skip to Main Content

Symbus Job News

Job News bevat wekelijks een bonte verzameling van vacatures welke wij voor je verzameld hebben vanuit kranten, internetsites, via onze klanten en andere nieuwsbronnen. Kom je een passende vacature tegen? Reageer direct zelf via de link, zoek telefonisch contact met het bedrijf of bij twijfel overleg met je loopbaancoach. Indien je hulp nodig hebt bij het opstellen van een CV of sollicitatiebrief, neem gerust contact met ons op. Job News bevat vacatures voor deelnemers met en zonder een gerichte opleiding tot vacatures op HBO niveau. Wij realiseren ons terdege dat deze allemaal door elkaar en bij elkaar staan. We realiseren ons dat het héél goed mogelijk is dat er niet wekelijks geschikte vacatures voor je zijn. Echter door de namen van bedrijven onder je aandacht te brengen, nodigen wij je uit om zelf de site van het betreffende bedrijf te bezoeken. Mogelijk dat het bedrijf je zó aanspreekt dat je vervolgens een open sollicitatie gaat sturen of andere passende vacatures op de site tegenkomt. Door de site van het betreffende bedrijf te bezoeken kan het je op ideeën brengen. Succes in je zoektocht!

Commercieel Administratief Medewerker

Doetinchem

Jouw werkzaamheden zullen van toegevoegde waarde zijn aangezien de strak georganiseerde binnendienst het kloppend hart is van ons makelaarskantoor. Je hebt veel klantcontact, ondersteunt de buitendienst en zorgt ervoor dat de week op rolletjes verloopt. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten, telefoonverkeer, beheer je de agenda’s / e-mailbox en ondersteun je de makelaars bij het uitwerken van overeenkomsten. Je draagt zorg voor een optimale woningpresentatie en zorgt ervoor dat het gehele ver- en aankoopproces van een woning soepel verloopt. Met je eigen taken en verantwoordelijkheden draag je bij aan het succes van Vredegoor Lanting makelaars.

WAT ZOEKEN WIJ?
– een gedreven teamplayer met minimaal MBO werk- en denkniveau;
– je bent representatief, pro actief en …gezellig ;-);
– werkervaring in de makelaardij is een pré, affiniteit is een must;
– je bent beschikbaar voor 40 uur in de week;
– je bent een kei in social media (Facebook / Instagram);
– in staat om met een gezonde werkdruk om te gaan;
– je bent woonachtig in Doetinchem of omgeving.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief medewerker

Groenlo

WAT GA JE DOEN?
Als Medewerker Administratie ondersteun je de Chef Administratie. Je verzamelt en controleert gegevens voor de (deel)administratie en boekt facturen. Daarnaast verzorg je de invoering, mutatie en codering van gegevens, voer je berekeningen uit en stel je interne doorbelastingen, rapportages en managmentsoverzichten op.

WIE BEN JIJ?
Je hebt een mbo-diploma niveau 4 in een financieel administratieve richting en enkele jaren relevante werkervaring.

Verder:

 • Ben je cijfermatig goed onderlegd en kun je goed overweg met Excel
 • Werk je accuraat en communiceer je helder
 • Heb je een opgewekt humeur en een servicegerichte instelling

Lees hier de gehele vacature >>

Receptioniste

Doetinchem

Wat ga je doen als Receptioniste?
Je bent het visitekaartje voor ons kantoor in Doetinchem. Elke klant verwelkom je met een glimlach. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je weet de klantvraag op een efficiënte wijze uit te zetten binnen de organisatie. Andere werkzaamheden zijn o.a. postverwerking, reserveren spreekkamers, het beheren van de voorraad en ook ondersteun je de afdelingen met verschillende administratieve werkzaamheden.

