Skip to content

In onze tweede editie van JobNews Achterhoek & Gelderland lanceren we de rubriek ‘Mens & Werk’ waarbij we iemand binnen een bedrijf aan het woord laten die een nieuwe collega zoekt. De aftrap wordt gedaan door Matthias Stukker.

Matthias, vertel eens even iets over jezelf.

‘Ik ben 38 jaar, ruim 8 jaar werkzaam bij Rensa en inmiddels ruim 21 jaar in de installatietechniek. Ik ben getrouwd en woonachtig in Apeldoorn.”

Wat doe je bij Rensa?

‘Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Techniek bij Rensa, zeg maar; het adviesbureau binnen de groothandel.

Waarom werk je bij Rensa?

‘Door de nauwe samenwerking met de installateur maakt het dat je mooie resultaten kan neerzetten. Dit alles vanuit een omgeving die door Rensa gecreëerd is waarin veel ruimte is voor zelfontplooiing en het in de praktijk brengen van je eigen ideeën. Deze ideeën kun je dan ook meteen weer gebruiken in de projecten die we samen met onze klanten oppakken alsmede bij/met onze eigen collega’s.

Waarom werken jullie samen met Symbus om een nieuwe collega te vinden?

‘Omdat Symbus een groter netwerk en zoekbereik heeft leek het ons goed om de samenwerking aan te gaan.

Symbus zoekt voor Rensa (voluit Rensa Family Company) met spoed een collega Engineer W-Installaties ter ondersteuning van Matthias. Kom je uit de installatiewereld en/of werk je zelf voor een installateur? Bekijk dan de vacature. Weet je iemand of heb je een tip? Meld het ons.

 

Back To Top