skip to Main Content

Symbus Job News

Job News bevat wekelijks een bonte verzameling van vacatures welke wij voor je verzameld hebben vanuit kranten, internetsites, via onze klanten en andere nieuwsbronnen. Kom je een passende vacature tegen? Reageer direct zelf via de link, zoek telefonisch contact met het bedrijf of bij twijfel overleg met je loopbaancoach. Indien je hulp nodig hebt bij het opstellen van een CV of sollicitatiebrief, neem gerust contact met ons op. Job News bevat vacatures voor deelnemers met en zonder een gerichte opleiding tot vacatures op HBO niveau. Wij realiseren ons terdege dat deze allemaal door elkaar en bij elkaar staan. We realiseren ons dat het héél goed mogelijk is dat er niet wekelijks geschikte vacatures voor je zijn. Echter door de namen van bedrijven onder je aandacht te brengen, nodigen wij je uit om zelf de site van het betreffende bedrijf te bezoeken. Mogelijk dat het bedrijf je zó aanspreekt dat je vervolgens een open sollicitatie gaat sturen of andere passende vacatures op de site tegenkomt. Door de site van het betreffende bedrijf te bezoeken kan het je op ideeën brengen. Succes in je zoektocht!

Financieel Administratief Medewerker

Lichtenvoorde

REMONDIS Nederland is voor haar hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 20-24 uur per week. In deze servicegerichte en dienstverlenende functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het goed en correct laten verlopen van de financiële administratie binnen REMONDIS. Je gaat je focussen op de crediteurenadministratie en draag je zorg voor het inboeken en correct afhandelen van facturen. Overige verantwoordelijkheden zijn:

 • controleren, coderen en verwerken van inkoopfacturen;
 • vraagbaak voor het management m.b.t. financiële aangelegenheden;
 • samen met je collega’s verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening;
 • waar nodig assisteren en/of vervangen van directe collega’s.

Lees hier de gehele vacature >>

Sterspeler Front Office (junior)

Lichtenvoorde

Wat ga je doen?
Als Sterspeler Front Office speel jij mee op alle velden van onze binnendienst. Dat betekent dat je veel contact hebt met onze (potentiële) klanten. Daarbij ondersteun je onze projectmanagers bij sales-werkzaamheden. Met jouw organisatietalent en scherpte zorg je dat ons team-binnendienst op rolletjes blijft lopen, ook op de drukste dagen!

Zó ga jij ons team versterken
Deze werkzaamheden worden jouw terrein:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers;
 • Je zorgt dat ons bedrijf altijd bereikbaar is (telefonisch, via chat en onze website);
 • Je ondersteunt de projectmanagers in ons team;
 • Je helpt en adviseert klanten die onze showtuin bezoeken.

Lees hier de gehele vacature >>

Roostermaker B

Doetinchem

Functie omschrijving
Binnen het ‘Cluster Doetinchem’ zoeken we op het Ulenhofcollege per 1 juli 2021 of zoveel eerder als mogelijk is een:

Roostermaker B voor 0,6 fte
In deze functie ga je samenwerken met de hoofdroostermaker. Het gaat om 5 ochtenden per week en eventueel enkele vaste (delen van) middagen.

Jij draagt zorg voor:

 • het verwerken van de dagelijkse roosterwijzigingen;
 • het aanpassen van roosters als gevolg van bijzondere c.q. wijzigende omstandigheden;
 • het tijdig informeren van docenten en leerlingen over roosters en roosterwijzigingen en het eventueel verstrekken van aanvullende informatie;
 • het maken van diverse roosters, b.v.: dag-, toets-, projectroosters, roosters voor excursies, rapportvergaderingen en inloopavonden;
 • het verzamelen, inventariseren en verwerken van informatie over aantallen klassen/groepen, inzetbaarheid van docenten, beschikbare onderwijsruimten, e.d.;
 • het voeren van vooroverleg met onderwijskundig leidinggevenden over op te stellen jaarplanning m.b.t. het les- en lokalenrooster en de criteria die daarbij gelden;
 • het ontvangen, verwerken en registreren van ziekmeldingen;
 • het produceren en verspreiden van overzichten van alle roosteractiviteiten en van absentieregistratieformulieren;