Je pakt het werk proactief op en verwerkt dit nauwkeurig. Je brengt structuur aan en je schrikt niet terug van ad hoc werkzaamheden. Kortom: je houdt ervan om een stapje extra te zetten. Samen met het team zorg je voor een optimale klantbediening en –beleving. Wij proberen onze dienstverlening continu te verbeteren.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau. Je bent enthousiast, behulpzaam, je staat klaar voor de klant en helpt hen op de best mogelijke manier. Tot slot heb je een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel met betrekking tot werkdagen- en tijden.

Je herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar, betrokken en deskundig. Je wilt om die reden samen met ons de markt voor je winnen.

Lees hier de gehele vacature >>

Ondersteunend Medewerker

Vorden

Als steun en toeverlaat op secretarieel gebied, ben jij de spin in het web voor ons beheerteam. Van het afhandelen van telefonische oproepen tot het verslagleggen en organiseren van bijeenkomsten: als jij je ergens voor inzet zijn de zaken goed geregeld. Zo draag je als onderdeel van het team bij aan het behoud van onze prachtige natuur in Nederland.

Wat jij meeneemt
Klantgericht en flexibel zijn in je werk is voor jou niet meer dan vanzelfsprekend. Je houdt altijd het overzicht, werkt zelfstandig en je bent je bewust van je omgeving. Je bent proactief en vindt het een uitdaging je team optimaal te ondersteunen vanuit een zo efficiënt mogelijke werkwijze. Kortom, je bent een echte teamspeler die de touwtjes goed in handen weet te houden en de uit te voeren werkzaamheden in goede banen leidt. Verder heb je:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • ervaring met de uitvoering van secretariële en administratieve taken;
 • goede beheersing van MS Office programma’s zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint etc.;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • affiniteit met natuurbeheer en het zijn van een actieve beweging is een pré.

Lees hier de gehele vacature >>

Balie-Verkoopmedewerker

Zevenaar

Als Balie-Verkoopmedewerker ben je hét visitekaartje van De Isolatieshop. Als de klant bij ons binnenkomt ben jij de persoon die de klant welkom heet en verder helpt. Je bent vooral bezig met het adviseren over en de verkoop van het uitgebreide assortiment isolatiematerialen. Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact met klanten zowel telefonisch, per e-mail als face-to-face aan de verkoopbalie. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders en draag je zorg voor orde en netheid in de receptie/shop. Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met verkopers in de binnen- en buitendienst, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de collega’s van de logistieke en administratieve afdeling waarbij initiatieven voor verbeteringen op prijs worden gesteld.

Je profiel:

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je kunt je zowel verbaal als schriftelijk goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits;
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo+ niveau;
 • Je beschikt over een nauwkeurige werkhouding met gevoel voor cijfers, aantallen en oog voor detail;
 • Je bent servicegericht en je kunt je inleven in de klant, zowel verbaal als non-verbaal;
 • Bij een hoge werkdruk weet jij de juiste prioriteiten te stellen;
 • Jouw sterke eigenschap is om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen. Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Jouw probleemoplossend vermogen zorgt ervoor dat iedere klant een correct antwoord en een passende oplossing krijgt;
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg. Je zet klachten om in kansen en ontevreden klanten kun jij ambassadeur maken van ons bedrijf;
 • Ervaring als verkoopmedewerker of balieverkoper is een pré, maar geen must;
 • Affiniteit met de bouwsector is een pré.

Lees hier de gehele vacature >>

CNC-draaier

Hengelo GLD

Als CNC-draaier ben je verantwoordelijk voor het draaien en programmeren in high-end producten die gebruikt worden in onze schokdempers en aanverwante producten.

