Skip to content

Ontwikkelingsgerichte coaching

Ondersteun jouw medewerkers en organisatie in hun groei.

Coaching

Onze coaches kunnen een belangrijke rol spelen voor werknemers en leidinggevenden door hen te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Een coach kan helpen bij het versterken van vaardigheden, het overwinnen van obstakels, het verbeteren van prestaties en het bereiken van professionele doelen.

Voor werknemers kan onze coach bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van hun communicatievaardigheden, het beter omgaan met stress en het creëren van een betere balans tussen werk en privé. Voor leidinggevenden kan een coach bijvoorbeeld helpen bij het versterken van hun leiderschapsvaardigheden, het aansturen van een team en het maken van strategische personele beslissingen.

In beide gevallen kan een coach ook helpen bij het verbeteren van het zelfvertrouwen en het welbevinden van de werknemer of leidinggevende, door hen te helpen bij het inzicht krijgen in hun eigen gedrag en emoties en hoe deze te beheren.

12 maanden onbeperkte coaching, klik hier voor meer informatie.

Combinatie van coaching & training
Wil je het maximale rendement uit een training halen, dan is een combinatie met persoonlijke coaching heel waardevol. Enerzijds volg je binnen een groep een training van ons en daarnaast wordt je nog persoonlijk gecoacht.  Je wordt gecoacht in de toepasbaarheid van de kennis in de praktijk. Waar loop je tegen aan. Waar worstel je zelf mee enz.

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Edwin van Kleef
Adviseur
Karin Bolder
Karin Bolder
Ontwikkelcoach

Ervaringen van anderen.

'Persoonlijke begeleiding op maat'

Nedap werkt al jaren samen met Symbus voor begeleiding van outplacementtrajecten en loopbaancoaching. Tijdens deze begeleiding wordt er echt gekeken…

Maaike van Huet (Human Resourcers Advisor)
Nedap

Wij zijn trots! Klanten beoordelen ons met een:

Onze beoordelingen.

Bekijk de beoordelingen van onze klanten.

Blijf op de hoogte met Symbus nieuws.

Back To Top