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief Medewerker HR / Personeelsadministratie

Doetinchem

Wat ga je doen als Administratief Medewerker HR?
Je ondersteunt de HR Officers en de HR Business Partners bij de volledige personeelsadministratie. Dit is uiteenlopend van instroom en uitstroom tot salarisverwerking en het op orde brengen van personeelsdossiers. Daarnaast ga je rapportages draaien en maak je overzichten met betrekking tot personeelsgegevens.

Jij zorgt graag voor overzicht en werkt gestructureerd, je signaleert en pakt het werk nauwkeurig en proactief op. Je vindt het leuk om met verschillende werkzaamheden bezig te zijn en je kan snel schakelen. Daarnaast vind je snel je weg in systemen.

Het huidige HR team bestaat uit drie HR Business Partners en drie HR Officers, werkzaam vanuit verschillende locaties. In jouw functie als Administratief Medewerker HR, binnen het kantoor te Doetinchem, verricht je alle administratief ondersteunende HR werkzaamheden voor het HR team.

Lees hier de gehele vacature >>

P&O Medewerker

Aalten

Christelijk College Schaersvoorde is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met ruim 1600 leerlingen. De school heeft vier locaties, twee in Aalten, één in Dinxperlo en één in Winterswijk.

Wat ga je doen?

 • Je verwerkt alle personeel- en salarismutaties rondom in- door- & uitstroom van medewerkers in onze systemen (Youforce, Magister, Foleta).
 • Je verstuurt brieven en bewaakt of deze retour komen.
 • Je verwerkt en archiveert de administratieve gegevens van vrijwilligers, stagiairs en detacheerders.
 • Je registreert ziek- en hersteld meldingen, verstuurd uitnodigingen voor een afspraak met de bedrijfsarts/arbeidsdeskundige en je hebt een signaleringsfunctie richting de leidinggevenden.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met P&O- en/of CAO-gerelateerde vragen.
 • Je hebt een proactieve houding en signaleert eventuele verbetermogelijkheden.

Lees hier de gehele vacature >>

HR Assistent

Doetinchem

Het HR team binnen Varex wordt uitgebreid. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde HR Assistent. In deze rol is de belangrijkste taak het ondersteunen van de HR afdeling in de uitvoering van het HR beleid binnen de divisie Connect & Control.

Wat breng je mee:

 • Opleiding minimaal op MBO+ niveau: Personeel & Arbeid of een vergelijkbare richting
 • Minimaal 2 jaar ervaring op een HR afdeling;
 • Goede kennis van de Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Kennis van arbeidsrecht i.v.m. veranderingen in wet- en regelgeving.

Lees hier de gehele vacature >>

All-round plaatwerker

Winterswijk

Wij zijn op zoek naar een all-round plaatwerker.

Tot uitbreiding van ons team aan het Technopark in Winterswijk zoeken wij dé man of vrouw met kennis en affiniteit van autoplaatwerk.
Onze nieuwe collega heeft kennis en kunde op het gebied van verschillende materialen en bewerkingsmethoden.
Know-how van de equipment is een pré, deels intern opgeleid worden bestaat ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie, neem dan zeker contact op!

Lees hier de gehele vacature >>

Accountmanager

Doetinchem

Wie ben jij?
Het is jouw missie om het internationale marktaandeel van Pincvision te vergroten en dat betekent dat jij elke mogelijkheid benut om omzet te generen en jouw bijdrage levert aan maximale klanttevredenheid. Netwerken zit in jouw genen. Jouw verbale communicatie skills zijn uitstekend en je illustreert dit met gemak in de vorm van een presentatie als het gaat om verkoop(planning) en relatiebeheer. Uiteraard werk je zelfstandig, achterhaal je op gemakkelijke wijze de behoeften van onze klanten. Je wilt vanzelfsprekend goede resultaten behalen, hebt een gezonde sales drive en beheerst de kracht van het overtuigen. Een profielanalyse is onderdeel van onze procedure.