Je werkzaamheden bestaan uit:
– Programmeren, afstellen en bedienen van CNC-draaibanken
– Uitvoeren van gevarieerde draaibewerkingen
– Controleren van producten aan gestelde eisen

Voor deze functie is het van belang dat je:
– Beschikt over MBO werk- en denkniveau
– Bij voorkeur reeds werkervaring hebt opgedaan als CNC-draaier
– Zelfstandig kunt werken en beschikt over een sterk oplossend vermogen
– Nauwkeurig en kwaliteitsbewust

Lees hier de gehele vacature >>

Junior Transportplanner

Wehl

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde op onze transportafdeling! Onze planafdeling bestaat uit diverse divisies waarin ieder team zijn eigen focus heeft. Jouw focus is, samen met een aantal collega’s, de (inter)nationale planning. Je bent verantwoordelijk voor het zoeken naar de beste oplossing voor de klant, waarbij je kritisch kijkt naar het best mogelijke. Ben je stressbestendig en besluitvaardig? Dan ben je al een heel eind! Werken binnen de transportsector betekent snel schakelen en snel beslissen. In deze dynamische omgeving houd je het hoofd koel en verzorg je onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Het organiseren van (inter)nationale ritten samen met je collega’s;
 • Het in overleg maken van een zo efficiënt mogelijke planning voor zowel import- als exportritten;
 • Het proactief opvolgen van de planning en sturen waar nodig;
 • Het onderhouden van contact met klanten en charters;
 • Het samenwerken met collega’s (van andere divisies en onze chauffeurs);
 • Het expediëren van zendingen;
 • Het verzorgen van de juiste documenten voor de begeleiding van de zendingen en de aanmelding van de zendingen bij de ontvangers.Wat verwachten wij van jou?
 • Het is fijn als je een mbo-opleiding afgerond hebt in de richting van transport en/of logistiek;
 • Je hebt, middels stages, ervaring opgedaan met verschillende plansystemen; wij werken met BluJay en Ortec;
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschift;
 •  De wegen in Europa zijn voor jou bekend terrein;
 • Je werkt graag in een dagdienst, waarin de werktijden variabel zijn;
 • Als je flexibel, leergierig, stressbestendig en communicatief vaardig bent en goed tegen een lolletje kunt, komt de rest ook wel goed.

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker E-commerce

Ruurlo

Wat ga je doen?

Binnen deze functie verzorg je het totale proces van de online bestellingen. Van het verzamelen en administreren van de bestellingen tot en met het bezorgen en/of klaarzetten. Jij zorgt ervoor dat wordt bijgedragen aan het gewenste niveau van dienstverlening. Hierbij ben je als visitekaartje van onze winkel, vriendelijk en servicegericht naar onze klanten. Daarnaast denk je mee in de verbetermogelijkheden en kansen om de klantbeleving nog verder te verhogen.

Wie ben je?
• Je bent flexibel ingesteld
• Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
• Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
• Je bent nauwkeurig

• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Lees hier de gehele vacature >>

Front-office medewerker

‘s-Heerenberg

Broers Machinery is een jonge, dynamische en groeiende onderneming. De onderneming levert bouw- en landbouwmachines aan klanten wereldwijd. Tot ons klantenportfolio behoren o.a. grondverzetbedrijven, kabelbedrijven, infra-wegenbouwbedrijven, loonwerkbedrijven, hoveniersbedrijven, verhuurbedrijven, handelaren en particulieren.

Voor ons hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg zijn we op zoek naar een front-office medewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en telefonische contacten uit binnen- en buitenland. Daarnaast voer je verschillende ondersteunende werkzaamheden uit voor verschillende afdelingen. De meeste klanten van Broers Machinery communiceren in het Engels of Duits.

Welke eigenschappen vragen we van je:

 • Je bent een professional en klantgericht werken is een vanzelfsprekendheid voor je.
 • Je bent gericht op het bieden van service en toegevoegde waarde naar onze klanten.
 • Naast een open en klantvriendelijke persoonlijkheid ben je commercieel ingesteld en resultaatgericht. Je werkt graag samen in een team aan de groei van onze onderneming.
 • Je beheerst de basis van de Duitse en Engelse taal goed, en het zou helemaal mooi zijn als je ook andere vreemde talen kan spreken.
 • HBO werk-/denkniveau, minimaal MBO4 (bij voorkeur detailhandel) afgerond
 • Je bent vaardig met computers en red je goed met MS Office. Je bent bereid nieuwe programma’s te leren.
 • Je houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Lees hier de gehele vacature >>

Gastvrouw/Gastheer

Winterswijk

Wij zijn een klein, dynamisch team, bieden goede begeleiding, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Leuke extra’s.

