op het gebied van content-creatie en weet hoe je social media optimaal kunt benutten, ook t.b.v. arbeidsmarktcommunicatie.

Lees hier de gehele vacature >>

Projectmanager

Actemium, Doetinchem

Jij wil samen met jouw team en de klant de industriële automatiseringsprojecten succesvol laten slagen! Als projectmanager ben je betrokken bij de medewerkers van jouw projectteam. Met je klanten heb je wekelijks overleg over de status van het project qua planning en budget. Je doet dit alles met veel enthousiasme en energie, ook als het tegenzit. Je houdt je hoofd koel en bent altijd in control.

Lees hier de gehele vacature >>

HR Medewerker

Tailor Steel, Varsseveld

Als HR Medewerker zorg jij samen met jouw HR medewerkers voor een betrouwbare en optimale HR administratie, denk aan het beheren van personeelsdossiers, administratieve handelingen bij in- en uitstroom en de urenadministratie. Daarnaast fungeer je als eerstelijns aanspreekpunt bij HR vraagstukken die onze collega’s hebben. Ook zorg je voor de Werving & Selectie van nieuwe collega’s.

Lees hier de gehele vacature >>

Proposal Engineer

ROHR-IDRECO, Doetinchem

ROHR-IDRECO is een ingenieurs- en productiebedrijf met hoofdkantoor in Nederland en Amerika. Als Proposal Engineer ben jij de spil tussen de commercie en de techniek. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische offertes. ‘In je hoofd’ zet je in grote lijnen verschillende componenten in elkaar.  Je verzamelt de benodigde informatie en zoekt altijd naar innovatieve en kostenbesparende oplossingen.

Lees hier de gehele vacature >>

Financieel administratief medewerker

DOC opleiding & traning, Doetinchem

Voor de financiële administratie zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige medewerker voor 12-16 uur per week. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Naast de deze werkzaamheden krijg je ook lichte HR-zaken te regelen. Vind je het daarnaast nog leuk om nieuwe dingen te leren/doen, dan zorgen wij ervoor dat je die kans krijgt!.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief medewerker/telefoniste/receptioniste

Diving World, Doetinchem

Ben jij opzoek naar een (starters)functie binnen een leuk, jong team? Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over een afgeronde MBO opleiding. Een recreatie/toerisme richting is een pré maar niet noodzakelijk.

Werkzaamheden:

Als administratief medewerker /telefoniste/receptioniste bij Diving World ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Jij beantwoordt dagelijks vragen van onze klanten per e-mail en telefoon. Naast het contact met klanten verwerk je boekingen in ons back office systeem, stel jij facturen op, plaats je reserveringen bij agenten en ondersteun collega’s bij overige administratieve werkzaamheden zoals het versturen van reisbescheiden en het invoeren van prijzen.

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker Klant Contact Centrum VvE

Rebo Group, Doetinchem

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden kunnen er als volgt uitzien; Je maakt opdrachtbonnen met het oog op de afhandelingen van reparatieverzoeken, het beantwoorden van de telefoon en e-mail, je zorgt voor een goede monitoring van de afhandelingen van reparatieverzoeken, het oppakken van administratieve taken en het registeren van alle afspraken en communicatie met eigenaren.

Wat zoeken wij?

 • Minimaal MBO+ werk en denkniveau
 • Kennis en ervaring in een soortgelijke functie in de vastgoedbranche, ervaring tijdens een stage is ook mogelijk!
 • Uitstekende schriftelijke en mondelingen vaardigheden
 • Kan zowel zelfstandig als in een teamverband werken
 • Iemand die structureel te werk kan gaan

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker HR

La Souris, Doetinchem

Ben jij creatief, secuur en oplossingsgericht? Houd jij van het werven van personeelsleden en een goede werksfeer? En ben je ook nog op zoek naar een mooie uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf?

Wat ga jij doen?
Als onderdeel van de afdeling administratie en personeelszaken, bied je ondersteuning bij de volgende taken:

 • Digitale personeelsdossiers beheren;
 • Personeels- en salarismutaties verwerken;
 • Verzuim-meldingen beheren;
 • Beoordelingsgesprekken organiseren en uitvoeren;
 • Werving en selectie organiseren en uitvoeren;
 • Ondersteuning directie bij personeelszaken.

Je wordt met name verantwoordelijk voor de werving en selectie ten behoeve van ons personeelsbestand. Voor het overige vang je de werkzaamheden op van je collega’s, op het gebied van personeelszaken en administratie.

Lees hier de gehele vacature >>

Financieel Medewerker (24-32 uur)

Logisz, Doetinchem

Als Financieel Medewerker werken in de dynamische wereld van marketing en communicatie? In deze verantwoordelijke functie verzorg je onze financiële administratie tot in de puntjes; van salarisadministraties tot het uitzoeken van tussenrekeningen. Dit doe je samen met de manager finance & control, maar vanuit jouw rol heb je dagelijks contact met alle teams. Krijg je hier energie van en voel je je thuis in een informele organisatie? Dan leren we je graag kennen!

Wat ga je doen bij Logisz?