Verder heb je:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau
 • een aantal jaren relevante werkervaring in het B2B Sales segment.
 • professionele beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal woord en geschrift is een must
 • ruime kennis en ervaring met Office365
 • ervaring met het opstellen van businessplannen en het maken van offertes voor klanten
 • een positieve drive en veel energie
 • ervaring met het werken met LinkedIn (is een pré)

Lees hier de gehele vacature >>

Activiteitenbegeleider

Doetinchem

Functieomschrijving
Vind je het leuk om dagactiviteiten te bedenken en weet je hoe je moet omgaan met mensen met een licht verstandelijke beperking? Dan zijn we op zoek naar jou, want voor onze dagbestedingslocatie zijn wij op zoek naar een activiteitenbegeleider.

Onze dagbestedingslocatie bevindt zich in Doetinchem en is van maandag t/m donderdag geopend. Op deze locatie bieden we creatieve activiteiten aan (jong)volwassenen met een beperking, variërend van een lichte verstandelijke beperking tot aan mensen die psychische of psychosociale problemen hebben. Deze activiteiten vinden plaats in onze werkplaats en activiteiten studio.

Wat je nodig hebt

 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4, richting AB, SPW of MWD, of HBO Social Work;
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met cliënten (vanaf jongvolwassen) met een verstandelijke beperking, psychisch of psychosociaal probleem is vereist;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en aantoonbare affiniteit of werkervaringen met verschillende materialen;
 • Passende activiteiten kunnen bedenken gericht op de problematiek van de doelgroep of individu;
 • Kennis van de bij de activiteiten toe te passen materialen en gereedschappen;
 • In het bezit van een rijbewijs B.

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker Horeca/Receptie Buitenbad

Oude IJsselstreek

(Oproepkracht)

Als Laco horeca/receptie medewerk(st)er ben je het visitekaartje van de horeca en receptie van Laco buitenbad Oude IJsselstreek. De gasten staan bij jou voorop en je vindt het leuk om met hen een praatje te maken. Je bent een persoon die weet van aanpakken en graag met mensen is contact is. Je werkzaamheden bestaan uit het verkopen van entreebewijzen, snacks en drankjes. Daarnaast voer je lichte schoonmaakwerkzaamheden uit. Samen met je collega’s vormen jullie een enthousiast team dat de gasten zich graag welkom laat voelen.

Het gaat om een functie waarbij de werktijden onregelmatig zijn, daarnaast ben je beschikbaar in de avonden/weekenden.

Wat vragen wij van jou…          

 • Je bent samen met je collega’s flexibel ten aanzien van werkdagen en werkuren.
 • Je bent enthousiast en servicegericht naar gasten.
 • Je vindt het geen probleem om op drukke momenten extra gas te geven.

Lees hier de gehele vacature >>

Operator

Regio Achterhoek/Arnhem

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Onze medewerkers hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie, die ze graag met je delen. Bij Coffee Fresh staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. Dat is een belangrijk speerpunt van het bedrijf. Want hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil.

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de verzorging van een groot aantal automaten. De dagelijkse verzorging bestaat uit het op locatie reinigen en bijvullen van warme drankenautomaten, snoep- en frisdrankautomaten. Vanuit onze vestiging in Drempt rijd je dagelijks met een bedrijfsauto je route.

Lees hier de gehele vacature >>

Logistiek Medewerk(st)er

Doetinchem

Hier word je blij van
Bij het horen van het woord logistiek gaat jouw hart sneller kloppen. Bij zien van een heftruck en/of reachtruck krijg je een lach op je gezicht. Werken binnen een leuk team in een informele sfeer maakt je enthousiast.