Boerderij de Woord, of zoals een Achterhoeker zegt: ‘Woordman’, was een kleine Saksische boerderij met slechts enkele koeien, een paard en een klompenmakerij. De toenmalige eigenaar (begin 1900) bouwde een zijstukje aan de boerderij om daar een borrel te kunnen schenken. Op dat moment ontstaat het begin van een lange horecageschiedenis die bijna honderd jaar later (1995) resulteert in boerderij-restaurant de Woord.

Lees hier de gehele vacature >>

Commercieel Administratief Medewerker

Lichtenvoorde

Wat ga je doen?
Je bent als commercieel medewerker verantwoordelijk voor het klantbeheer en voor de administratieve verwerking van de orders. Daarnaast breng je klantbehoeften in kaart en ben je tevens een sparringpartner en aanspreekpunt voor onze klanten. Hierbij werk je nauw samen met de 3 Business Developers en stem je veel af met de productieleider. Kortom:

 • Je bent een schakel tussen de interne en externe organisatie;
 • Je onderhoudt telefonisch en per e-mail contact met klanten;
 • Je maakt op verzoek van de business developer offertes op en voert orders in.

De vacature staat open voor 32-40 uur. Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar (must) en de uren zijn in overleg in te delen.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt een afgeronde MBO(+) opleiding;
 • Je hebt affiniteit met logistiek en ervaring binnen een productiebedrijf en op commercieel gebied;
 • Je werkt nauwkeurig maar bent tegelijkertijd goed in multitasking;
 • Tenslotte ben je communicatief vaardig in het Nederlands, Duits en Engels;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Lees hier de gehele vacature >>

Kassamedewerk(st)er Varsseveld (pt)

Varsseveld

Wat ga je doen?
Als kassamedewerk(st)er zorg je ervoor dat onze klanten bij het afrekenen van artikelen op een vriendelijke en servicegerichte manier worden geholpen en dat de artikelen netjes worden ingepakt. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitpakken en labelen van nieuwe artikelen. Ten slotte zorg je samen met jouw collega’s dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de collectie mooi wordt gepresenteerd.

Wie ben jij?

 • Je bent servicegericht, representatief en legt makkelijk contact;
 • Je hebt passie voor mode en neemt anderen mee in dit enthousiasme;
 • Je bent energiek en proactief;
 • Je bent zelfstandig, maar tevens een teamplayer;
 • Een afgeronde opleiding in de richting detailhandel of recente werkervaring in de fashion branche is een pré;
 • Je bent flexibel en beschikbaar in de weekenden.

Lees hier de gehele vacature >>

Allround Receptionist

Zutphen

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je ontvangt de mensen met een kopje koffie, vult samen met hen (indien nodig) de schadeformulieren in, maakt alvast de nodige voorbereidingen voor het dossier en zorgt ervoor dat het dossier is voorzien van alle relevante informatie voor de calculator. Tijdens het herstelproces informeer je de klant over de voortgang van de werkzaamheden en bewaak je de planning van de werkplaatsverrichtingen. Kortom, je bent echt een spil in ons web en een uitstekende gastvrouw/gastheer.

