Skip to content

Welkom bij Symbus!

Ons gratis loopbaantraject: met een goed gevoel naar je volgende baan!

Je hebt een interessante vacature gevonden? Wij helpen je graag verder met een gratis loopbaantraject. Zodat je comfortabel en met minder risico verder kunt naar je volgende werkomgeving. Een slimme stap om die nieuwe kans samen met ons te pakken!

Is dit voor jou?

Jij kan dit natuurlijk als beste beantwoorden, maar denk je geregeld na of je wel helemaal op je plek zit en sluit deze vacature aan op je CV dan kunnen we verder.

Inclusief gratis PPA-test (Persoonlijk Profiel Analyse)

Jouw persoonlijk voorkeursgedrag is bepalend waar jij het beste tot je recht komt. Met onze test krijg je inzichten die je helpen om de juiste keuze te maken. Ondanks dat de test maar ca 8 minuten duurt komt hier veel waardevolle output uit voor jou.

Hoe verder?

Na jouw aanmelding via onderstaand contactformulier nemen wij contact met jou op en plannen een overleg in (persoonlijk of via Teams). Vooraf aan het gesprek sturen wij jou de test toe. En spreken die naderhand door.

Geen verplichtingen!

Je gaat geen enkele financiële verplichting aan met ons.  Natuurlijk hopen wij van harte dat ons contact gaat leiden tot een vervolg, maar dat is helemaal aan jou. Hoe dan ook zijn wij  blij als we jou kunnen helpen in jouw loopbaanvraag.

Ingevulde gegevens  zijn vereist voor de aanmelding  en worden daarnaast gebruikt om contact met je op te nemen. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze privacyverklaring.

Back To Top