Doen

 • Medeverantwoordelijk zijn voor een goed verloop van onze dagelijkse activiteiten en processen op onze logistieke afdeling.
 • werken aan het correcte (fysieke) ontvangst (inslag), doorvoer, opslag en uitslag van de goederenstroom.
 • Verzamelen, zoeken en gereed maken van de orders.
 • Zorgdragen voor een veilige, adequate en schadevrije wijze van het laden en lossen van de vrachtauto’s m.b.v. een heftruck, maar ook voor het verplaatsen van en aanleveren van goederen, middels reachtruck en EPT aan afdelingen.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief Medewerker

Didam/Doetinchem

Gezocht: een administratief medewerker voor speciaal onderwijs
Twee scholen van De Onderwijsspecialisten, De Ziep in Didam en Mariendael in Doetinchem, zijn op zoek naar een administratief medewerker. In deze functie ben je de schakel in dienstverlening en ondersteuning voor onze school. Jij bent het visitekaartje van de school en verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële verwerking van de leerlingenadministratie. Je bent medeverantwoordelijk voor de financiële administratie, en daarnaast vervul je ook receptiewerkzaamheden. Verder denk je (on)gevraagd mee over hoe wij onze organisatie nog beter kunnen vormgeven.

De vacature, 2 x 0,4 wtf, kan in overleg als één functie (0,8 wtf) vervuld worden. Wil jij graag op onze scholen werken én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de collega die we zoeken.

Lees hier de gehele vacature >>

Verkoopmedewerker

Silvolde

Wat ga je doen?

 • Verantwoordelijk voor de verkoop, dat betekent het ontvangen van onze klanten en het zoeken naar verkoopkansen;
 • Verder geef jij advies en informatie over producten;
 • Je verleent service aan onze klanten volgens de richtlijnen van Welkoop;
 • Bij acties bouw je presentaties in de winkel, zorg je voor sfeeraankleding, juiste prijscommunicatie en schapkaarten;
 • Met collega’s houd je de winkel schoon en opgeruimd;
 • Jij verzorgt een deel van de goederenbestelling, rekening houdend met de omloopsnelheid in de winkel;
 • Verder zorg je voor de ontvangst, controle en registratie van deze binnenkomende goederen en het bijvullen van de goederen in de winkel;
 • Daarnaast ben je inzetbaar achter de kassa;
 • Kortom: veel afwisseling en uitdaging!

Lees hier de gehele vacature >>

Commercieel Medewerker

Ulft

Sentimo bv is deel van een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van de componenten voor de radiatorindustrieDeze divisie ontwikkelt – in eigen beheer of in nauwe samenwerking met afnemers – al sinds jaar en dag innovatieve producten voor de radiatorindustrie en beschikt over een reeks eigen patenten. De onderneming kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, ondernemingsgeest en enthousiasme.

Sentimo bv maakt radiatorbekleding onder de naam ‘Sentimo’. Sentimo voegt exclusiviteit toe aan het interieur door om de bestaande radiator een metalen bekleding te plaatsen in elke gewenste kleur.

Voor Sentimo bv zijn we op zoek naar een commercieel medewerker (fulltime).

Wat is jouw rol als commercieel medewerker?
Als commercieel medewerker/inmeetadviseur ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en een optimale service aan klanten met name in de buitendienst. In deze functie ben je 2 tot 3 dagen onderweg om langs te gaan bij klanten. Op de overige dagen ondersteun je de binnendienst op verkoopgebied.
De werkzaamheden op de binnendienst bestaan uit het houden van videocalls met klanten en aanvragen die per e-mail binnenkomen. Je maakt deel uit van een enthousiast team bestaande uit een salesmanager, growth hacker, online marketeer, commercieel medewerker en vier medewerkers binnendienst.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief medewerk(st)er Grond, Weg- en Waterbouw (m/v)

Groenlo

Wat heb je nodig?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring met administratieve taken. Je houdt van structuur en hebt snel door hoe bedrijfsprocessen werken;
 • Affiniteit met de sectoren waarin Rouwmaat actief is, de grond, weg- en waterbouw en bouwsector in het algemeen is een pre;
 • Teamplayer, je bent behulpzaam en vind het leuk om samen te werken;
 • Leergierige houding, je pikt snel nieuwe dingen op.