Wij bieden jou:

 • Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht
 • Mogelijkheid voor het volgen van cursussen
 • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vragen van jou:

 • Dat je een afgeronde MBO-opleiding hebt
 • Dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt als allround receptionist
 • Dat je goed in teamverband kunt functioneren
 • Dat je bereid bent om cursussen te volgen
 • Een flexibele en positieve bijdrage aan het team

Lees hier de gehele vacature >>

Commercieel Medewerker Buitendienst

Winterswijk

Dit wordt jouw werk
Als commercieel medewerker buitendienst ben jij het visitekaartje in jouw regio. In jouw functie ben je veel onderweg; je bouwt een eigen netwerk op met bestaande en nieuwe klanten. Je legt makkelijk contact waarmee je de wens van de klant kunt achterhalen en daar op in kunt spelen. Zo sta jij voor onze beloftes: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:

 • het begeleiden van het gehele verkoopproces; van het leggen van het eerste contact tot aftersales;
 • kansen in kaart brengen: grote projecten, nieuwe producten of diensten;
 • het adviseren bij bouwprocessen, logistieke uitdagingen en materiaalkeuze;
 • verslaglegging van de gemaakte bezoeken

Dit ben jij

 • Je hebt ervaring in een commerciële functie;
 • Een verkoper met een klant- en resultaatgerichte instelling;
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van en ervaring met ijzerwaren;
 • Je bent geen onbekend gezicht in de bouwsector in de regio Winterswijk.

Lees hier de gehele vacature >>

Coördinator VVE en Ouderbetrokkenheid

Zutphen

Wie zijn wij?
Yunio is een onderdeel van Sensire en ondersteunt (aanstaande) ouders en hun kinderen in Zutphen door middel van het aanbieden van diverse diensten:

 • Jeugdgezondheidszorg: monitoren van groei en ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar en ondersteunen/adviseren van ouders bij het opgroeien van hun kinderen.
 • Thuisbegeleiding Jeugd: waarbij we gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar ondersteunen op het gebied van opvoedingsvaardigheden en praktische ondersteuning bij het organiseren van het dagelijkse gezinsleven;

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding;
 • Je beschikt bij voorkeur over kennis van en ervaring met het werken met VVE-programma’s;
 • Je vindt het leuk om te pionieren: je bent zelfstandig en ondernemend ingesteld;
 • Je vindt het leuk om te netwerken en bent in staat om de PR te verzorgen;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en maakt makkelijk contact met mensen;
 • Je beschikt over uitstekende coördinerende en organisatorische kwaliteiten;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Je bent creatief en vernieuwend ingesteld en denkt in mogelijkheden;
 • Integriteit en betrouwbaarheid is van belang in de omgang met het kind en de ouders/verzorgers;
 • Je beschikt in de buurt/gemeente over een groot netwerk en in samenwerking met diverse sociale partners;
 • Je bent in staat problemen te signaleren, maar denkt niet in problemen;
 • Je bent in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);

Lees hier de gehele vacature >>

Coördinator Vrijwilligersmanagement Regio Oost Nederland

Oost-Nederland

Doel van de functie
Het doel van de functie is het realiseren van Vrijwilligersmanagement binnen de regio, binnen de kaders van het Rode Kruis. Dit omvat werving en selectie van vrijwilligers/Ready2help, opleiden, boeien en binden, waarderen en afscheid nemen. Ook is de coördinator Vrijwilligersmanagement verantwoordelijk voor werving en selectie van stagiairs en voor het onderhouden van netwerken met scholen.

Functie-eisen:

 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 36 uur per week;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding, bijv. HR, Marketing & Communicatie, Commercieel Economie;
 • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie met W&S en HR elementen;
 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en bent van nature een kartrekker;
 • Je hebt kennis en ervaring van alle in te zetten social media kanalen;
 • Je hebt een duidelijke visie op de werving van nieuwe vrijwilligers hebt een up to date aanpak;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met vrijwilligerswerk en/of met noodhulpverlening (bij het Rode Kruis of elders);

Lees hier de gehele vacature >>

Medewerker maatschappelijke zorg

Terborg

Zo maak jij het verschil
Voor ons gastvrije en veilige verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg, zoeken wij voor afdeling De Laegte een medewerker maatschappelijke zorg voor 24 uur per week. Op De Laegte wonen cliënten met een gerontopsychiatrische aandoening. Jij bezorgt de cliënten iedere keer weer een mooie dag. Door middel van oprechte interesse verhoog je het dagelijkse comfort en breng je de verschillende behoeften in kaart.