Je gaat je bezighouden met uiteenlopende financiële administratieve werkzaamheden, zoals het inboeken van journaalposten en het verwerken van bankboekingen. Jij bent degene binnen LOGISZ die de administratie uiterst zorgvuldig verwerkt in onze digitale systemen, zoals Exact Online, Blue 10 en NMBRS.

Lees hier de gehele vacature >>

Content Marketeer

Pinkcube, Doetinchem

Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een ambitieuze organisatie, waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. ‘Noaberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom.

Van zoekvraag tot relatiegeschenk; jij zorgt dat (potentiële) klanten in elke fase van de e-commerce klantreis door een roze bril kijken. Met jouw energie, vlotte pen en creativiteit zorg je voor onderscheidende content voor onze klanten. Het leukste aan jouw werk? De afwisseling tussen contentcreatie, ervoor zorgen dat de content op de juiste kanalen terechtkomt en vindbaar wordt. Of je nou bezig bent met on page SEO verbeteringen, een nieuwsbrief maakt met nieuwe producten of een inspiratiepagina opzet als onderdeel van onze eindejaarscampagne; jouw werk als content marketeer bij Pinkcube is alles behalve saai.

Lees hier de gehele vacature >>

Junior Engineer W-Installaties

Rensa, Doetinchem

Voor de klanten van Rensa, voornamelijk installateurs, ben jij als Engineer -W verantwoordelijk voor het opzetten van de (ontwerp) tekeningen in Revit, het maken van berekeningen voor veelal uitdagende HVAC gerelateerde projecten (verwarmings-, koel- en luchtbehandelingsinstallaties alsmede water-, en rioleringsinstallaties) en het opstellen en aanleveren van de benodigde materiaallijsten. Heb je deze ervaring nog niet? Dan leren we je het graag bij.

Lees hier de gehele vacature >>

Gastheer/ -vrouw

Villa Welgelegen, Groenlo

Ben jij díe zelfstandige gastheer/gastvrouw met liefde en passie voor het vak? Dan zijn wij zéker op zoek naar jou! Wij verwelkomen je graag binnen ons jonge, dynamische, gezellige en enthousiaste team van Welgelegen.

Wat wij van jou verwachten!

 • Je bent representatief en brengt inspiratie en initiatief mee op de werkvloer.
  Spontaan, enthousiast en vrolijk karakter
 • Goede dranken en gerechtenkennis is gewenst
 • Flexibele houding, je vindt het geen probleem te werken in de avonden/weekenden
 • Een collegiale teamplayer, maar zelfstandig functioneer jij natuurlijk ook prima
 • Je maakt het onze gasten graag naar de zin
 • Je inzet, motivatie en kennisniveau vinden wij belangrijker dan opleiding en werkervaring

Wat jij van ons mag verwachten!
Binnen Welgelegen kom je terecht in een leuk, inspirerend team. Iedere dag dragen zij vol enthousiasme en passie de smaakbeleving van onze zorgvuldig samengestelde gerechten en dranken over aan onze gasten.
Wie bij Welgelegen komt eten en drinken, komt voor de totale smaakbeleving. Je besteedt, samen met je collega’s veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en de dranken en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien.

Lees hier de gehele vacature >>

Medisch maatschappelijk werker

Doetinchem

Wat biedt deze functie?
Ziekte kan ingrijpende gevolgen hebben voor patiënten en hun omgeving. Als medisch maatschappelijk werker ben je deskundig in het behandelen van spannings- en stressklachten die te maken hebben met de ziekte, de behandeling, de opname en/of het ontslag uit het ziekenhuis.

Hoe ga je te werk?

 • In de gesprekken met de patiënt en mensen uit de naaste omgeving, heb je een begeleidende/behandelende rol bij de verwerking van het ziek zijn, de behandeling  en het hervinden van een balans.
 • De doelen stressreductie, aandacht voor eigen regie, aandacht voor kwaliteit van leven en het ontwikkelen van gezondheidsvaardigheden vanuit de visie op positieve gezondheid, spreken je in het bijzonder aan.
 • Levert de ziekte praktische gevolgen op, dan geef je hierover informatie en advies, waar nodig ondersteun je de patiënt bij het organiseren van zorg.
 • Je bent een verbindende factor in het organiseren van psychosociale (na)zorg zowel binnen het ziekenhuis als in het netwerk buiten het ziekenhuis.

Lees hier de gehele vacature >>

Klantcontact medewerker

Zutphen

Als Klantcontact medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt zodra de klant telefonisch contact opneemt of via de chat/mail. Met jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid weet jij telefonisch de behoefte van de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen. Dus heb jij uitstekende commerciële en communicatieve skills? Én staat de klant altijd centraal bij jou? Dan komen wij graag met jou in contact!

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Het begint natuurlijk met passie voor wonen en klanten;
 • Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een commerciële studie afgerond;
 • Bij voorkeur werkervaring in de telefonie;
 • Zowel telefonisch als via de mail en chat vind jij het leuk om klanten zowel mondeling als schriftelijk te woord te staan;
 • Je kunt snel schakelen en de rust bewaken in het klantcontact;
 • Je maakt een systeem snel eigen en bent behendig met de computer;
 • Je bent proactief en geeft verbeteringen aan voor de website en ons assortiment naar aanleiding van klantvragen;
 • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Lees hier de gehele vacature >>

Back To Top