Ga naar hoofdinhoud
Haal expertise in huis
En bespaar tijd en geld.
Volledige begeleiding in het hele traject
Vanaf de nulmeting t/m de uitvoering en borging.
Samen komen we verder
Verbind jouw kwaliteiten met de onze.
Modulaire dienstverlening
Bepaal waar jij behoefte aan hebt.

Samen met onze duurzame ontwikkelingsmanager maken wij er een succes van

Door de toenemende vergrijzing, ontgroening en structureel minder personeelsaanbod wordt het steeds meer van economisch levensbelang voor organisaties om tijdig in te spelen op deze ontwikkelingen. Duurzame organisatieontwikkeling speelt hierbij een sleutelrol.  Wij helpen jou graag om duurzame organisatieontwikkeling succesvol te implementeren binnen jouw organisatie. Vanaf de nulmeting t/m de uitvoering en borging.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij ook de Duurzaam Ontwikkelingsmanager aan. Deze kan jou afhankelijk van de wensen en behoeften gedeeltelijk en/of totaal begeleiden en ontzorgen om duurzame ontwikkeling en  inzetbaarheid succesvol te implementeren binnen jouw  organisatie.

Binnen 24 uur een reactie.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder!

Symbus-Edwin_van_Kleef

Edwin van Kleef
Adviseur

Symbus-Nicole_stroet

Nicole Stroet
Adviseur

Duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid volgens Symbus

In de visie van Symbus beschouwen wij duurzame organisatieontwikkeling en inzetbaarheid niet als algemeen containerbegrip en ook niet als een variant op (integraal) gezondheidsmanagement of vitaliteit. Duurzame inzetbaarheid zien wij wel als een strategisch facet dat integraal onderdeel van de bedrijfsvoering uitmaakt. Duurzame inzetbaarheid doe je ook niet met enkel een blik op de verre toekomst, maar het begint al bij de werving van een nieuwe werknemer. Duurzame inzetbaarheid gaat veel verder dan alleen gezondheidsaspecten. Het gaat ook over werkvermogen, opleiding, competenties, ontwikkeling en cultuur en maakt integraal onderdeel uit van de strategische bedrijfsvoering.

Door de toenemende vergrijzing, ontgroening, technologische ontwikkelingen en structureel minder personeelsaanbod wordt het steeds meer van economisch levensbelang voor organisaties om tijdig in te spelen op deze ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid speelt hierbij een sleutelrol. Binnen Symbus loopt duurzame inzetbaarheid als een rode draad door alle diensten heen. Vanaf de werving & selectie t/m ontwikkeling en uitstroom.

Back To Top