Als medewerker maatschappelijke zorg help en ondersteun je cliënten met zowel lichamelijke als psychiatrische aandoeningen, met bijvoorbeeld het aankleden en douchen, het lezen van de krant maar ook kan het zijn dat je gezellig samen gaat koken. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen door een respectvolle omgang. Ook kan je goed afstemmen wat de behoeften van je cliënten zijn. Je bent niet alleen in contact met de cliënten, maar ook met de families. Daarbij is een open en eerlijke communicatie van belang. Je vindt het niet lastig om dilemma’s bespreekbaar te maken. Kortom, jij levert persoonlijke en professionele zorg op maat. Dit doe je uiteraard samen met je collega’s van de afdeling.

Het team van De Laegte bestaat uit vooruitstrevende en inspirerende collega’s die elkaar graag helpen en voor elkaar klaarstaan. Er is volop ontwikkeling zoals samenwerkingen met verschillende regionale zorginstellingen. Dit maakt De Leagte een fijne afdeling om onderdeel van te zijn!

Lees hier de gehele vacature >>

Projectmanager ‘Nieuwe Stijl’

Lichtenvoorde

Wij van Fervent roepen een nieuwe vacature in het leven: Projectmanager Nieuwe Stijl. Wat we nodig hebben is een bewaker van ‘tijd & geld’. Iemand die overzicht houdt op gemaakte prijsafspraken, super strak is op deadlines en planningen en bovenal een kei is in duidelijke communicatie. De schakel tussen de klant enerzijds en onze designers, marketeers, strategen en developers anderzijds.

Wie ben jij?
Dat kun jij ons natuurlijk het beste zelf vertellen. Toch hebben we al wel een beeld van wie jij bent als deze functie jouw interesse heeft gewekt. Jij…

 • werkt nu als projectmanager, scrummaster, accountmanager of hebt een soortgelijke functie;
 • hebt zin in een nieuwe uitdaging binnen een groeiend bedrijf;
 • hebt bij voorkeur een achtergrond in de wereld van software/IT/marketing/digitale media;
 • bent punctueel en kan organiseren als de beste;
 • bent zeer communicatief vaardig: wat ons betreft jouw allerbelangrijkste eigenschap!
 • wilt graag scoren en neemt anderen mee in jouw scoringsdrang (en niet alleen tijdens een potje voetbal met collega’s);
 • bent ondernemend en voert graag positieve veranderingen door binnen een workflow.

Lees hier de gehele vacature >>

Administratief medewerker examenbureau

Doetinchem

De sector Academie heeft behoefte aan uitbreiding voor het recent opgerichte examenbureau. Hiervoor zijn we op zoek naar een administratief medewerker examenadministratie. Als administratief medewerker examenadministratie voer jij werkzaamheden uit ten behoeve van de examenprocessen ter ondersteuning van opleidingsteams en examencommissie. Ben jij accuraat en zelfstandig en beschik je over goede contactuele vaardigheden? Lijkt het jou een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het examenbureau? Dan is dit mogelijk de baan voor jou!

Wie ben jij
Jij laat je niet zomaar overdonderen en staat stevig in je schoenen. Graag zoek jij de samenwerking met diverse teams en kunt daarbij aangeven wat beter kan. Ook is het voor deze functie van belang dat je over uitstekende computervaardigheden beschikt en dat je vaardig bent in het toegankelijk maken en bijhouden van de examenadministratie.

 • een opleiding op mbo-niveau 4
 • ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen het onderwijs
 • ruime ervaring met Excel en bij voorkeur Magister

Lees hier de gehele vacature >>

Back To Top