Lees hier de gehele vacature >>

Orderpicker

Doetinchem

Ter versterking van ons Oldenboom team op de werf zijn wij op zoek naar een orderpicker (bestekzoeker) die goed overweg kan met een heftruck en een zijlader. Als Orderpicker heb je een belangrijke rol in het logistieke proces. Je verzamelt op basis van de klantorder verschillende maten en soorten hout en plaatmateriaal. Je stelt het samen tot een pakket dat gereed is voor transport. Daarnaast verzorg je de voorraden op de besteklocaties.

Jouw kerntaken

 • Sorteren en verzamelen van hout en plaatmaterialen.
 • Aanvullen voorraden besteklocaties.
 • Gereed maken van de bestellingen.
 • Hulp bij laden en lossen van vrachtwagens.
 • Opruimen en ordenen besteklocaties.


Wat vragen wij?

 • Je hebt vmbo/mbo werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat.
 • Ervaring met het besturen van een zijlader is een pré.
 • Je bent fulltime, 40 uur per week, beschikbaar.
 • Je hebt een flexibele instelling en weet van aanpakken.
 • Je bent klant- en servicegericht en communicatief vaardig.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
 • Bekend zijn met hout en plaatmaterialen is een pré.

Lees hier de gehele vacature >>

Verkoopmedewerker

Doetinchem

Als verkoopmedewerker bij Office Centre onderhoud je contact met onze klanten en geef je advies over onze producten. Het ene moment vertel je iets over een bureaustoel of ander kantoormeubilair en op het volgende moment adviseer je een klant over een nieuwe laptop of inkttoner. Ook geef je advies over drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en ICT services. Bij Office Centre ben je als verkoopmedewerker dus een echte allrounder en is geen dag hetzelfde. Ben jij een commerciële verkoopmedewerker die makkelijk op mensen afstapt en onze klanten van de beste service en producten kan voorzien op het gebied van kantoorartikelen? Solliciteer dan direct en wie weet word jij onze nieuwe collega verkoopmedewerker!

We hebben een match wanneer

 • Je energie haalt uit het vinden en benutten van commerciële kansen
 • Je ondernemend bent ingesteld en het leuk vindt om samen met het team verantwoordelijk te zijn voor de commerciële doelstellingen
 • Je energie krijgt van het meedenken met onze klanten en zo altijd tot een passend advies komt
 • Je al enige werkervaring op verkoopgebied heb, of ons ervan weet te overtuigen dat je dit snel kunt leren

Lees hier de gehele vacature >>

Werkvoorbereider

Doetinchem

Wat ga je doen?
Ter ondersteuning van de projectmanager communiceer je met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en detail. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, de kwaliteitseisen en het budget. Er is ruimte voor groei! In de diepte, de breedte of de hoogte. We maken samen met jou een individueel ontwikkelplan. Met behulp van SolidWorks en Proteus bereid je het werk optimaal voor; technische tekeningen, zaagstaten, freesprogramma’s en het voorzetten van bestellingen.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

 • Kwaliteit
 • Planning van je eigen werkvoorbereiding
 • Budget

Wie zoeken wij?
Omdat de werkvoorbereider degene is die midden in de uitvoering van het project staat, zijn wij op zoek naar een kandidaat die goed kan samenwerken en daarvoor afspraken nakomt, betrokkenen tijdig informeert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie.

Je wilt je graag verbreden in je huidige functie als werkvoorbereider en jezelf ontwikkelen richting meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je ziet het als een uitdaging om steeds meer projecten zelf te gaan begeleiden van A tot Z. Je bent kundig en interesseert je voor ons vak. Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol en binnen budget af te ronden.

Lees hier de gehele vacature >>

Back To Top