Ga naar hoofdinhoud

Emotionele Intelligentie

De TEIQue (Trait Emotional Intelligence Questionnaire) is een krachtig instrument om de Emotionele Intelligentie (EQ) van iemand in beeld te brengen. Het laat zien in hoeverre iemand inzicht heeft in de eigen emoties en hiermee weet om te gaan. TEIQue toont ook hoe goed iemand de emoties van anderen inschat en hoe die kennis wordt ingezet om relaties op te bouwen en te onderhouden. 

Uit onderzoek blijkt dat mensen die succesvol zijn een hoog EQ hebben. Een hoog EQ voorspelt dus in hoge mate iemands succes. Meer in detail blijkt zelfs dat emotionele vaardigheden twee keer zo belangrijk zijn in hun bijdrage aan uitmuntende prestaties als zuivere intelligentie en vakbekwaamheid. 

Waarvoor kunt u de GIA inzetten

Inzicht te krijgen in hun emoties en hoe ze relaties onderhouden (EQ).
Emotioneel intelligente kandidaten te kunnen werven.
Meer betrokkenheid en loyaliteit te creëren.
Effectiever te communiceren.
Managementvaardigheden te optimaliseren.

In 25-35 minuten kan de test worden uitgevoerd. 

Download hier een voorbeeldrapportage:

De toegevoegde waarde van Symbus

Vanzelfsprekend zijn al onze assessors gecertificeerd om deze [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] te mogen uitvoeren. Maar nog veel belangrijker is dat het [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] en coachen van mensen onze ‘corebusiness’ is. Daarom kunnen wij het maximale rendement uit de [glossary_exclude]testen [/glossary_exclude] halen en e.e.a. in de  juiste context plaatsen.

Meer weten?

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
adviseur

Symbus-Wicky_Boschker

Wicky Boschker
adviseur

Back To Top